Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Integration af lydfiler på websites er almen praksis blandt webdesignere. Og lydfiler på et website er en nem måde for musikere for at vise deres arbejde. Når man designer en hjemmeside, kan man f.eks. tilføje lyd som baggrundsmusik, som blandes sammen med det overordnede tema på websitet.

Med Audio Player-widgeten i Adobe Muse kan du tilføje lydfiler til dit website og give dine besøgende mulighed for selv at styre afspilningen. Når Audio Player-widgeten trækkes ind på websitets lærred, tilføjer den en grafisk lydafspiller med mulighed for afspilning. Du kan vælge at tilføje .mp3-, .ogg- eller .wav-filer.

Download Audio Player-widgeten

1. Klik på knappen Get this widget.

Audio Player-widgeten er downloadet til mappen Downloads. Mappen Downloads er konfigureret forskelligt afhængigt af din computers operativsystem og den browser, du brugte til at downloade denne widget.

Tilføj og konfigurer en lydafspiller

Gør følgende for at sætte lyd på dit website:

1. I Adobe Muse skal du vælge Vindue > Bibliotek for at åbne panelet Bibliotek. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du klikke på knappen og importere Audio Player-widgeten.

Få flere oplysninger om download af Audio Player-widgeten i Download Audio Player-widget.

2. I panelet Biblioteket skal du vælge Audio Player > Audio Player og trække widgeten til websitelærredet.

3. Vælg Audio Player-widgeten, og klik på knappen for at åbne panelet Indstillinger.

AudioPlayer
  4. I panelet Indstillinger skal du indtaste følgende:

Brug MP3, Brug OGG, Brug WAV

Vælg det rette filformat for den lyd, du vil tilføje. Du kan vælge MP3-, OGG- eller WAV-filer.

Lydfiler

Klik på Tilføj fil for dit filformat for at finde frem til placeringen, og vælg derefter den lydfil, du vil føje til dit website.

Gør baggrunden gennemsigtig

Angiv, om baggrunden på din lydafspiller skal være gennemsigtig.

Design lydafspilleren

Brug farvevælgeren til at vælge den primære farve på lydafspilleren, afsnitslinjer, tekst og ikoner, statuslinje, statuslinjens baggrund og pegeknappen.

5. Klik uden for indstillingspanelet for at afslutte. Du kan udføre forhåndsvisning på websiden eller websitet med tilstanden Forhåndsvisning i Adobe Muse eller vælge Filer > Forhåndsvisning af side i browser-indstillingen.