Få at vide, hvordan du opretter responsive websites i Adobe Muse. Brug tomme layouts eller foruddefinerede startskabeloner til at oprette responsive websites.

Bemærk:

Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Du kan begynde at oprette responsive websites i Adobe Muse på en af følgende måder:

• Brug af startfiler: Adobe Muse tilbyder responsive startskabeloner, som kan tilpasses og hjælpe dig hurtigt i gang. Tilpas startskabelonerne, og udgiv dit responsive website med nogle få klik. Du kan finde flere oplysninger ved at se Brug af responsive startskabeloner.
  • Brug af et tomt layout: Med Adobe Muse får du et tomt lærred uden begrænsende skabeloner eller gitre til at designe et responsivt website. Brug en enkelt Adobe Muse-fil til at oprette forskellige layouts for andre browserbredder. Se Opret et nyt responsivt website.
    , hvis du vil oprette et nyt responsivt website i Adobe Muse
  • Konvertering af eksisterende websites til responsive websites: Adobe Muse gør det muligt at konvertere dine eksisterende Adobe Muse-websites til responsive layouts. Du kan ændre layoutet af dine eksisterende Adobe Muse-websites til flydende bredder og justere objekters layout, så de passer til forskellige browserbredder. Få mere at vide på Flytning af eksisterende Adobe Muse-websites til responsivt layout.

Når du åbner en side i et responsivt website, viser Adobe Muse en Responsiv guide, som er et kort diasshow om brudpunkter, ændring af størrelse på objekter og formatering af tekst til responsivt layout. Du kan enten fortsætte med Responsiv guide eller se diasshowet senere ved at klikke på Hjælp > Responsiv guide.

Se selvstudiet om responsivt layout, hvis du vil se et videoselvstudie om at komme godt i gang med responsivt design i Adobe Muse.

Brug af responsive startskabeloner

Adobe Muse tilbyder skabeloner til forskellige typer websites, f.eks. et personligt website eller et website, der fremviser fotoudstillinger.

Du kan få adgang til startskabeloner ved at se sektionen om startdesign på Adobe Muse-siden. Vælg en skabelon i sektionen, og klik på Download for at downloade startfilerne.

Når du åbner startfilerne, åbnes en masterside og et sæt individuelle sider med foruddefinerede skabeloner i visningen Plan i Adobe Muse. Du kan vælge enten Computer (1160 pixels), Tablet (768 pixels) eller Telefon (380 pixels) i det øverste panel. Du kan også ændre startskabelonerne baseret på dine behov og se en forhåndsvisning af siderne ved at bruge skrubben.

Hvis du ikke vil downloade skabelonen, kan du klikke på Preview i sektionen Starter Design. Prøvesiden åbnes i din browser.

Opret et nyt responsivt website

Du kan oprette et nyt website med responsivt layout ved at vælge Flydende bredde i dialogboksen Nyt website. Objekterne på siden responderer og tilpasser sig automatisk i størrelse i forhold til browserens størrelse. Flydende bredde giver også mulighed for at designe et responsivt website på et tomt layout uden begrænsende skabeloner eller et foruddefineret layout.

1. Klik på Filer > Nyt website.

newsitefluid
    Vælg Flydende bredde til responsivt layout

2. Klik på Flydende bredde. Når du vælger Flydende bredde, bliver objekterne på siden flydende på tværs af brudpunkter. Det betyder, at objekter reagerer på browserbredden baseret på deres responsive adfærd.

3. Klik på Avancerede indstillinger, og indstil bredden, højden og margenerne for dit website. Du kan vælge at starte fra en browserbredde, der er praktisk for design af dit website. Efter placering af objekter kan du tilføje flere brudpunkter til brug i yderligere browserbredder.

Vælg derefter opløsning samt sprogindstillinger. Klik på OK.

advancedsettingsfluid
    Avancerede indstillinger under oprettelse af et website med flydende bredde

Når du har oprettet et nyt responsivt website, skal du fortsætte med at layoute billeder, tekst og andre objekter i forhold til din browserbredde.