Lær, hvordan du tilpasser dit porteføljesite med Adobe Muse-startskabeloner.

Bemærk:

Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Download startfilen

Både på computer og mobiltelefon vil dit fotografi stå frem i denne portefølje.

Følg disse trin for at få din gratis startfil til fotografiporteføljen:

1. Download filen fra Adobe Muse-ressourcer.
  2. Start Adobe Muse.
  3. Åbn filen.

Tilpas diasshowbilleder

Benyt denne fremgangsmåde til at føje dit fotografi til diasshowet:

1. Dobbeltklik på hjemmesiden i visningen Plan for at åbne den i visningen Design.
Dobbeltklik på sider i visningen Muse Plan for at åbne dem i visningen Design.
Dobbeltklik på sider i visningen Plan for at åbne dem i visningen Design.

1. Klik på standardbilledet for at vælge den komplette diasshowwidget.
Vælg den fulde diasshowwidget
Vælg den fulde diasshowwidget

1. Klik på den blå pileknap øverst til højre for at vise diasshowmenuen.
  2. Klik på mappeknappen ved siden af "tilføj billeder".
Føj billeder til diasshowwidgets i Adobe Muse
Føj billeder til din diasshowwidget i Adobe Muse

1. I vinduet Importer, der vises, skal du trykke på Skift, mens du klikker, for at markere flere sammenhængende billedfiler på din computer. Eller tryk på og hold Kommando (Mac) eller Ctrl (Windows) nede, mens du markerer flere usammenhængende billedfiler i en mappe med aktiver.
  2. Klik på Åbn for at indlæse de markerede billeder i diasshowet.
Indlæs de markerede billeder i dit Adobe Muse-diasshow
Indlæs de markerede billeder i dit diasshow

Bemærk:

Selvom de billeder, du har markeret, har forskellige dimensioner og størrelsesforhold, skalerer indstillingen Fyld ramme proportionalt dem, så de passer perfekt til sidens dimensioner.

Nu skal du føje fotografiet til dit telefonlayout ved at følge disse trin:

1. Skift til planvisning.
Skift til planvisning i Adobe Muse
Skift til planvisning i Adobe Muse

1. Dobbeltklik på hjemmesiden i visningen Plan for at åbne den i visningen Design.
  1. Klik på standardbilledet for at vælge den komplette diasshowwidget.
  2. Klik på den blå pileknap øverst til højre for at vise diasshowmenuen.
  3. Klik på mappeknappen ved siden af "tilføj billeder"
  4. I vinduet Importer, der vises, skal du trykke på Skift, mens du klikker, for at markere flere sammenhængende billedfiler på din computer. Eller tryk på og hold Kommando (Mac) eller Ctrl (Windows) nede, mens du markerer flere usammenhængende billedfiler i en mappe med aktiver.
  5. Klik på Åbn for at indlæse de markerede billeder i diasshowet.

Tilpas teksten

Fortæl din målgruppe om det, du laver. Opdater teksten, så den afspejler, hvem du er, og hvad du laver som fotograf.

Følg disse trin for at tilpasse teksten:

1. Dobbeltklik på den tekst, du gerne vil ændre, for at få det næste markeringsværktøj.
  2. Fremhæv den tekst, du gerne vil ændre.
Gør diasshowwidgeten personlig ved at tilpasse teksten
Gør diasshowwidgeten personlig ved at tilpasse teksten

1. Indtast din ønskede tekst.
Indtast den ønskede tekst i Adobe Muse
Indtast den ønskede tekst

1. Når du er tilfreds med din nye tekst, skal du vælge det normale markeringsværktøj.
Vælg markeringsværktøjet på værktøjslinjen
Vælg markeringsværktøjet på værktøjslinjen

Nu skal du tilpasse teksten på dit telefonlayout ved at følge disse trin:

1. Skift til planvisning.
Gør telefonlayoutet på dit Adobe Muse-website personligt
Gør telefonlayoutet på dit Adobe Muse-website personligt

1. Vælg telefonlayout.
Vælg telefonlayoutet (skift layout)
Vælg telefonlayoutet (skift layout)

1. Dobbeltklik på hjemmesiden i visningen Plan for at åbne den i visningen Design.
Åbn startsiden i Adobe Muses designvisning
Åbn startsiden i designvisningen

1. Dobbeltklik på den tekst, du gerne vil ændre, for at få det næste markeringsværktøj.
  2. Fremhæv den tekst, du gerne vil ændre.
  3. Indtast din ønskede tekst.
  4. Når du er tilfreds med din nye tekst, skal du vælge den normale markør.

Udgiv dit site

Følg disse trin for at udgive dit fotografiporteføljesite:

1. Klik på knappen Udgiv.
Udgiv dit tilpassede Adobe Muse-website
Udgiv dit tilpassede Adobe Muse-website

1. Indtast dit sitenavn, og tryk på OK.
Angiv et navn på dit Adobe Muse-website
Angiv et navn på dit Adobe Muse-website

1. Tryk på OK
Sørg for, at udgivelsen fuldføres
Sørg for, at udgivelsen fuldføres

Du har nu et live porteføljesite, du kan dele med venner, familie og potentielle kunder.