Download Muse-skabeloner, widgets og andre hjælpeprogrammer fra Adobe Add-ons til brug i Adobe

Bemærk:

Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Adobe Muse gør det muligt at hente og genbruge designelementer (skabeloner, widgets og meget mere) fra Adobe Add-ons. Elementer, som du henter fra Adobe Add-ons, kan styres ved hjælp af panelet Bibliotek i Adobe Muse (find yderligere oplysninger i Organisering og genanvendelse af designelementer ved hjælp af panelet Bibliotek). Tidligere blev designelementer og andre hjælpeprogrammer hostet på Adobe Muse Exchange. Men disse designelementer er nu blevet overført til Adobe Add-ons, som er den nye online markedsplads for Creative Cloud-programmer, og Adobe Muse er tæt integreret med Creative Cloud.

Sådan får du adgang til Adobe Add-ons

Du kan få adgang til Adobe Add-ons på en af følgende måder:

• Åbn https://creative.adobe.com/addons direkte ved brug af en browser.
  • Få adgang til Adobe Add-ons fra panelet Bibliotek ( Windows> Bibliotek) i Adobe Muse. Klik på knappen Online hyperlink for at starte din standardbrowser og gå til Adobe Add-ons.
Adgang til Adobe Add-ons for Adobe Muse
Få adgang til Adobe Add-ons

Klik på Log ind-knappen, og indtast dine Creative Cloud-legitimationsoplysninger.

Log på din Creative Cloud-konto
Log på din Creative Cloud-konto

Hent Add-ons fra Creative Cloud

1. Log på Adobe Add-ons. Find flere oplysninger i afsnittet Adgang til Adobe Add-ons.
  2. Klik på linket Adobe Muse i den venstre navigationsrude for at få vist Add-ons til Adobe Muse. Hvis du har åbnet Adobe Add-ons fra Adobe Muse, viser siden automatisk tilføjelsesprogrammer, som er relateret til Adobe Muse.
Hent Add-ons fra Creative Cloud
Hent Add-ons fra Creative Cloud

1. Find og klik på knappen Tilføj på det, der skal hentes.
  2. Afhængigt af det valgte tilføjelsesprogram skal du benytte en af følgende fremgangsmåder:
    1. Betalt tilføjelsesprogram: Klik på knappen for at gå til kassen. Efter din ordre er gennemført, vil du blive dirigeret tilbage til siden med tilføjelsesprogrammer.
Vælg et sæt tilføjelsesprogrammer til Adobe Muse.
Vælg et sæt tilføjelsesprogrammer

b. Gratis tilføjelsesprogram: Klik på knappen Gratis for at hente det valgte tilføjelsesprogram.
Vælg et gratis tilføjelsesprogram til Adobe Muse
Vælg et gratis tilføjelsesprogram

1. Tilføjelsesprogrammet er nu overført til din standardmappe for hentede filer. Gå til mappen for hentede filer på din computer for at få adgang til det tilføjelsesprogram, du har hentet.

Bemærk:

Hvis du ikke kan se tilføjelsesprogrammet i dine mappe med hentede filer, skal du kontrollere og sikre, at du er logget ind i Creative Cloud-programmet.

Import af Add-ons til panelet Bibliotek

Se Organisering og genanvendelse af designelementer i Adobe Muse for at finde flere oplysninger om at importere, administrere og genanvende tilføjelsesprogrammer på dit websites design.