Lær standardgenvejene i Adobe Muse at kende, og lær at tilpasse dem.

Bemærk:

Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Efterhånden som du bliver mere vant til Muse, kan tastaturgenvejene gør dit arbejde betydeligt hurtigere. Vælg blandt følgende Mac- og Win-filer, som du kan downloade.

Download

Download