Lær, hvordan du tilføjer og konfigurer Facebook Like, Facebook Share, Tweet, Google Maps, YouTube og andet tilsvarende socialt indhold på dine Adobe Muse-websites.

Bemærk:

Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Sociale widgets i Adobe Muse giver dig mulighed for hurtigt og nemt at føje værktøjer til social deling samt følgeværktøjer på dit website. Du kan tilføje sociale værktøjer som Facebook, Google Maps, Tweets med et enkelt klik.  Adobe Muse understøtter følgende sociale widgets:

• Adobe Muse-badge
  • Facebook: Synes godt om
  • Facebook: Følger
  • Facebook: Kommentarer
  • Google Maps
  • Google+
  • LinkedIn
  • PayPal
  • Pinterest
  • Twitter: Følger
  • Twitter: Tweet
  • Vimeo
  • YouTube

Du kan føje en widget til din side ved at trække og slippet widgeten fra Vindue > Widgets-bibliotek -> Social. Læs følgende artikel for at lære, hvordan du kan tilføje og konfigurere sociale widgets.

Tilføj en social widget

Sociale widgets gør det let at konfigurere tilpasset HTML og integrere det på dine Adobe Muse-sider. De fleste web-widgets giver funktionalitet, der også er tilgængelig via HTML-integrering fra tredjeparters websteder. Du kan spare tid ved at tilføje og konfigurere webindholdet i Adobe Muse i stedet for at generere kode uden for programmet og indsætte det i Adobe Muse som integreret HTML.

Gør følgende for at føje en social widget til din Adobe Muse-side:

1. Åbn den side, hvorpå du vil tilføje sociale widgets. Klik på Vindue > Widgets-biblioteket, og klik på Social.

Den komplette liste over sociale widgets vises.

Sociale widgets i Adobe Muse
    Sociale widgets i Adobe Muse
  2. Træk den sociale widget, du vil tilføje, og brug derefter markeringsværktøjet til at placere den i layoutet.

Træk og placer den sociale widget i visningen Design.
    Træk og placer den sociale widget i visningen Design.
  3. Med markeringsværktøjet kan du transformere den markerede widget ved at trække i dens håndtag. Du kan også klikke på og trække midten af widgeten for at flytte den sammen med de andre sideelementer.

4. Bemærk en blå pil i øverste højre hjørne af widgeten. Klik på pilen for at åbne panelet Indstillinger. Panelet giver dig mulighed for at konfigurere sociale widgets.

Panelet Indstillinger kan tilgås når som helst ved at klikke på den blå pil i øverste højre hjørne af widgeten, mens widgeten er markeret.

Klik på den blå pil i øverste højre hjørne i widgeten
    Klik på den blå pil i øverste højre hjørne i widgeten

Læs følgende procedure for at lære, hvordan du konfigurerer de sociale widgets.

Konfigurer sociale widgets

Nu, hvor du har føjet sociale widgets til din side, er næste trin at konfigurere dem, så de passer til dine behov. Se følgende procedure for at lære, hvordan du konfigurerer de sociale widgets i Adobe Muse.

1. Du kan konfigurere Adobe Muse Badge ved at trække og placere widgeten fra Widgets-bibliotek > Social. Klik på den blå pil i øverste højre hjørne i widgeten. Vælg enten Lys eller Mørk i feltet Farveskema.

Konfigurer Adobe Muse Badge-widgeten
    Konfigurer Adobe Muse Badge-widgeten
  2. Facebook Like-widgeten giver dig mulighed for at tilføje et Synes godt om-felt, hvor besøgende kan se og besøge den Facebook-side, der er knyttet til websitet. Du kan konfigurere denne widget ved at trække og placere Facebook Like-widgeten fra Widgets-bibliotek > Social. Klik på den blå pil i øverste højre hjørne i widgeten. Du kan konfigurere følgende indstillinger:

• Handling: Vælg enten Synes godt om eller Anbefal i dette felt. På baggrund af dit valg vises enten antal Synes godt om-tilkendegivelser eller anbefalinger.
    • Layout: Du kan enten vælge Standard, Knapantal eller Boksantal i dette felt. Hvis du vælger standardlayoutet, vælges antallet af Synes godt om-tilkendegivelser sammen med ordene for at opfordre brugeren til at tilmelde sig. Hvis du vælger Knapantal, vises kun antallet af Synes godt om-tilkendegivelser eller anbefalinger. Layoutet Boksantal viser antallet af Synes godt om-tilkendegivelser eller anbefalinger som en firkantet boks.
    • Farveskema: Vælg enten lyst eller mørkt farveskema til denne widget.
    • URL til Synes godt om: Indtast den URL-adresse, som en besøgende skal synes godt om. Markér afkrydsningsfeltet Aktuel side, hvis du vil have, at en besøgende synes godt om den aktuelle side på det live website.
    • Vis send: Markér dette afkrydsningsfelt, hvis knappen Del skal vises sammen med Synes godt om eller Anbefal.
    Konfigurer Facebook Like-widgeten
    Konfigurer Facebook Like-widgeten
  3. Du kan konfigurere Facebook Follow-widgeten ved at trække og placere widgeten fra Widgets-bibliotek > Social. Klik på den blå pil i øverste højre hjørne i widgeten. Du kan derefter konfigurere følgende widgets:

• Layout: Vælg Standard, Knapantal eller Boksantal for at konfigurere, hvordan du vil have vist en widget på websitet.
    • Farveskema: Vælg enten lyst eller mørkt tema til widgeten.
    • Profil-URL: Angiv Facebook-profilens URL-adresse, som en besøgende skal følge.
    Konfigurer Facebook Follow-widgeten
    Konfigurer Facebook Follow-widgeten
  4. Du kan konfigurere Facebook Comments-widgeten ved at trække og placere widgeten fra Widgets-bibliotek > Social. Klik på den blå pil i øverste højre hjørne i widgeten. I panelet Indstillinger kan du konfigurere følgende indstillinger:

• Vis mobil brugergrænseflade: Markér dette afkrydsningsfelt for at få vist et andet layout for widgeten, som er egnet til mobilskærme.
    • Farveskema: Vælg enten lyst eller mørkt farveskema til denne widget.
    • Sortér efter: Vælg indstillingen Sortér efter for at sortere kommentarer baseret på dato (ældste eller nyeste) eller baseret på social rangering.
    • Antal indlæg: Angiv det antal indlæg, der skal vises på sitet.
    • URL, du vil kommentere på: Angiv URL-adressen for det website, som besøgende kan slå kommentarer op på. Hvis du vil bruge den aktuelle Adobe Muse-side som URL-adresse, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktuel side.
    Konfigurer Facebook Comments-widgeten
    Konfigurer Facebook Comments-widgeten
  5. Du kan konfigurere Google Maps ved at trække og placere Google Maps-widgeten fra Widgets-bibliotek > Social. Klik på den blå pil i øverste højre hjørne i Google Maps-widgeten. Fra panelet Indstillinger kan du konfigurere følgende indstillinger:

• Adresse: Tilføj adressen for at specificere det viste område.
    • Korttype: Vælg vejkort eller satellit for at vælge enten vejkortsvisning eller Google Earth-satellitvisning. Du kan også vælge Hybrid eller Terræn som korttype.
    • Udvid fastgørelsesoplysninger: Markér dette afkrydsningsfelt for at få vist infovinduet, når en bruger klikker på en markør på kortet.
    • Zoomniveau: Indstil zoomniveauet på Google Maps.
    Konfigurer Google Maps-widgeten
    Konfigurer Google Maps-widgeten
  6. Du kan konfigurere Google +-widgeten ved at trække og placere widgeten i visningen Design. Åbn panelet Indstillinger ved at klikke på den blå pil i øverste højre hjørne af widgeten. Du kan derefter konfigurere følgende indstillinger:

• Størrelse: Vælg størrelse på widgeten, og hvordan den skal vises på det live website. Vælg enten lille, medium eller standard.
    • Anmærkning: Vælg den placering, hvor du vil have vist anmærkningsteksten, der er knyttet til denne widget. Du kan placere anmærkningen Indlejret som en boble, eller vælge ikke at have nogen anmærkninger.
    • URL: Angiv den URL-adresse, hvor du vil have, at besøgende ender, når de klikker på denne widget. Skriv URL-adressen på destinationen i dette felt, eller markér afkrydsningsfeltet Aktuel side, hvis du vil have, at destinationen er den aktuelle side.
    Konfigurer Google plus-widgeten
    Konfigurer Google plus-widgeten
  7. Du kan konfigurere LinkedIn-widgeten ved at trække og placere widgeten i visningen Design. Åbn panelet Indstillinger ved at klikke på den blå pil i øverste højre hjørne af widgeten. Du kan derefter konfigurere følgende indstillinger:

• URL til deling: Angiv den URL-adresse, en besøgende tages til, når vedkommende klikker på widgeten. Du kan enten skrive URL-adressen i feltet eller markere afkrydsningsfeltet Aktuel side.
    • Antal: Angiver forbindelsesantal. Vælg Højre eller Øverst for at vælge visningsegenskaberne. Du kan også vælge Ingen for ikke at vise forbindelsesantallet.
    Konfigurer LinkedIn-widgeten
    Konfigurer LinkedIn-widgeten
  8. Du kan konfigurere onlinebetalingstransaktioner ved hjælp af PayPal-widgeten. Du kan tilføje en knap på siden og derefter konfigurere de tilhørende priser, der skal overføres til en angivet PayPal-konto via kontoens e-mailadresse. Klik på den blå pil i øverste højre hjørne i widgeten for at konfigurere følgende indstillinger.

• Type: Vælg en af knaptyperne fra dette felt. F.eks. Køb nu, Se kurv, Føj til kurv osv.
    • Knapbillede: Føj en billedfil til din knap. Klik på Tilføj fil for at finde billedfilen på din lokale computer. Dette felt er aktiveret for knaptyperne Brugerdefineret køb, Brugerdefineret donér, Brugerdefineret føj til kurv og Brugerdefineret vis kurv.
    • Størrelse: Knappens størrelse, som den vises på live-websitet. Du kan enten vælge lille eller stor.
    • E-mailadresse til betaling: Modtagerens e-mailadresse.
    • Beløb: Beløbet i numerisk beløb i dette felt.
    • Valuta: Den valuta, som transaktionen skal foretages med.
    • Varenavn: Det brugerdefinerede navn på en vare, som du kan specificere.
    • Varenummer: Nummeret eller koden, du vil give en vare.
    • Moms: Momsbeløbet på en vare.
    • Forsendelsesomkostninger: En vares forsendelsesomkostninger.
    Konfigurer PayPal-widgeten i Adobe Muse.
    Konfigurer PayPal-widgeten i Adobe Muse.
  9. Du kan konfigurere Pinterest-widgeten ved at trække og placere widgeten i visningen Design. Klik på den blå pil øverst til højre i widgeten for at åbne panelet Indstillinger. Du kan konfigurere følgende indstillinger i dette panel:

• Knaptype: Vælg den knaptype, der skal vises på websitet. Vælg Fastgør det eller Følg mig fra denne rullemenu.
    • Pinterest-brugernavn: Angiv Pinterest-brugernavnet i dette felt. Dette felt er kun aktiveret, hvis du har valgt Følg mig i feltet Knaptype.
    • Mærke: Angiv mærkatnavn eller navnet, der vises, når du vælger knappen Følg mig i feltet Knaptype.
    Konfigurer Pinterest-widgeten
    Konfigurer Pinterest-widgeten
  10. Du kan konfigurere Twitter Follow-widgeten ved at trække og placere widgeten i visningen Design. Klik på den blå pil i øverste højre hjørne i widgeten. Brug panelet Indstillinger til at konfigurere følgende indstillinger:

• Følg @: Angiv Twitter-handle i dette felt. Som standard vises værdien i widgeten.
    • Størrelse: Vælg enten Medium eller Stor for at få vist en widget i en størrelse efter eget valg.
    • Vis brugernavn: Markér dette afkrydsningsfelt, hvis du vil vise det brugernavn, som du har angivet i widgeten.
    Konfigurer Twitter Follow-widgeten
    Konfigurer Twitter Follow-widgeten
  11. Du kan konfigurere Twitter Tweet-widgeten ved at trække og placere widgeten i visningen Design. Klik på den blå pil i øverste højre hjørne i widgeten. Du kan konfigurere følgende indstillinger fra panelet Indstillinger:

• Del URL: Angiv den URL-adresse, en besøgende tages til, når vedkommende klikker på widgeten. Hvis du vil bruge den aktuelle side på det live website som destination, skal du markere afkrydsningsfeltet Aktuel side.
    • Størrelse: Vælg enten Medium eller Stor som widgetstørrelsen.
    • Tweet-tekst: Angiv den brugerdefinerede tweet-tekst i dette felt.
    • Anbefal @: Angiv Twitter-handle eller brugernavn i dette felt.
    • Vis antal: Markér dette afkrydsningsfelt, hvis du vil vise de tal, der er relateret til dette tweet.
    Konfigurer Twitter Tweet-widgeten
    Konfigurer Twitter Tweet-widgeten
  12. Du kan konfigurere Vimeo-widgeten ved at tilføje widgeten fra Widgets-bibliotek > Social. Klik på den blå pil i øverste højre hjørne i widgeten. I panelet Indstillinger kan du konfigurere følgende indstillinger:

• Video-id: Angiv videofilens id her.
    • Farvestyring i video: Indtast den hexadecimale kode, eller vælg den ønskede farve på videokontrolelementer i dette felt.
    • Vis portræt: Vælg denne indstilling, hvis du vil have, at portrættet vises som baggrund, når videoen afspilles.
    • Vis titel: Vælg denne indstilling, hvis du vil have, at videoens titel vises.
    • Vis forfatterlinje: Vælg denne indstilling, hvis du vil have, at forfatterlinjen vises i videoen.
    • Automatisk afspilning: Vælg denne indstilling, hvis videoen skal afspilles automatisk på live-websitet.
    • Løkke: Vælg denne indstilling, hvis du vil have, at videoen afspilles i en løkke på live-websitet.
    Konfigurer Vimeo-widgeten
    Konfigurer Vimeo-widgeten
  13. Du kan konfigurere YouTube--widgeten ved at tilføje widgeten fra Widgets-bibliotek > Social. Klik på den blå pil i øverste højre hjørne i widgeten. I panelet Indstillinger kan du konfigurere følgende indstillinger:

• Video-id: Angiv id'et på den video, du vil føje til dit website.
    • Tema: Vælg enten lys eller mørk som tema for denne widget.
    • Statusfarve: Vælg enten en hvid eller rød farve for statuslinjen.
    • Starttidspunkt: Angiv det starttidspunkt, hvorpå videoen afspilles på websitet.
    • Vis kontrolelementer: Vælg denne indstilling for at få vist kontrolindstillingerne i YouTube-videoen på dit website.
    • Tillad fuldskærm: Markér dette afkrydsningsfelt for at give brugerne mulighed for at se denne video i fuldskærmstilstand.
    • Vis info: Vælg denne indstilling, hvis du vil have vist oplysninger om videoen under videoen.
    • Vis kommentarer: Vælg denne indstilling, hvis du vil have, at kommentarer eller tekstlag vises i videoerne.
    • Automatisk afspilning: Vælg denne indstilling, hvis du vil have, at videoen afspilles automatisk på live-websitet.
    • Vis relaterede: Vælg denne indstilling for at få vist relaterede YouTube-videoer.
    • Løkke: Vælg denne indstilling, hvis du vil have, at videoen afspilles kontinuerligt i en løkke.
    Konfigurer YouTube-widgeten
    Konfigurer YouTube-widgeten