Lær, hvordan du indstiller stregbredde og -egenskaber samt anvender effekter, som f.eks. skygge, i Adobe Muse.

Angivelse af stregbredde og anvendelse af effekter

1. Find sektionen Streg i kontrolpanelet. Hvis du klikker på linket Streg, kan du åbne menuen Streg, hvor du kan angive den præcise tykkelse af de individuelle streger samt den enkelte stregs justering. Med farvevælgeren til højre for linket kan du angive stregens farve samt den samlede bredde for en streg i det numeriske felt til højre.

2. Skift stregens standardbredde fra 1 til 0 (så stregen ikke vises).

Feltet Stregbredde
    Klik på pil ned, eller vælg standardindstillingen 1 i feltet Stregbredde, og skriv 0 for at angive en streg med en bredde på nul.

3. Find linket Effekter til højre i kontrolpanelet. Klik på ordet "Effekter" for at udvide menuen Effekter, og vælg derefter knappen Skygge øverst i menuen for at åbne indstillingerne Skygge.

Skyggeindstillinger
  4. Angiv skyggefarven til sort i afsnittet Skygge ved at klikke på farvevælgeren ud for Farve og bruge pipetteværktøjet til at vælge en sort farvechip.