Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Muse_128_128

Adobe Muse® CC 2014 indeholder funktioner, hvormed du kan oprette og udgive dynamiske websites til computere og mobile enheder uden at skulle skrive kode. Læs videre, og få en hurtig introduktion til de nye funktioner, der er tilgængelige med Adobe Muse CC 2014, og links til andre ressourcer med yderligere oplysninger.

Adobe Muse CC 2014.3 - Februar 2015

Adobe Muse CC 2014.3.1-opdateringen korrigerer kritiske brugerproblemer. Se en komplet liste over problemer, der løses med denne opdatering, på Produktbemærkninger.

Februar 2015-versionen af Adobe Muse CC 2014.3 giver dig mulighed for at arbejde med indholdsrige sider med hurtigere og jævnere, mere intuitive designfunktioner samt forbedrede indlæsningstider for udgivne websites.

Forbedret anvendelighed

Adobe Muse CC tilbyder følgende forbedringer af anvendeligheden. Forbedringerne øger hastigheden på almindelige opgaver, kræver mindre manuelt arbejde og forbedrer effektiviteten for vigtige designopgaver.

Planvisning af forbedringer

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | Februar 2015

Når du opretter websiteoversigter i visningen Plan, kan følgende forbedringer hjælpe dig med at udføre dine opgaver hurtigere og mere effektivt:

Træk en masterside for at føje en side til dit website.
Træk en masterside for at føje en side til dit website.

Sider markeret som "Eksporter ikke" er nu visuelt forskellige.
Bemærk, at sider markeret som "Eksporter ikke" nu er visuelt forskellige.

Skjulte sider udvides, når du tilføjer en underordnet side.
Bemærk, at skjulte sider udvides, når du tilføjer en underordnet side.

Du kan finde oplysninger om oprettelse af oversigtskort ved hjælp af Adobe Muse CC på Opret kort over et website.

Designforbedringer

Formatering

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | Februar 2015

Slet al formatering

Brug indstillingen Slet al formatering i kontekstmenuen for at slette al formatering, der er anvendt på et sideelement. Når denne indstilling bruges, indeholder objektet ikke udfyldning, streger eller effekter samt almindelig tekstformatering.

Brug Slet al formatering for at slette al formatering, der er anvendt på et sideelement.
Brug Slet al formatering for at slette al formatering, der er anvendt på et sideelement.

Gå til Formatbrug

Er der mange forskellige formater på dit Adobe Muse-website? Du kan nu bruge indstillingen Gå til formatbrug, hvor du kan finde frem til forskellige formater (punkter, tegn, grafik eller afsnit) på hele dit website.

Højreklik på et format og vælg Gå til formatbrug for at få vist en liste over sider, hvor formatet er brugt.

Brug indstillingen Gå til formatbrug for at spore brug af formater
Brug indstillingen Gå til formatbrug for at spore brug af formater

Widgets

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | Februar 2015

Brug indstillingen Ryd widget-indhold i kontekstmenuen for at fjerne alt indhold i en widget. Denne indstilling giver dig mulighed for nemt at fjerne pladsholderindhold i en widget.

Brug Ryd widget-indhold til at fjerne alt indhold i en widget
Brug Ryd widget-indhold til at fjerne alt indhold i en widget

Aktivstyring

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | Februar 2015

Har du problemer med at finde frem til et uploadet aktiv eller baggrundsbillede? Nu kan du bruge den nye indstilling Gå til Brug af aktiv, hvor du kan finde frem til baggrundsbilleder og overføre aktiver overalt på dine websites.

I panelet Aktiver skal du højreklikke på et aktiv og vælge Gå til Brug af aktiv for at se en liste over sider og grafikformater, hvor aktivet anvendes.

Brug Gå til Brug af aktiv for at se en liste over sider og anvendte grafikformater
Brug Gå til Brug af aktiv for at se en liste over sider og anvendte grafikformater

Tekst

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | Februar 2015

Du kan nu bruge følgende tekstformateringsindstillinger i tekstpanelet:

• Hævet skrift
  • Sænket skrift
  • Store bogstaver
  • Små bogstaver

Tegn- eller ordformater oprettet med en af de nye typer formateringsattributter kan gemmes som Tegn- eller Afsnitstyper.

Manglende skrifttyper

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | Februar 2015

Adobe Muse giver dig besked, hvis du åbner en fil med en manglende skrifttype. Hvis dit websitedesign indeholder selfhostede webskrifttyper, viser Adobe Muse en advarsel, når den ikke kan finde skrifttypen på computeren. Du kan derefter downloade den nødvendige skrifttype eller blot kopiere den til webskrifttypemappen på din computer.

Andre forbedringer

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | Februar 2015

Træk indholdsmærker fra panelet Indhold for at tilføje delt tekst
Træk et indholdsmærke eller indholdssamlinger fra panelet Indhold over på designlærredet, så du nemt kan tilføje delt tekst til websitelærredet.

Slet ubrugte lag ved at vælge indstillingen i kontekstmenuen i panelet Lag.
Slet ubrugte lag ved at vælge indstillingen i kontekstmenuen i panelet Lag.

• Flere forbedringer omfatter:
    • Dobbeltklik på værktøjet for at bruge Tilpas side på websitelærredet.
    • Dobbeltklik på værktøjet for at mindske størrelsen på websitelærredet til dets faktiske størrelse (100 % zoomniveau).

Forhåndsvisning af forbedringer

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | Februar 2015

Når du ser en version af dit design i Forhåndsvisning, kan du bruge Størrelse af forhåndsvisning til at teste, om dit website fungerer på iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Test dine websites med den nye Størrelse af forhåndsvisning til iPhone 6 og iPhone 6 Plus
Test dine websites med den nye Størrelse af forhåndsvisning til iPhone 6 og iPhone 6 Plus

Forbedret ydeevne

Adobe Muse CC 2014.3 indeholder adskillige forbedringer af både ydeevne og websiteudvikling.

Forbedret ydeevne i Adobe Muse

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | Februar 2015

I Adobe Muse CC 2014.3 er der store forbedringer af ydeevnen, som påvirker den samlede ydeevne. Der er bl.a. målrettede forbedringer i følgende områder:

• Hurtigere designændringer, du kan f.eks. tilføje, fjerne, redigere og formatere elementer i et layout.
  • Hurtigere billedgengivelse, især når du justerer størrelse og beskærer.
  • Hurtigere eksport af de fleste websites.
  • Betydeligt mindre projektfiler, når du bruger baggrundsbilleder med høj opløsning.
  • Ikke-destruktiv, automatisk konvertering af bibliotekselementer første gang Muse startes i stedet for første gang, hvert bibliotekselement bruges.

Forbedret ydeevne af websites

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | Februar 2015

Adobe Muse CC 2014.3 mindsker indlæsningstider i browsere ved at generere færre og mindre aktiver, mens browserens kapacitet udnyttes. Adobe Muse CC 2014.3 indeholder især følgende forbedringer:

• Hurtigere gengivelse af SVG (skalerbar vektorgrafik), da indlæsning af fallback-billeder undgås i ældre browsere, der ikke understøtter SVG.
  • Baggrundsbilleder optimeres baseret på deres forbrug på websitet.
  • Brug af CSS-effekter til at gengive facetter og indvendig glød, undtagen når de anvendes på billeder med gennemsigtige pixels. Denne forbedring reducerer væsentligt antallet af filer, der genereres for websites, der bruger mange visuelle effekter.
  • Mindre komprimering af størrelsen af visse PNG-billeder og automatisk konvertering til indekseret PNG, når billedet bruger færre end 256 farver. Indekserede PNG'er er typisk mindre end ikke-indekserede PNG'er, og så længe billedet bruger færre end 256 farver, mindskes kvaliteten ikke.

Omdiriger med Business Catalyst eller JavaScript

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | Februar 2015

Omdirigeringsindstillingen i tilstanden Udgiv gør det muligt at vælge, om du vil bruge Business Catalyst til automatisk omdirigering eller JavaScript med universel omdirigering på websites med vært hos Adobe. Omdirigeringsindstillingen hjælper dig også med at indlæse det rigtige layout afhængigt af målene samt touch-kapaciteten for den enhed, der prøver at få adgang til et website.

Vise eller skjule rammekanter

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | Februar 2015

Adobe Muse tegner nu som standard en lys kontur (rammekanter) på objekter og tekstrammer, hvilket gør det nemt for dig at se objekter uden streg eller udfyldning. Farven på rammekanten svarer til laget, hvor objektet eller tekstrammen er placeret. Når du vælger eller ruller over objektet eller tekstrammen, ser rammekanten mørkere ud.

Du kan skifte rammekanter ved at vælge Vis> Vis/skjul rammekanter eller Ctrl+H (Windows) / Command+H (Mac)..

Vælg Vis > Vis/skjul rammekanter for at skifte rammekanter
Vælg Vis > Vis/skjul rammekanter for at skifte rammekanter

Find automatisk FTP-indstillinger

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | Februar 2015

Når du uploader via FTP, giver Adobe Muse dig mulighed for automatisk at registrere den sikreste udgivelsesindstilling for din hostingudbyder. Du kan derfor være sikker på, at du sikkert udgiver til en tredjeparts-hostingtjeneste uden selv at skulle konfigurere en FTP-forbindelse.

HiDPI-understøttelse til Microsoft Windows

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | Februar 2015

Adobe Muse understøtter nu HiDPI-displays, der kører med Windows. Hvis du bruger Windows HiDPI-hardware, vil du bemærke, at brugergrænsefladen i Adobe Muse er betydeligt skarpere.

Bemærk:

Det påvirker ikke standardindlæsningstiden på almindelige skærme (ikke HiDPi) at lave websites med høj opløsning.

Opret websites med høj opløsning i Adobe Muse
Opret websites med høj opløsning i Adobe Muse

Adobe Muse CC for uddannelse og virksomheder

Forbedret i Adobe Muse CC 2014.3 | Februar 2015

Der er foretaget vigtige ændringer i installationsprogrammet, og Adobe Muse er nu tilgængelig for uddannelses- og virksomhedskunder via Creative Cloud-installation. Forud for juni 2014-opdateringen skulle man have et Adobe ID for at bruge Adobe Muse. Derfor kunne uddannelses- og virksomhedskunder ikke installere Adobe Muse fra CC. I juni 2014 blev Adobe Muse blev ombygget til et oprindeligt program, og Adobe Muse kræver nu ikke længere et Adobe ID for at logge på.

Adobe Muse CC for uddannelse og virksomheder
Adobe Muse CC for uddannelse og virksomheder

Adobe Muse CC 2014.2 - Oktober 2014

Med oktober 2014-versionen af Adobe Muse CC 2014.2 kan du placere SVG-filer, som er oprettet med værktøjer som f.eks. Adobe Illustrator, dele tekst på tværs af website og layout, og du kan nemmere gå live med forenklede og mere sikre udgivelsesindstillinger.

Importer Scalable Vector Graphics (SVG)

Nyhed i 2014-versionen af Adobe Muse CC | Oktober 2014

Adobe Muse understøtter nu formatet Scalable Vector Graphics (SVG). Du kan bruge SVG-formatet til at oprette logoer, ikoner, baggrunde og browserfyld og meget mere og placere dem direkte på websitelærredet i Adobe Muse.

Grafik, som gemmes i et SVG-format, er ikke afhængig af lys eller opløsning, så grafikken kan skaleres til store dimensioner uden at påvirke dit websites udseende. SVG-filer understøttes også af HiDPI-displays.

Der er flere oplysninger under Arbejde med vektorgrafik.

Importér SVG til Adobe Muse-websites for at oprette logoer, ikoner, baggrunde, browserfyld og meget mere.
Importér SVG til Adobe Muse-websites for at oprette logoer, ikoner, baggrunde, browserfyld og meget mere.

Synkroniseret tekst

Nyhed i 2014-versionen af Adobe Muse CC | Oktober 2014

Med Adobe Muse kan du genbruge tekst flere forskellige steder på en side, på forskellige sider og på tværs af layout på stationære computere, tablets og smartphones. Med funktionen Synkroniseret tekst kan du sætte et mærke på tekstrammer ved hjælp af det nye panel Indhold og trække mærket hvor som helst på dit website for at replikere teksten.

Når du redigerer teksten, opdaterer Adobe Muse automatisk alle forekomster af mærket på dit website, mens al formatering (skrifttype, størrelse og farve) forbliver uændret.

Funktionen Synkroniseret tekst øger effektiviteten betydeligt og reducerer fejl. Du kan med stor pålidelighed indsætte og redigere tekst hurtigere end nogensinde før på tværs af alle layouts. Mærkning af tekst er en nem måde at mindske antallet af gange, teksten indtastes og opdateres.

Du behøver heller ikke længere at søge manuelt efter tekst i hvert layout for at opdatere den. Teksten skal blot opdateres én gang, herefter anvendes redigeringen alle steder, hvor teksten forekommer. Samtidig opretholdes alle skrifttyper og attributter for hver forekomst, og risikoen for at overse en forekomst eller lave en fejl mindskes.

Der er flere oplysninger under Arbejde med synkroniseret tekst.

Genanvend tekst på tværs af sider og layouts med funktionen Synkroniseret tekst
Genanvend tekst på tværs af sider og layouts med funktionen Synkroniseret tekst

Sikker FTP-understøttelse

Forbedret i 2014-versionen af Adobe Muse CC | Oktober 2014

Adobe Muse-udgivelsen inkluderer nu understøttelse af SFTP og FTP til tredjepartshosting. Med sikker FTP-understøttelse forbliver dine legitimationsoplysninger og adgangskode til en FTP-klient krypteret og privat, hvis du skal overføre indhold til et åbent netværk – f.eks. hvis du arbejder på en offentlig café.

Der er flere oplysninger under Overførsel af et Adobe Muse-websted til en tredjeparts hostingtjeneste.

Søg og erstat

Nyhed i 2014-versionen af Adobe Muse CC | Oktober 2014

Du kan bruge kommandoen Find til at søge efter ord eller sætninger og vælge, om teksten selektivt eller automatisk skal erstattes på alle sider i websitet. Kommandoen Find ændrer ikke udseendet på nogle af forekomsterne og bevarer al formatering og alle effekter.

Der er flere oplysninger under Søg og erstat.

Brug funktionen Søg og erstat for at søge efter ord og udtryk og erstatte tekst på tværs af sider.
Brug funktionen Søg og erstat for at søge efter ord og udtryk og erstatte tekst på tværs af sider.

Adobe Muse CC 2014.1 - August 2014

Med august 2014-versionen af Adobe Muse CC 2014.1 har designere endnu flere valgmuligheder ved oprettelse af deres Adobe Muse-websites. Designere kan nu bruge de skrifttyper, de allerede ejer, med understøttelse af nye selvstændigt hostede webskrifttyper og oprette lister med punktopstilling og nummerering med et enkelt klik. Og designere kan nu forhindre spam via kontaktformularer på websites med Adobe som vært eller en hvilken som helst værtsudbyder.

Selvstændigt hostede webskrifttyper

muse-webfonts

Nyhed i 2014-versionen af Adobe Muse CC | August 2014

Det er nu muligt at bruge selvstændigt hostede webskrifttyper, der er købt og hentet hos skrifttypeproducenter eller -tjenester i dit Adobe Muse-websitedesign. Med selvstændigt hostede webskrifttyper har du større kreativ frihed og mulighed for bedre at opfylde bestemte typografiske krav til projektet.

Browsere kræver webskrifttyper, der enten er installeret på systemet af en besøgende på websitet eller leveret fra en ekstern server. I tilfælde hvor webskrifttypen ikke er installeret, bruger browseren som standard en websikker skrifttype.

Med selvstændigt hostede webskrifttyper kan du tilføje skriftsnit i Adobe Muse-menuen Skrifttype, som kan benyttes i designarbejdet. Når du får vist eller udgiver, er webskrifttypen inkluderet i det eksporterede website og kan overføres til en tredjeparts hostingservice.

Find flere oplysninger i  Arbejd med selvstændigt hostede webskrifttyper.

Punktopstillinger og nummererede lister

muse-bullets

Nyhed i 2014-versionen af Adobe Muse CC | August 2014

Du kan let oprette niveauopdelte lister med punktopstilling og nummerering i det nye panel Punktopstilling. Du kan også rigt formatere en punktopstilling eller nummereret liste med brugerdefinerede punkttegn og glyffer. Punktformater understøttes for at skabe effektivitet og gennemført design på tværs af et website.

Find flere oplysninger i Punktopstilling og nummerering.

Forebyggelse mod spam med reCAPTCHA

muse-captcha

Nyhed i 2014-versionen af Adobe Muse CC | August 2014

Nu kan du aktivere Google reCAPTCHA på kontaktformularer for at forhindre spam og beskytte dit website mod internettrusler. Du kan aktivere reCAPTCHA på både simple og detaljerede kontaktformularer, uanset om websitet har Adobe eller en tredjeparts service som vært.

reCAPTCHA viser forvrænget tekst og billeder, der let kan genkendes af en person, men som er ulæselig af en maskine. En besøgende på websitet skal angive den forvrængede tekst eller teksten i billedet for at kunne sende formularen.

Find flere oplysninger i Forebyggelse af spam med reCAPTCHA.

Indsæt specialtegn og glyffer

muse-character-panel

Nyhed i 2014-versionen af Adobe Muse CC | August 2014

Ved hjælp af panelet Tegn kan du indsætte specialtegn og glyffer. Ved hjælp af det nye panel Tegn kan du indsætte specialtegn og symboler, herunder tegnsætning, © til copyright, matematiske symboler, hævede tegn til fodnoter og meget mere. Du kan få adgang til fulde tegnsæt til individuelle skriftsnit, som du nemt kan føje til tekstbeholdere, f.eks. tegnsætning.

Find flere oplysninger i Arbejd med panelet Tegn.

Formularforbedringer

muse-forms

Forbedret i 2014-versionen af Adobe Muse CC | August 2014

• Sikker validering af formularer på serversiden: Med denne opdatering understøtter Adobe Muse validering på serversiden for at forhindre spam eller phishing. Tidligere kunne en ondsindet bruger springe klientsidens JavaScript-validering over og sende store mængder spam.
  • Afkrydsningsfelters elementer: Du kan nu tilføje afkrydsningsfelter i kontaktformularer. Du kan også gøre et felt obligatorisk, hvilket er nyttigt til formularer vedrørende licensaftaler og tilmeldinger. Adobe Muse giver dig også mulighed for at angive en standardværdi (markeret eller fravalgt) og også formatere afkrydsningsfeltet med objekttilstande.

Understøttelse af sprog, der skrives fra højre mod venstre

muse-left-right-langs

Forbedret i 2014-versionen af Adobe Muse CC | August 2014

Opret websites, bestemte sider eller tekstbeholdere på sprog, der skrives fra højre mod venstre, f.eks. arabisk og hebraisk. Tekstbokse og andre elementer som f.eks. sociale widgets bruger som standard det valgte sprog.

Du kan skifte sprogindstilling ved at vælge Filer Egenskaber for website > Indhold og vælge sproget i rullemenuen.

Genveje for billedopgaver

muse-images

Forbedret i 2014-versionen af Adobe Muse CC | August 2014

Du kan bruge genvejsmenuen til at få adgang til almindelige billedrelaterede opgaver som f.eks. udskiftning af et billede, erstatning af en baggrund og indsætning af et billede.

Adobe Muse CC 2014 - Juni 2014

Juni 2014-versionen af Adobe Muse CC 2014 indeholder funktioner, hvormed du kan oprette og udgive dynamiske websites til computere og mobile enheder uden at skulle skrive kode. Læs videre, og få en hurtig introduktion til de nye funktioner, der er tilgængelige med den seneste opdatering til Adobe Muse, og links til flere oplysninger.

Ombygget til et oprindeligt program

Nyhed i 2014-udgivelsen af Adobe Muse CC | juni 2014

Den seneste opdatering til Adobe Muse giver et ombygget program med modulbaseret 64-bit arkitektur, strømlinet og opdateret brugergrænseflade og nye stærke funktioner. Desuden gør 64-bit programmet det muligt for dig at udnytte fordelen ved de seneste opdateringer til operativsystemer, hardware og webbrowsere.

Forbedret In-browser Editing

Forbedringer i 2014-udgivelsen af Adobe Muse CC | juni 2014

Med dens seneste opdatering understøtter Adobe Muse redigering af websites, der har andre tjenesteudbydere end Adobe som vært. De inkluderer større udbydere af hostingtjenester, der understøtter almindelig FTP. Du kan udnytte denne funktion til at lade dine kunder foretage mindre opdateringer af live websites, f.eks. udskiftning af et billede og opdatering af tekst.

Der er flere oplysninger under Arbejde med In-browser Editing.

Understøttelse af In-Browser Editing med udbydere af hostingtjenester, der understøtter almindeligt FTP
Understøttelse af In-Browser Editing med udbydere af hostingtjenester, der understøtter almindeligt FTP

Integration med Adobe-tilføjelsesprogrammer

Forbedret i 2014-udgivelsen af Adobe Muse CC | juni 2014

Nu kan du downloade designelementer som f.eks. widgets, startfiler, trådrammer, grafik m.m. fra Adobe Add-ons, den nye online markedsplads. Du kan få adgang til Adobe Add-ons direkte fra Adobe Muse i panelet Bibliotek. Du kan vælge mellem en bred vifte af designelementer på Adobe Add-ons og tilpasse og genbruge dem i dine Adobe Muse-webdesigns. Med disse designelementer kan du hurtigt komme i gang med at oprette websites på Adobe Muse.

Der er flere oplysninger under  Organisering og genanvendelse af designelementer ved hjælp af panelet Bibliotek.

Download designelementer som widgets, trådrammer fra Adobe Add-ons
Download designelementer som widgets, trådrammer fra Adobe Add-ons

Understøttelse af HiDPI

Nyhed i 2014-versionen af Adobe Muse CC | juni 2014

Adobe Muse understøtter HiDPI-visning, herunder Retina-visning på MacBook Pro. HiDPI-visning giver en dramatisk forbedring ad billedkvalitet og -opløsning. Med understøttelsen af HiDPI kan du observere en markant opskalering af visuel skarphed i både program og output. For output kan du aktivere HiDPI for hele websitet eller bestemte elementer som f.eks. et enkelt billede eller firmalogo. Adobe Muse gør dig også i stand til at indstille en skiftetast for HiDPI-visning på et website. En website-besøgende med lav båndbredde kan i stedet bruge et websites standardversion.

Der er flere oplysninger underArbejde med Retina-visning og HiDPI-output.

Understøttelse af HiDPI-skærme, herunder Retina-skærme
Understøttelse af HiDPI-skærme, herunder Retina-skærme

Mørk brugergrænseflade

Nyhed i 2014-versionen af Adobe Muse CC | juni 2014

Farvetemaet i Adobe Muse-brugergrænsefladen kan nu justeres fra lys til mørk. Hvis et mørkt farvetema er valgt, forbliver lærredet hvidt. Kontrasten gør det muligt at fokusere fuldt ud på designet, og ikke brugergrænsefladen.

Der er flere oplysninger under Ændring af mørk brugergrænseflade.

Juster farvetemaet i Adobe Muse til en mørkere farve
Juster farvetemaet i Adobe Muse til en mørkere farve

Arbejdsrum, der kan tilpasses

Forbedret i 2014-udgivelsen af Adobe Muse CC | juni 2014

Arbejdsområdet på det nye Adobe Muse kan nu tilpasses, så det passer til dine designbehov. Nu har du desuden fleksibiliteten til at frigøre og omorganisere paneler og åbne flere designvinduer til at designe side om side. Når du arbejder med computer- og mobillayout samtidig, kan du kopiere og indsætte indhold på tværs af layout.

Der er flere oplysninger under Tilpasning af Adobe Muse-arbejdsrummet.

Andre nøglefunktioner og forbedringer

• Forbedret anvendelighed:
    • Beskeder om Adobe Muse-opdateringer leveres i Creative Cloud-appen.
    • Du kan bruge almindelige tastaturkommandoer som f.eks. Filer-kommandoen Åbn/Placer på en MAC. Du kan desuden bruge tastaturgenveje, der bruger F-taster eller numeriske tastaturtaster.
    • Dialogboksene Fil Åbn/Gem kan på begge platforme huske den senest brugte mappe.
    • Farvevælgeren i panelet Farveprøver er blevet standardiseret.
    • Skift til 100 % bredde af et element.
  • Du kan nu få vist diasshowbilleder, der strækker sig til højre og venstre kant af browservinduet. Diasshowet tilpasser sig automatisk, når et browservindue komprimeres. Adobe Muse gør bedst mulig brug af skærmpladsen for at gør det muligt at styre højden på et diasshow i fuld skærmbredde.
  • Forhåndsvisning i Adobe Muse matcher oplevelsen af de senest opdaterede browsere.

Systemkrav

Se systemkravene til 2014-udgivelsen af Adobe Muse CC under Systemkrav | Adobe Muse.