2015.2- og 2015.1-udgivelser af Adobe muse CC

Bemærk:

Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Nye funktioner i tidligere versioner

Systemkrav

Adobe Muse CC-udgivelsen (2015.2 og 2015.1) introducerer flere spændende nye funktioner og forbedringer, herunder integration med Adobe Comp CC, forbedrede arbejdsgange i In-Browser Editing, rulleeffekter i responsivt layout, nyt ellipseværktøj, forbedringer af CC Libraries. Læs videre, og få flere oplysninger om de nye funktioner samt links til mere undervisning.

Nye funktioner og forbedringer i Adobe Muse 2015.2

Integration med Adobe Comp CC

Nyhed i Adobe Muse CC 2015.2 | Juni 2016

Adobe Muse er nu integreret med Adobe Comp CC, en app, der er tilgængelig til iPhones og iPads. Appen bygger bro mellem mobiltelefoner og computere, så du kan lave layouts hvor som helst og når som helst.

Comp CC giver mulighed for at tilføje komponenter, som f.eks. rektangler, billedpladsholdere eller tekstbokse ved hjælp af håndbevægelser. Appen konverterer disse håndbevægelser til skarp grafik, så du kan færdiggøre layoutet på få minutter.

Comp CC er også integreret med Creative Cloud Libraries. Det betyder, at du kan designe menuer eller labels i en app, f.eks. Photoshop, og bruge aktiverne i dit Adobe Muse-layout. Du kan også bruge widgets som kort eller kontaktformularer fra Adobe Muse, når du laver trådrammer i dit layout i Comp CC.

Med integrationen af Adobe Muse med Comp CC kan du oprette en kladde af dit layout og indføre det til Adobe Muse med et enkelt klik. Du kan derefter finpudse dit layout i Adobe Muse. Få mere at vide om, hvordan du bruger Comp CC med Adobe Muse i Integration af Adobe Muse med Adobe Comp CC. Du kan også se et eksempel på en arbejdsgang med oprettelse af et Adobe Muse-layout med Comp CC.

In-Browser Editing

Nyhed i Adobe Muse CC 2015.2 | Juni 2016

In-Browser Editing i Adobe Muse har nu en ny og forbedret brugergrænseflade. In-Browser Editing i denne version af Adobe Muse understøtter følgende nye funktioner:

• Se redigerbare elementer: Du kan lave et langt klik på In-Browser Editing-siden for at få vist alle de elementer, der kan redigeres.
  • Rediger tekst på side: Du kan redigere tekst i In-Browser Editing og se ændringerne, mens du skriver.
  • Fortryd/Annuller fortryd ændringer: Du kan nu fortryde og annullere fortryd af ændringer.
  • Hurtigere indlæsningstider: In-Browser Editing indlæses nu hurtigere end før.
  • Vælg layouts, mens du redigerer: Du har også en rulleliste til formatering af websites, der blev oprettet med skiftende layout i Adobe Muse.

Få mere at vide om disse funktioner i Rediger indhold på websites med In-Browser Editing.

Nyt startskærmbillede

Nyhed i Adobe Muse CC 2015.2 | Juni 2016

Velkomstskærmbilledet eller startskærmbilledet i Adobe Muse er blevet opdateret og indeholder nu nye funktionaliteter, som f.eks. menuerne Ny og Åbn, som er fælles for alle Creative Cloud-appsene. Startskærmbilledet viser sidst åbnede filer og oplysninger som f.eks. navnet på filen, sidst åbnet, filens størrelse og filtype.

Nyt CCX-startskærmbillede
Ny velkomstskærm i Adobe Muse

Indsamling af aktiver

Nyhed i Adobe Muse CC 2015.2 | Juni 2016

Brug det nye værktøj til indsamling af aktiver fra panelet Aktivet til at flytte alle dine aktiver fra en placering til en anden. Nu kan du kopiere alle dine aktiver til en enkelt mappe på din computer eller harddisk. Gem dine filer til en enkelt placering, og flyt dit Adobe Muse-projekt med blot et par få klik.

Indsamling af aktiver
Indsamling af aktiver i Adobe Muse

Ellipseværktøj

Nyhed i Adobe Muse CC 2015.2 | Juni 2016

Få dine websites til at se endnu bedre ud med det nye ellipseværktøj. Brug dette værktøj til direkte at oprette ellipser, og hold Skift-tasten nede med værktøjet for at oprette cirkler. Få mere at vide om at vide om ellipseværktøjet i Arbejde med objekter.

Forbedringer af responsivt design

Forbedret i Adobe Muse CC 2015.2 | Juni 2016

Responsive widgets

Nu er YouTube- og Vimeo-widgets responsive ved bredde og højde. Brug disse widgets på dine responsive websites, og se, hvordan deres størrelse skaleres i forhold til din browsers bredde.

Rektangulære rammer er nu responsive ved både højde og bredde.

Lodret bevægelse-håndtag

Det nye Lodret bevægelse-håndtag i Adobe Muse gør det nemt at flytte objekter som en gruppe. Når du vælger et objekt i et responsivt Adobe Muse-layout, vises Lodret bevægelse-håndtaget i venstre margen. Håndtaget giver dig mulighed for samtidigt at markere og flytte det markerede objekt og objekter under det.

Rediger minimum sidebredde

Nu kan du redigere Minimum sidebredde ved hjælp af brudpunktbjælken. Bevæg musen til kanten af området for minimum sidestørrelse i brudpunktbjælken. Når markøren ændres til en tilpasningsmarkør, skal du klikke og trække for at justere minimum sidebredde.

Få mere at vide om disse forbedringer i Placering af objekter i et responsivt layout.

Forbedringer af CC Libraries

Forbedret i Adobe Muse CC 2015.2 | Juni 2016

Du kan nu føje farveprøver fra CC Libraries til panelet Farveprøver. Du kan desuden vælge flere farver fra CC Libraries og føje dem til panelet Farveprøver.

Du kan også vælge en farve fra CC Libraries og indstille den som streg eller tekstfarve i Adobe Muse.

Få mere at vide om, hvordan du bruger farver i Adobe Muse CC Libraries i afsnittet om brug af farver i CC Libraries.

Forbedringer af planvisningen

Forbedret i Adobe Muse CC 2015.2 | Juni 2016

Planvisningen i Adobe Muse indeholder nu en lodret layoutindstilling. I tidligere versioner kunne du kun se hierarkiet af og strukturen på dit website i en vandret visning. Nu kan du blot klikke på (ikonet for lodret visning af website) og se komplekse websiteplanter lodret.

Forbedret rangering på Google PageSpeed

Forbedret i Adobe Muse CC 2015.2 | Juni 2016

Adobe Muse indlæser nu alle JavaScripts asynkront. Hvis dit website er hostet på en Apache-webserver og du overfører dit website ved hjælp af FTP, aktiveres browsercachelagring for CSS, billeder og JavaScript-filer. Disse ændringer kan hjælpe med at forbedre Google PageSpeed-rangeringen.

På nuværende tidspunkt venter nye og eksisterende websites på, at webskrifttyper bliver tilgængelige, før siden vises. Nu kan du vælge, om du vil tillade, at din side indlæses hurtigere ved at bruge fallback-skrifttyper. Du kan aktivere denne indstilling i dialogboksen Egenskaber for website, fanen Avanceret > menuen Webskrifttyper.

Forbedrede arbejdsgange i Illustrator

Forbedret i Adobe Muse CC 2015.2 | Juni 2016

Du kan nu direkte importere Illustrator-filer (.ai) fra din computer eller harddisk til Adobe Muse uden at eksportere dem som SVG-filer først.

Forbedringer af billedramme

Forbedret i Adobe Muse CC 2015.2 | Juni 2016

Det nye billedrammeværktøj i Adobe Muse giver dig mulighed for at oprette både rektangulære og ellipseformede rammer. Nu kan du nemt oprette billedpladsholdere til dit website ved at klikke på rammen fra panelet Værktøjer og placere rammerne i dit Adobe Muse-projekt. Du kan bruge rammerne til at lave et trådnet eller layout og udfylde rammerne, når dine billeder er færdiggjort.

Billedrammeværktøj
Billedrammeværktøj

Nye funktioner og forbedringer i Adobe muse 2015.1

Responsive webdesign efter eget valg

Forbedret i Adobe Muse CC 2015.1 | Februar 2016

Nu kan du også oprette unikke, responsive websites til forskellige skærmstørrelser uden kodning. Med Adobe Muse får du et tomt lærred uden begrænsende skabeloner eller gitre til design af responsive websites.

I tidligere versioner af Adobe Muse kunne du kun oprette adaptive websites. Det vil sige websites, der tilpassede sig til browserbredden på de forskellige enheder. Siden og sideelementer var ikke flydende, eller også ændrede de ikke størrelse i forhold til bredden af hver enkelt browser. Sidelayoutet var fastsat til specifikke browserbredder.

Med responsivt webdesign i Adobe Muse kan du oprette og bruge en enkelt Muse-fil til at oprette forskellige layouts til forskellige browserbredder. Siderne er flydende. Det betyder, at objekternes størrelse tilpasses i forhold til browserbredden. Du behøver altså ikke længere at oprette og vedligeholde separate sider for mobiltelefoner, tabletter og stationære computere i Muse.

Hvis du ikke har designet før, eller du foretrækker at få et startgrundlag til dit design, kan du bruge startskabelonerne til responsive websites. Hvis du foretrækker at starte med et tomt lærred, kan det gøres ved at oprette et website med et flydende layout. Vil du konvertere dine eksisterende websites til et responsivt layout? Ja, med Muse er det muligt.

Få mere at vide om, hvordan du opretter og opdaterer responsive websites i Oprettelse af responsive websites i Adobe Muse. Du kan også se et videoselvstudium om oprettelse af et responsivt website i Adobe Muse.

Startfiler til design af responsive websites

Få et startgrundlag til dit design med skabeloner til responsive websites. Adobe Muse giver dig startfiler til responsive websites, som du kan tilpasse, og få adgang til fra dit Adobe Muse-website. Vælg en passende skabelon, åbn den, og tilføj indhold efter ønske. Hvis det er nødvendigt, kan du tilføje nye brudpunkter eller redigere standardbrudpunkterne. Tilpas designet og udgiv dit responsive website med et par klik.

Få mere at vide om responsive design i Adobe Muse i Brug af responsive startskabeloner.

Creative Cloud Libraries i Adobe Muse

Forbedret i Adobe Muse CC 2015.1 | Februar 2016

Creative Cloud Libraries, der drives af Adobe CreativeSync-teknologien, gør det muligt at få adgang til dine foretrukne aktiver derhjemme, på kontoret, og endda når du er på farten. Opret billeder, farver og meget mere med Photoshop og Illustrator eller med mobilapps som f.eks. Adobe Capture CC. Få adgang til disse aktiver fra andre programmer på stationære og mobile enheder for at få en problemfri og kreativ arbejdsproces.

Creative Cloud-integration i Adobe Muse gør det muligt at oprette dine egne aktiver og dele disse aktiver med andre Creative Cloud-brugere over hele verden. Du kan også åbne, importere og bruge alle de aktiver, der er tilgængelige via Creative Cloud Libraries. Brug panelet CC Libraries (Vindue> CC Libraries) til at få adgang til Creative Cloud Libraries fra Adobe Muse.

Du kan nu få adgang til Creative Cloud Charts via Creative Cloud Libraries. Med Creative Cloud Charts kan du oprette diagrammer og indsætte dem i Adobe Muse som sammenkædede aktiver. Det betyder, at dine diagrammer i Adobe Muse automatisk opdateres, når du ændrer i diagrammet.

Få mere at vide om brug af Creative Cloud Libraries i Adobe Muse i Creative Cloud Libraries i Adobe Muse.

Se et videoselvstudium om Creative Cloud Libraries ved at klikke på dette link.

Tilstandsovergang

Forbedret i Adobe Muse CC 2015.1 | Februar 2016

Du kan gøre dit design mere interessant og fængslende ved at anvende overgange til forskellige elementer på websiden. Du kan også angive indstillinger for forsinkelse, varighed og timing for hver tilstandsovergang i hvert element.

Vælg en menu eller knap, som du vil angive overgangstilstand for. Vælg Vindue > Tilstand. Når du klikker på tilstandene Normal, Aktiv eller Overgang fra menupunktet på det øverste panel, kan du se indstillingerne for Overgang.

Tilstandsovergang på et udgivet website afhænger af browserens evne til at understøtte W3C-specifikation for CSS3-overgange.

Du kan nemt implementere tilstandsovergange på dit website. Se denne video.

Forbedringer af SVG-grafik

Forbedret i Adobe Muse CC 2015.1 | Februar 2016

Adobe Muse 2015.1 gør det muligt at importere SVG-filer i en billedramme, beskære billedet og anvende udfyldning og penselstrøg. Hvis der ikke er nogen rammer, kan du nu importere en SVG-fil direkte, oprette en ramme og derefter beskære billedet. Du kan også tilføje SVG-billeder til et diasshow. Disse forbedringer af SVG-grafik giver dig yderligere fleksibilitet, når du designer et diasshow.

Lær mere om SVG-forbedringer ved at se dette videoselvstudium.

Forbedringer i Adobe Muse 2015.1

Forbedret i Adobe Muse CC 2015.1 | Februar 2016

I panelet Farveprøver kan du nu importere og eksportere farveprøvebiblioteker via menuen Kontekst.

Adobe Muse 2015.1 understøtter rotationsregistrering i Exif-indhold. Billeder med integreret rotationsinformation roteres nu til liggende, når de placeres.

Nu kan du også oprette tomme billeder ved at slette billedets indhold i en eksisterende billedramme. Dobbeltklik på et billede, du har placeret, og tryk på Slet. De tomme billedrammer har pladsholdere.