August 2017-, februar 2017- og november 2016-udgivelser

Bemærk:

Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Bemærk:

Nu er Adobe Muse CC oktober 2017 (18.0) tilgængelig! Se oversigten over nye funktioner.

Adobe_Muse_mnemonic

2017-udgivelsen af Adobe Muse CC (august 2017) indeholder adskillige forbedringer, bl.a. understøttelse af responsive formularer, diasshows og kompositioner, direkte markering af underelementer, knib for at zoome og meget mere. Læs videre og få flere oplysninger om de nye funktioner samt links til mere undervisning.

Få en oversigt over funktioner introduceret i tidligere versioner i Nyheder i Adobe muse CC 2015.2.

Responsive kompositionswidgets, formularer og diasshows

Nyt i Adobe Muse CC (august 2017)

Adobe Muse understøtter nu et komplet sæt af responsive widgets. Diasshows, kompositionswidgets og kontaktformularer er nu fuldt responsive i Adobe Muse 2017.1. Du kan bruge disse widgets i dit layout med et enkelt klik.

Tidligere skulle du fastgøre, genjustere og ændre størrelse på widgets som Formularer og Lightbox-visning, når du lavede et responsivt website med adskillige brudpunkter. Nu kan du blot trække widgets ind på designlærredet og se dem ændre størrelse og tilpasse sig, når skærmstørrelsen ændres.

Se følgende animation, der viser kompositionswidgetens flydende egenskaber.

Kompositionswidgets er nu flydende på tværs af brudpunkter
Responsive kompositionswidgets i Adobe Muse

Selvom widgets er responsive som standard, kan du fortsætte med at konfigurere indstillingerne for fastgørelse og tilpasning af størrelse baseret på dine behov.

Få flere oplysninger om, hvordan disse widgets bruges i Adobe Muse i Brug responsive widgetsBrug responsive formularer i Adobe Muse og Brug responsive diasshowwidgets i Adobe Muse.

Se videoselvstudier om responsive widgets i Responsive widgets og Responsive kontaktformularer.

Knib for at zoome

Nyt i Adobe Muse CC (august 2017)

Ofte kan webdesignere have brug for at zoome ind på designvisningen for at sikre, at sideelementerne er placeret korrekt. Og tilsvarende kan det være nødvendigt at zoome ud for at se hele layoutet på siden eller for at finde objekter, der er uden for layoutet. Du kan nu nemt at zoome ind eller ud med Knib for at zoome-funktionen.

Du kan bruge denne funktion ved at åbne Adobe Muse fra en Macbook-trackpad eller andre Windows-enheder med berøringsskærm. Du kan zoome ind ved at knibe og flytte din tommelfinger og pegefinger væk fra hinanden. Og du kan zoome ud ved at knibe din tommelfinger og pegefinger sammen.

Knib for at zoome i Adobe Muse
Knib for at zoome i Adobe Muse

Vælg underelementer direkte

Forbedret i Adobe Muse CC (august 2017)

Med den nyeste version af Adobe Muse kan du dobbeltklikke og markere underelementer direkte i et objekt eller en widget. Underelementer er individuelle objekter såsom tekstfelter eller billeder, der placeres inden i et andet objekt eller container. Med denne produktivitetsforbedring i Adobe Muse behøver du ikke markere underelementer en efter hinanden med gentagne klik.

Se en kort video om denne forbedring i Enkel markering i Adobe Muse.

Ændring af hjælpemenu

Nyt i Adobe Muse CC (februar 2017)

Hjælpemenuen i Adobe Muse er nu blevet ændret. Se følgende billeder for at få et overblik over ændringerne i menuerne.

Hjælpemenuen i tidligere versioner af Adobe Muse
Hjælpemenu – tidligere versioner af Adobe Muse

Hjælpemenuen i Adobe Muse 2017.0.2 og nyere versioner
Hjælpemenu i Adobe Muse 2017.0.2

Hjælp i Adobe Muse CC er nu blevet omorganiseret til Adobe Muse CC-selvstudier (for videoselvstudier) og Adobe Muse CC-hjælp (for hjælpesider).

Gå til Community-websitet for feedback er nu omdøbt til Adobe Online-foraer. Klik på denne mulighed for at gå til Adobe Muse-fora.

Indsend fejl/funktionsforespørgsel er en ny funktion, der fører dig til kundefeedbacksiden. Du kan besøge denne side for at anmode om nye funktioner, kontakte support eller give feedback.

Klik på Indsend fejl/funktionsforespørgsel for at komme til kundefeedbacksiden.
Klik på Indsend fejl/funktionsforespørgsel for at komme til kundefeedbacksiden.

Forbedringer af websitekort for bedre søgeoptimering

Nyt i Adobe Muse CC (februar 2017)

Du kan nu se følgende ændringer i filen sitemap.xml, der genereres, når du eksporterer eller uploader et website i Adobe Muse:

• Websitekort angiver nu billeder med et <image:image>-mærke.
  • Billedteksterne for billeder angives med et <image:image>-mærke.  Med undtagelsen af .png-filer inkluderer websitekort også billeder, der er roteret, samt billeder med effekter.
  • Hvis du uploader billeder med samme filnavn, men anden alt-tekst, angives billederne separat med et <image:caption>-mærke. Billedteksten inkluderer den respektive alt-tekst.

Tilføj ankerlinks i harmonikawidgets

Forbedret i Adobe Muse CC (februar 2017)

Du kan tilføje ankerlinks i harmonikawidgets. Du kan linke alle slags sideelementer med en harmonikacontainer med et enkelt klik. Se Tilføj ankerlinks i Harmonika-paneler for at lære, hvordan du tilføjer ankerlinks.

Forbedringer af ydeevnen under eksport af filer

Forbedret i Adobe Muse CC (februar 2017)

Det tager nu kortere tid at eksportere .muse-filer i Adobe Muse. Med denne forbedring af ydeevnen kan du eksportere endnu større filer med flere brudpunkter på kortere tid.

Dynamisk zoom

Nyheder i Adobe Muse CC (November 2016)

Den nye dynamiske zoomfunktion i Adobe Muse gør det muligt at få vist og redigere bestemte områder på sidens layout. Hvis du er i et kundemøde, og du vil foretage runtime-ændringer af dit website, kan du bruge den dynamiske zoomfunktion. Denne funktion gør det muligt at fokusere på bestemte områder i designvisningen. Du kan zoome ud og zoome ind på forskellige områder på sidens layout og hurtigt lave redigeringer.

Sådan bruger du den dynamiske zoomfunktion:

1. Klik på håndværktøjet på Adobe Muse-værktøjslinjen.

2. Tryk på Alt-tasten, og hold museknappen nede.

Designvisningen på dit website zoomer ud, så du får en fuld visning af dit layout. En rød boks angiver visningsområdet. Slip museknappen for at zoome ind på visningsområdet.

Dynamisk zoom i Adobe Muse
    Rød boks angiver visningsområde i dynamisk zoom

3. Tryk på Alt-tasten, og brug museknappen til at trække visningsområdet til den ønskede placering på siden.

Slip museknappen for at zoome ind på det ønskede visningsområde.

Tilføj animationer med CC Libraries

Nyheder i Adobe Muse CC (November 2016)

Du kan nu placere animationer på dine Adobe Muse-websites ved hjælp af Creative Cloud Libraries. Tidligere skulle du finde og vælge animationen på din harddisk. Ud over ovenstående mulighed kan du nu blot trække animationsfiler fra CC Libraries-panelet til designvisningen i Adobe Muse.

Du kan også dele dine animationer og samarbejde med andre Creative Cloud-brugere med CC Libraries. Få at vide, hvordan du tilføjer og bruger animationer med CC Libraries i Tilføj animationer fra Animate CC.

Tilføj bibliotekselementer med brudpunkter

Forbedret i Adobe Muse CC (november 2016)

I tidligere versioner af Adobe Muse kunne du bruge bibliotekselementer på dit website ved at trække elementerne til dit layout. Når du nu placerer et bibliotekselement med brudpunkter i dit layout, føjes brudpunkterne automatisk til siden.

Du kan bruge denne funktion til at tilføje flere brudpunkter med et enkelt klik. Du kan også bruge denne funktion til at tilføje et sæt brudpunkter på tværs af flere Adobe Muse-filer.

Du kan tilføje sideelementer med brudpunkter ved blot at klikke på plussymbolet ved siden af bibliotekselementet og trække elementet ind i designpanelet. Brudpunkterne føjes automatisk til din side.

Bevar brudpunkter i bibliotekselementer
Klik på +, og træk bibliotekselementer for at bevare brudpunkter

Få mere at vide om at bevare brudpunkter med bibliotekselementer i Brug bibliotekselementer i dine design.

Se et videoselvstudium om denne funktion i Understøttelse af brudpunkter for bibliotekselementer.

Del dit websites URL-adresse med et enkelt klik

Forbedret i Adobe Muse CC (november 2016)

Med den nye menu Del øverst i arbejdsrummet kan du nemt dele URL-adressen på dit udgivne website samt URL-adressen til redigering af indholdet på dit website. Når du har udgivet dit website, skal du klikke på Del.

Del dit websites URL-adresse
Del dit Adobe Muse-websites URL-adresse

Du kan kopiere og sende URL-adressen til dit live website til andre brugere. Eller, hvis du vil tillade, at dine kunder eller teammedlemmer kan redigere dit website med In-Browser Editing, kan du klikke på Kopiér link under In-Browser Editing-indstillingen.

Understøttelse af Google reCAPTCHA (Version 2)

Forbedret i Adobe Muse CC (november 2016)

Adobe Muse CC 2017-udgivelsen understøtter Google reCAPTCHA v2. I tidligere versioner af Adobe Muse kunne du konfigurere og bruge Google reCAPTCHA v1 til din kontaktformularer. Google udsteder dog ikke længere private nøgler til version 1 og har i stedet udgivet reCAPTCHA v2.

Du kan føje den nyeste reCAPTCHA-version til dine formularer ved at føje kontaktformularen fra widgetsbiblioteket og klikke på den blå pil ved siden af formularen. I pop op-menuen Indstillinger skal du vælge reCAPTCHA v2 fra Captcha-rullelisten. Feltet reCAPTCHA (billedverificering) er nu blevet tilføjet i formularen.

Føj reCAPTCHA v2 til kontaktformularer
Føj reCAPTCHA v2 til kontaktformularer

Bemærk:

Du behøver ikke at genudgive websites, som allerede er live og har en eksisterende privat nøgle til Google reCAPTCHA. reCAPTCHA 2 er kun påkrævet, hvis du opretter nye kontaktformularer.

Få mere at vide om at konfigurere reCAPTCHA v2 i dine formularer i Tilføjelse og konfiguration af reCAPTCHA i en formular.

Se videoselvstudium om reCAPTCHA v2 i Understøttelse af spamfilter med reCAPTCHA 2.