Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Creative_Cloud_mnemonic_RGB_128px

Opdatering til Adobe Muse CC er tilgængelig

Få flere oplysninger i oversigten over nye funktioner.

Adobe_Muse_mnemonic_RGB_64px

Adobe® Muse® CC indeholder funktioner, hvormed du kan oprette og udgive dynamiske websites til computere og mobile enheder uden at skulle skrive kode. Læs videre, og få en hurtig introduktion til de nye funktioner, der er tilgængelige med den seneste opdatering til Muse CC, og links til flere oplysninger.

Adobe Muse CC November 2013-udgaven, som nu er del af Creative Cloud-medlemskabet, indeholder nye, tidsbesparende funktioner, f.eks. panelet Bibliotek, hvor du nemt kan gemme, genanvende og dele designelementer, samt Social-widgets, som du kan bruge til sociale medier på dit website. Opdateringer omfatter yderligere indstillinger til rulleeffekter med understøttelse af diasshows og Adobe Edge Animate-filer, og mulighed for at indstille et diasshow i fuldskærmstilstand, så der oprettes et virkelig unikt og appellerende website.

Adobe Muse CC-opdateringen for august 2013 er nu tilgængelig. Opdateringen indeholder forbedringer af tilstanden Aktiv for objekter med hyperlinks og Rulleeffekter (parallakserulning).

Adobe Muse CC | November 2013

Organisering og genanvendelse af designelementer ved hjælp af panelet Bibliotek

Nyheder i Adobe Muse CC | November 2013

Med det nye panel Bibliotek kan du nemt organisere, genanvende og dele designelementer. Du kan føje elementer til biblioteket og nemt få adgang til dem, så du kan genanvende dem på dit website. Biblioteket kan indeholde forskellige elementer til webdesign, f.eks. logoer, billeder, farveprøver, hjælpelinjer, tilpassede widgets, integreret HTML, afsnit, tekst, tegn og grafikformater, stiliserede knapper osv. Du kan dele din samling med dit community og også hente det, som andre deler.

Der er flere oplysninger under Organisering og genanvendelse af fælles designelementer ved hjælp af panelet Bibliotek.

Nyheder i Adobe Muse CC, Nyheder i Adobe Muse CC, Organiser og genbrug designelementer med panelet Bibliotek, Rulleeffekter, Parallakserulning, Sociale widgets, Facebook-Synes godt om-tilkendegivelse, Facebook-kommentar, Lavet med Adobe Muse, Pinterest, PayPal, Følg på Twitter, Diasshow på fuld skærm, Rotér Faneopdelte og Harmonika-widgets, Omdiriger fra Skrivebord, Skjul efter udrulning, Aktive tilstande, Adobe Creative Cloud

Forbedringer af rulleeffekter

Forbedret i Adobe Muse CC | November 2013

Forbedringer af rulleeffekter giver dig mulighed for at flytte objekter i forskellige retninger med forskellige hastigheder. Brugergrænsefladen er opdateret, så anvendeligheden er forbedret, ligesom der er nye indstillinger til rådighed, Opacitet og Fading. Med denne opdatering kan du anvende rulleeffekter til objekter som f.eks. baggrundsbilleder, diasshows i fuldskærmstilstand og Adobe Edge Animate-filer.

Der er flere oplysninger under Arbejde med rulleeffekter.

Nyheder i Adobe Muse CC, Nyheder i Adobe Muse CC, Organiser og genbrug designelementer med panelet Bibliotek, Rulleeffekter, Parallakserulning, Sociale widgets, Facebook-Synes godt om-tilkendegivelse, Facebook-kommentar, Lavet med Adobe Muse, Pinterest, PayPal, Følg på Twitter, Diasshow på fuld skærm, Rotér Faneopdelte og Harmonika-widgets, Omdiriger fra Skrivebord, Skjul efter udrulning, Aktive tilstande, Adobe Creative Cloud

Arbejde med Social-widgets

Nyheder i Adobe Muse CC | November 2013

Du kan bruge Social-widgets til at integrere HTML på sider fra tredjeparters websites. Med Social-widgets kan du tilføje indhold fra sociale netværk som Facebook, Google Maps, Google+, LinkedIn, PayPal, Pinterest, Twitter, Vimeo og YouTube. Du kan også tilpasse indstillinger, f.eks. farvetema, knaptype eller kortadresse, i Adobe Muse. Social-widgets kan desuden integrere ikonet Made with Adobe Muse i dine Muse-projekter.

Der er flere oplysninger under Arbejde med sociale widgets.

Nyheder i Adobe Muse CC, Nyheder i Adobe Muse CC, Organiser og genbrug designelementer med panelet Bibliotek, Rulleeffekter, Parallakserulning, Sociale widgets, Facebook-Synes godt om-tilkendegivelse, Facebook-kommentar, Lavet med Adobe Muse, Pinterest, PayPal, Følg på Twitter, Diasshow på fuld skærm, Rotér Faneopdelte og Harmonika-widgets, Omdiriger fra Skrivebord, Skjul efter udrulning, Aktive tilstande, Adobe Creative Cloud

Diasshow i fuldskærmstilstand

Nyheder i Adobe Muse CC | November 2013

Du kan indstille diasshows til at vise indhold i fuld skærm ved hjælp af widgeten Diasshow i fuldskærmstilstand. Når du klikker på Diasshow i fuldskærmstilstand, skaleres indholdet, så det fylder hele browservinduet. Det justeres også automatisk, så det passer til bredden af skærmen, afhængigt af enheden (computer, tablet eller mobil). Til diasshowet kan du føje lightbox-effekter, fastgøre til en fast position, afspille automatisk og angive størrelse og placering af hver enkelt miniature.

Der er flere oplysninger under Tilføjelse af diasshow-widgets i fuld skærm.

Roter panel

Nyheder i Adobe Muse CC | November 2013

Du kan rotere faneopdelte- og harmonika-widgets ved hjælp af Roter panel. På den måde udnytter du pladsen på siden effektivt, når indholdet organiseres på en bedre måde. Når du bruger Roter panel, kan du f.eks. indstille harmonika-widgets til at blive udvidet og skjult vandret hen over en side i modsætning til udvidelse lodret i nedadgående retning. Selv om du bruger rotation, kan du blive ved med at redigere tekst i disse widgets, ligesom søgemaskiner også kan søge i teksterne.

Der er flere oplysninger under Rotation af harmonika-widgets.

Andre vigtige forbedringer

• Gruppér tilstandene op, over, ned og aktiv for hvert objekt, der er placeret i widgeten tilstandsknap.
  • Angiv, at indhold skal lukkes ved udrulning af musen, så der skabes en intuitiv oplevelse til udforskning af websitet.
  • Ny indstilling til selektiv visning af computer- eller mobilversionen af et website afhængigt af enheden via omdirigering fra det computerbaserede layout.
  • Adobe Muse fås nu på 17 sprog, herunder: russisk, brasiliansk (portugisisk), polsk, tjekkisk og finsk.
  • Tilføj og fjern ord til og fra enten sprogspecifikke ordbøger eller den globale ordbog, hvilket kan være nyttigt, når der oprettes websites til flere sprog.
  • Kodeforbedringer omfatter en mere effektiv nedsampling af billeder, som giver billeder i høj kvalitet, uden at dette påvirker indlæsningstiden. Det omfatter også hyppigere brug af CSS i stedet for automatisk at lægge raster i elementer som billeder og roterede elementer med afrundede hjørner. Desuden ser linjeafstanden ensartet ud, når websitet vises i flere browsere.

Adobe Muse CC | August 2013

Forbedret i Muse CC

Ankerlinks kan nu vise den aktive tilstand for et objekt på baggrund af rullepositionen. Elementer, som er sammenkædet med et anker, vises i aktiv tilstand, når den del af siden, som er tilknyttet ankeret, er synlig.

Denne indstilling er deaktiveret som standard for eksisterende sites og aktiveret for nye sites. Du kan få fordel af denne nye funktion til et af dine eksisterende sites ved at vælge indstillingen Aktiver aktiv tilstand for ankerlinks (Egenskaber for website > Indhold).

Der er flere oplysninger under Tildeling af objekttilstande.

Forbedringer i Rulleeffekter (parallakserulning)

Forbedret i Muse CC

Følgende forbedringer er tilgængelige for funktionen rulleeffekter i Adobe Muse CC:

• Alle eksisterende baggrunds- og positionsrulleeffekter fungerer nu på iOS-enheder. Sørg for at udgive dit website igen for at få fuld fordel af forbedringerne i kodegenereringen.
  • Kontrolelementer til rulleeffekter er flyttet fra vinduet effekter med rullelisten til sit eget panel. Du kan få adgang til panelet i menuen Vindue > Rulleeffekter.
  • Elementer, der er indstillet til en browserbredde på 100 %, kan nu få tildelt rullebevægelse.