Marts 2018 (version 18.1)- og oktober 2017 (18.0)-udgivelser af Adobe Muse CC

Bemærk:

Adobe Muse tilføjer ikke længere nye funktioner og slutter med at tilbyde support 26. marts 2020. Find flere oplysninger og hjælp på Adobe Muses side om ophør af tjeneste.

Adobe_Muse_mnemonic

Marts 2018-versionen af Adobe Muse CC (version 18.1) indeholder adskillige nye funktioner og forbedringer, bl.a. kopiering og indsættelse af formateringsattributter, forbedringer af egenskaber for tilpasning af størrelse og kompositionswidgeten. Læs videre for at få flere oplysninger om funktionerne samt links til mere undervisning.

Få en oversigt over funktioner introduceret i tidligere versioner i Funktionsoversigt | Tidligere udgivelser.

Kopiér formateringsattributter mellem elementer

Nyhed i marts 2018-udgivelsen

Adobe Muse understøtter nu kopiering af formater på tværs af elementer i visningen Design. Tidligere skulle du søge efter et bestemt format på panelet og anvende det på en anden tekst eller et andet objekt i dit design. Nu kan du blot kopiere et format fra et sideelement og indsætte formateringsattributten i et andet element med et enkelt klik.

Du kan kopiere og indsætte tegnformater, afsnitsformater, punkttegnsformater, tilstande og linkformater. Højreklik og kopiér formater for at kopiere formateringsattributter fra et element til et andet. Vælg på elementet, hvor du vil indsætte formatet. Højreklik og vælg Indsæt attributter.

Ud over kopiering af alle attributterne kan du også selektivt indsætte de attributter, du vil kopiere. Få mere at vide om at kopiere og indsætte formateringsattributter i Kopiér og indsæt formater i Adobe Muse.

Kopiér og indsæt formateringsattributter i Adobe Muse
Kopiér og indsæt formateringsattributter i Adobe Muse

Andre forbedringer

Nyhed i marts 2018-udgivelsen

Forbedringer af Tilpasning:

Tidligere skulle brugerne individuelt vælge hvert element i en widget for at indstille egenskaben Tilpasning. Nu giver Adobe Muse dig mulighed for at ændre tilpasningen af et overelement og de indlejrede elementer på én gang. Hvis du markerer hele widgeten og ændrer egenskaben Tilpasning, ændres egenskaben for de indlejrede elementer automatisk. Omvendt er det også muligt at vælge et bestemt underelement og ændre tilpasningen for det pågældende element alene.

Forbedringer af kompositionswidgeten:

Afkrydsningsfeltet Vis widgetsdele under redigering er nu genaktiveret i kompositionswidgets. Denne indstilling var tidligere deaktiveret i den responsive kompositionswidget.

Afkrydsningsfeltet Vis widgetsdele under redigering er nu aktiveret
Afkrydsningsfeltet Vis widgetsdele under redigering er nu aktiveret

Forbedringer af ydeevne og stabilitet

Nyhed i oktober 2017-udgivelsen

Oktober 2017-udgivelsen af Adobe Muse indeholder adskillige fejlrettelser, der blev rapporteret efter august-udgivelsen (2017.1).

Se en komplet liste over problemer, der er blevet rettet, i Fejlrettelser og kendte problemer i oktober 2017-udgivelsen af Adobe Muse.

Nyt startskærmbillede

Nyhed i oktober 2017-udgivelsen

Når du åbner den nyeste version af Adobe Muse CC, kan du se et nyt startskærmbillede. Startskærmbilledet viser dine sidst åbnede filer og Creative Cloud-filer, der er synkroniseret med dit login. Skærmen understøtter også fanerne Arbejde og Lær.

Du kan se sidst åbnede filer i Adobe Muse ved at klikke på Arbejde. Klik på Lær for at se videoselvstudier om Adobe Muse.

Nyt startskærmbillede i Adobe Muse
Nyt startskærmbillede i Adobe Muse

Bemærk søgeikonet i øverste højre hjørne af skærmen. Klik på dette ikon, og gå i gang med at skrive dit søgeord. Når du skriver et søgeord, viser programmet seneste filer, Creative Cloud-aktiver, hjælpelink og Stock-billeder, der matcher din søgning.

Hvis du f.eks. skriver "billede", kan du se, hvordan programmet viser Stock-billeder og links til selvstudier, der er relaterede til din søgning.

Søgeresultater for "billede" på Adobe Muse-startskærmbilledet
Søgeresultater for "billede" på Adobe Muse-startskærmbilledet

Understøttelse af forenklet kinesisk

Nyhed i oktober 2017-udgivelsen

Adobe Muse kan nu understøtte forenklet kinesisk. Under installationen registrerer installationsprogrammet operativsystemet, hvorefter den tilhørende sprogversion af Adobe Muse installeres.

Oprettelse af sikkerhedskopifiler efter filkonvertering

Nyhed i oktober 2017-udgivelsen

Når du åbner en eksisterende Adobe Muse-fil med den nyeste version af programmet, foretages der en filkonvertering. Tidligere kunne du ikke åbne filen i en ældre version af Adobe Muse efter filkonverteringen, når du havde gemt den.

Når du nu åbner og gemmer en eksisterende fil i Adobe Muse (2018.0 ), ser du følgende advarsel:

Sikkerhedskopiér Adobe Muse-fil før filkonvertering
Sikkerhedskopiér Adobe Muse-fil før filkonvertering

Hvis du klikker på OK, gemmes sikkerhedskopifilen på samme placering som den oprindelige fil. Du kan bruge denne sikkerhedskopifil i ældre versioner af Adobe Muse.

Bemærk:

Sikkerhedskopifilen oprettes kun for filer, der er konverteret, efter du åbner filen i den nyeste version af Adobe Muse.