Kopiér tekst og billeder fra PDF-filer

Du kan nemt kopiere indhold i Reader, medmindre PDF-forfatteren har angivet sikkerhedsindstillinger, som ikke tillader kopiering.

Hvis du modtager et adgangskodebeskyttet PDF-dokument, skal du bruge den relevante adgangskode til at åbne dokumentet. Nogle sikrede dokumenter har restriktioner, som forhindrer dig i at udskrive, redigere eller kopiere indhold. Hvis et dokument har begrænsede funktioner, er alle værktøjer og menupunkter, der er relateret til disse funktioner, nedtonede i Reader.

Hvis du har problemer med at åbne et PDF-dokument, eller hvis du ikke kan bruge bestemte funktioner, skal du kontakte PDF-dokumentets forfatter.

Bekræft, at kopiering af indhold er tilladt

1. Åbn PDF'en i Reader. Højreklik på dokumentet, og vælg Dokumentegenskaber.

2. Klik på fanen Sikkerhed, og gennemgå Oversigt over dokumentbegrænsninger.

Kontrollér, om det er tilladt at kopiere indholdet
    Kontrollér, om det er tilladt at kopiere indholdet

Kopiér bestemt indhold fra en PDF-fil

1. Åbn PDF'en i Reader. Højreklik på dokumentet, og vælg Markeringsværktøj i pop op-menuen.

Vælg markeringsværktøjet
  2. Træk for at markere tekst, og klik for at vælge et billede. Højreklik på det valgte element, og vælg Kopier.

Kopiér valgt indhold
  3. Indholdet er kopieret til udklipsholderen. I et andet program skal du vælge Rediger > Sæt ind for at indsætte det kopierede indhold.

Kopiér en hel PDF-fil (kun i Windows Reader-programmet, ikke i browseren)

1. Åbn PDF'en i Reader. Vælg Rediger > Kopier fil til Udklipsholder.

Kopier fil til Udklipsholder
  2. Indholdet er kopieret til udklipsholderen. I et andet program skal du vælge Rediger > Sæt ind for at indsætte det kopierede indhold.

Kopiér et område fra en PDF-fil (kun i Reader-programmet, ikke i browseren)

Værktøjet Shapshot kopierer et område som et billede, du kan sætte ind i andre programmer.

1. Vælg Rediger > Tag et snapshot.

2. Træk et rektangel omkring det område, der skal kopieres, og slip derefter museknappen.

3. Tryk på Esc for at lukke tilstanden Shapshot.

Vælg Rediger > Sæt ind i et andet program for at indsætte det kopierede billede.