Opret PDF-filer, konverter til Word eller brug andre onlinetjenester

Selvom det gratis Adobe Reader giver dig mulighed for at se PDF'er, skal du have et abonnement til Adobe PDF-tjenester for at oprette PDF'er eller konvertere PDF'er til Word eller Excel. Med et aktivt abonnement kan du bruge funktionerne Opret PDF eller Eksportér PDF via værktøjsruden til højre i Reader.

Konverter en PDF til Word eller Excel

Du kan konvertere PDF'er til Microsoft Word eller Excel ved at bruge Adobe Export PDF, en webbaseret tjeneste på Acrobat.com. Få mere at vide om Adobe Acrobat Export PDF-tjenesten på Adobe Acrobat Export PDF-siden.

1. Start Adobe Reader, og åbn derefter den PDF, du vil eksportere til Word eller Excel.

2. Vælg Vis > Værktøjer. Ruden Værktøjer vises i højre side af programvinduet. I panelet Eksportér PDF vælges den aktuelt åbne fil til konvertering. Klik på Vælg PDF-fil for at vælge et andet PDF-dokument.

Eksportér valgt PDF

Bemærk:

Hvis du ikke er logget på, skal du klikke på Log på øverst til højre i ruden Værktøjer, og log derefter på med dit Adobe ID og adgangskode. Når du er logget på, vises dit navn øverst til højre i ruden.

3. I menuen Konverter til skal du vælge Microsoft Word, Rich Text Format eller Microsoft Excel.

4. Hvis dokumentet indeholder scannet tekst på et andet sprog, skal du klikke på Skift, vælge sproget i dialogboksen OCR-indstillinger og klikke på OK.

5. Klik på Konverter. Filen uploades og konverteres til det valgte format.

6. Når meddelelsen Udført vises i ruden Værktøjer, skal du klikke på Hent konverteret fil.

Hent konverteret fil

7. I dialogboksen Gem som skal du gennemse til den placering, hvor du vil gemme filen, angive filnavnet og klikke på Gem.

Kontrollér din abonnementsstatus

Sådan kontrollerer du status for dit Adobe PDF-abonnement:

• Log  på  Adobe PDF-tjenester på https://cloud.acrobat.com/ med dit Adobe ID og din adgangskode. Klik på Konto > Mine abonnementer øverst til højre på siden Adobe PDF-tjenester.