De generelle indstillinger indeholder indstillinger, som tillader Adobe at vise marketingmeddelelser i produktet, mens du arbejder i programmet. Du bestemmer, om du vil modtage disse marketingmeddelelser.

Bemærk:

Transaktionsmeddelelser ifm. Adobe Online-tjenester kan ikke deaktiveres.

1. Åbn dialogboksen Indstillinger.

• (Windows) Vælg Rediger > Indstillinger.

• (Mac OS) Vælg Adobe Reader > Indstillinger.

2. Klik på Generelt under Kategorier.

3. Vælg indstillinger efter behov i afsnittet Meddelelser fra Adobe.

Vis meddelelser, når Reader startes

Gør det muligt at vise meddelelser fra Adobe på velkomstskærmen, når du starter programmet, uden at et dokument er åbent. Klik på en meddelelse for at få oplysninger om funktioner, opdateringer eller onlinetjenester eller for at åbne et element i programmet, f.eks. en opgaverude. Fravælg indstillingen, så marketingmeddelelser ikke vises i produktet.

Vis ikke meddelelser, når et dokument vises

Forhindrer, at der vises marketingmeddelelser fra Adobe nederst til venstre i programvinduet. Klik på luk-knappen for at fjerne meddelelsen. Meddelelsen forsvinder, hvis du ikke gør noget. Lad denne indstilling være fravalgt, hvis du vil tillade marketingmeddelelser i produktet.