Meddelelser fra Adobe

Indstillingerne Generelt omfatter indstillinger, der lader Adobe vise marketingmeddelelser i produkter, mens du arbejder i programmet. Du bestemmer, om du vil modtage disse marketingmeddelelser i produktet.

Bemærk:

Transaktionsmeddelelser som fremmer Adobe Online Service kan ikke deaktiveres.

1. Åbn dialogboksen Indstillinger.

• (Windows) Vælg Rediger > Indstillinger.

• (Mac OS) Vælg Adobe Reader > Indstillinger.

2. Under Kategorier, skal du klikke på Generelt.

3. Vælg de ønskede indstillinger i sektionen Meddelelser fra Adobe.

Vis meddelelser, når Reader startes

Tillader, at meddelelser fra Adobe vises på velkomstskærmen, når du starter programmet, uden at et dokument er åbent. Klik på en meddelelse for at få oplysninger om funktioner, opdateringer eller onlinetjenester eller for at åbne et element i programmet, f.eks. en opgaverude. Fravælg indstillingen, for at forhindre at marketingmeddelelser vises i produktet.

Vis ikke meddelelser under visning af et dokument

Forhindrer, at marketingmeddelelser i produktet fra Adobe vises i programvinduets nederste venstre hjørne. Klik på knappen Luk for at få meddelelsen væk. Beskeden forsvinder, hvis du ikke gør noget. Lad indstillingen være fravalgt for at tillade marketingmeddelelser i produktet.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online