Beskyttet tilstand (Windows)

For at forstærke sikkerheden indeholder Acrobat Reader DC en beskyttet tilstand og en beskyttet visning, så din computer holdes sikker.Med Beskyttet tilstand aktiveret køres alle handlinger, der kræves af Acrobat Reader for at PDF-filen visen, på en meget begrænset måde i et isoleret miljø, "sandkassen".

Beskyttet tilstand

Som standard kører Adobe Reader DC i beskyttet tilstand, hvilket giver et ekstra lag sikkerhed. I beskyttet tilstand kan skadelige PDF-dokumenter ikke køre vilkårlige eksekverbare filer eller skrive til systemmapper eller Windows-registreringsdatabasen.

For at se status for beskyttet tilstand skal du vælge Filer > Egenskaber > Avanceret > Beskyttet tilstand.

Beskyttet tilstand er aktiveret som standard. Gør følgende for at angive indstillingerne:

1. Vælg Rediger > Indstillinger.

2. På listen Kategorier til venstre skal du vælge Sikkerhed (forbedret).

3. I sektionen Sandkassebeskyttelse skal du vælge eller fravælge Aktivér Beskyttet tilstand ved start.

• Aktivér Opret logfil for beskyttet tilstand for at registrere hændelser. Ændringerne træder i kraft, næste gang du åbner programmet
    • Klik på Vis log for at åbne logfilen

Beskyttet visning

For yderligere sikkerhed og for at undgå potentielle sikkerhedsrisici forbundet med filer, der kan stamme fra usikre steder, er de fleste funktioner deaktiveret i beskyttet visning. Du kan vise PDF'en, men ikke gøre meget andet.

I Beskyttet visning vises en gul bjælke over Reader-vinduet. Klik på Aktivér alle funktioner for at afslutte Beskyttet visning.

Beskyttet visning – informationslinje

For at ændre hvornår Beskyttet visning bruges, skal du gøre følgende:

1. Vælg Fil > Indstillinger.
  2. På listen Kategorier til venstre skal du vælge Sikkerhed (forbedret).
  3. I området Sandkassebeskyttelse skal du vælge en mulighed for Beskyttet visning:
    • Fra
    • Filer fra potentielt usikre steder
    • Alle filer

Privilegerede placeringer

Du kan tilføje bestemte filer, mapper og værter til privilegerede placeringer for selektivt at have tillid til PDF-filer og omgå sikkerhedsrestriktionerne.

Under Privilegerede steder skal du gøre følgende:

• For at have tillid til websteder, du allerede har tillid til i Internet Explorer, skal du vælge Hav automatisk tillid til websteder fra mine OS-sikkerhedszoner.
  • For kun at tilføje én eller to PDF'er fra en placering skal du klikke på Tilføj fil.
  • For at oprette en pålidelig mappe til flere PDF'er skal du klikke på Tilføj mappesti eller Tilføj vært.
  • For at tillade dataindlæsning fra et websted skal du angive rod-URL'ens navn. Skriv f.eks. www.adobe.com, men ikke www.adobe.com/products. For kun at have tillid til filer fra sikre forbindelser skal du vælge Kun sikre forbindelser (https:).

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online