Du kan læse om kopiering af bestemte billeder eller snapshots af sideområder under Kopiér indholds fr aPDF'er.

Jeg kan ikke se billeder i en PDF-fil

1. Højreklik på dokumentet, og vælg Indstillinger for Sidevisning.

2. Vælg Vis store billeder.

Bemærk:

Hvis du har valgt indstillingen ovenfor, viser Reader store billedfiler som grå bokse, hvilket gør visning og rulning hurtigere.

Flyt eller roter 3D-modeller

3D-værktøjslinjen vises, når du klikker på en 3D-model. Klik på pilen ud for roterings-værktøjet for at få vist alle de 3D-navigationsværktøjer, der er tilgængelige i Reader.

Analysér objekter, målinger eller geospatial placering

Reader indeholder analyseindstillinger, der giver dig mulighed for at se metadata for bestemte objekter, måle dem eller interagere med geospatiale data. Klik på Udvidet øverst til højre i vinduet for at få adgang til disse indstillinger.

Få flere oplysninger om følgende emner i Acrobat Hjælp: