Dette dokument indeholder oplysninger om listen over kendte problemer i Adobe Story CC 2017.

Liste over kendte problemer i Adobe Story CC 2017 (januar 2017)-versionen

Dokumenter, der er oprettet ved hjælp af Music-skabelonen, er synlige i HTML og viser fejlmeddelelsen "Dokumentet findes ikke" ved åbning.

Problem: Music-skabelonen understøttes ikke i HTML-versionen.
Løsning: Du kan åbne dokumenterne med Music-skabelonen i Flex-versionen.

Når der tilføjes scenevarighed i Flex-versionen, og når der åbnes og gemmes et dokument i HTML-versionen, bliver dokumentet ødelagt, og fejlmeddelelsen "Kan ikke parses" vises.

Problem: Scenevarighedsfunktionen findes ikke i HTML-versionen.
Løsning: Du kan åbne dokumenterne med scenevarighedsfunktionen i Flex-versionen.

Når du tilføjer en titelside i Flex-versionen og derefter åbner og gemmer dokumentet i HTML-versionen, ødelægges dokumentet. Fejlmeddelelsen "Kan ikke parses" bliver vist.

Problem: Funktionen til tilføjelse/sletning af titelsider findes på nuværende tidspunkt ikke i HTML-versionen.
Løsning : Du kan åbne dokumenterne med denne funktion i Flex-versionen.

Dokumentet bliver beskadiget, når du bruger tegngodkendelse og derefter åbner/gemmer dokumentet i HTML-versionen.

Problem: Denne funktion findes i HTML-versionen, men vi kan ikke finde årsagen til fejlen.
Løsning: Opret en kopi af dokumentet, og brug også denne version i HTML- eller Flex-versionen.

Hvis du støder ind i andre problemer, eller hvis du ønsker at lægge opslag ud, diskutere og deltage i vores vidensfællesskab, er du velkommen til at besøge Adobe Story-fora. Hvis du ønsker at rapportere eventuelle fejl eller foreslå ændringer af eksisterende funktioner i et Adobe-produkt, skal du benytte Feature request/bug report-formularen.