Dette dokument indeholder oplysninger om listen over kendte problemer i Adobe Story CC 2017.

Bemærk:

Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Liste over kendte problemer i Adobe Story CC 2017 (januar 2017)-versionen

Dokumenter, der er oprettet ved hjælp af Music-skabelonen, er synlige i HTML og viser fejlmeddelelsen "Dokumentet findes ikke" ved åbning.

Problem: Music-skabelonen understøttes ikke i HTML-versionen.
Løsning: Du kan åbne dokumenterne med Music-skabelonen i Flex-versionen.

Når der tilføjes scenevarighed i Flex-versionen, og når der åbnes og gemmes et dokument i HTML-versionen, bliver dokumentet ødelagt, og fejlmeddelelsen "Kan ikke parses" vises.

Problem: Scenevarighedsfunktionen findes ikke i HTML-versionen.
Løsning: Du kan åbne dokumenterne med scenevarighedsfunktionen i Flex-versionen.

Når du tilføjer en titelside i Flex-versionen og derefter åbner og gemmer dokumentet i HTML-versionen, ødelægges dokumentet. Fejlmeddelelsen "Kan ikke parses" bliver vist.

Problem: Funktionen til tilføjelse/sletning af titelsider findes på nuværende tidspunkt ikke i HTML-versionen.
Løsning : Du kan åbne dokumenterne med denne funktion i Flex-versionen.

Dokumentet bliver beskadiget, når du bruger tegngodkendelse og derefter åbner/gemmer dokumentet i HTML-versionen.

Problem: Denne funktion findes i HTML-versionen, men vi kan ikke finde årsagen til fejlen.
Løsning: Opret en kopi af dokumentet, og brug også denne version i HTML- eller Flex-versionen.

Hvis du støder ind i andre problemer, eller hvis du ønsker at lægge opslag ud, diskutere og deltage i vores vidensfællesskab, er du velkommen til at besøge Adobe Story-fora. Hvis du ønsker at rapportere eventuelle fejl eller foreslå ændringer af eksisterende funktioner i et Adobe-produkt, skal du benytte Feature request/bug report-formularen.