Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Fejl, der opstår, første gang du kører Adobe Story-programmet

Følgende fejl opstår, første gang du kører Adobe Story-programmet på Mac OS 10.8:

1

Løsning

Følg disse anvisninger, første gang du kører Adobe Story-programmet:

1. Find den placering, hvor Adobe Story er installeret (gælder både den almindelige programversion og AIR-versionen). Standardplaceringen er /Programmer.

2. Højreklik på Adobe Story-ikonet, og vælg Åbn.

3. Klik på Åbn i den dialogboks, der vises, for altid at tillade, at Adobe Story køres på Mac-computeren.