Problem Løsning
Fejl under opdateringen af appen

* Geninstaller Story AIR-appen fra http://story.adobe.com/AIR/AdobeStory.air. Du mister ikke data under geninstallationen.
Bemærk! Hvis du har Mac OS, skal du sørge for at fjerne alle tidligere installationer af appen, før du installerer den igen. Lav en Spotlight-søgning efter "adobe story".
...
Hvis geninstallationen af ​​appen ikke løser problemet, skal du sende installationslogfilen til Story-teamet på AdobeStory-Support@adobe.com.

Følg disse trin for at oprette en installationslogfil:
...

Installationslogfilen i Mac OS

1. Åbn konsolprogrammet i mappen Programmer/Hjælpeprogrammer.

2. Vælg filen System.log på listen.

3. Skriv Adobe AIR i filtreringsfeltet.

4. Markér hele teksten, og kopiér den til en tekstfil.

5. Send tekstfilen til Story-holdet.

Installationslogfilen i Windows

1. Sørg for, at visningen af skjulte mapper er slået til.
  2. Åbn følgende mappe (erstat <brugernavn> med dit loginnavn):
    Windows 7:
    C:\Brugere\<brugernavn>[AppData]\Local\Adobe\AIR\logs
    Vista:
    C:\Brugere\<brugernavn>[AppData]\Local\Adobe\AIR\logs
    XP:
    C:\Documents and Settings\<brugernavn>\Lokale indstillinger\Application Data\Adobe\AIR\logs
  3. Send filen install.log til Story-holdet.
Story CC (Classic) – Problemer med login
Man skal købe et abonnement for at bruge Adobe Story. Nye brugere af Story Free kan bruge appen via en webbrowser. Disse brugere har dog ikke adgang til Story AIR-appen.

Hvis du er en bruger af Story CC (Classic) og har brugt AIR-appen, skal du skrive til AdobeStory-Support@adobe.com, hvis du har problemer med at logge på.
Story CC – Problemer med login

Mac OS

1. Luk Adobe Story
  2. Åbn mappen ~/Library/Application Support/Adobe/AIR/ELS/.
  3. Omdøb mappen com.adobe.adobestory til et andet navn. Du kan f.eks. tilføje et par bogstaver sidst i mappenavnet.
  4. Åbn Adobe Story, og prøv at logge på igen.

Windows

1. Luk Adobe Story
  2. Åbn mappen %appdata%Adobe/AIR/ELS/.
  3. Omdøb mappen com.adobe.adobestory til et andet navn. Du kan f.eks. tilføje et par bogstaver sidst i mappenavnet.
  4. Åbn Adobe Story, og prøv at logge på igen.
Problemer med login efter opgradering til AIR 3.4
Fjern AIR 3.4, og installer AIR 3.3 eller AIR 3.6. Du kan downloade disse versioner af AIR fra http://get.adobe.com/air/otherversions/.