Du kan muligvis ikke logge på Adobe Story. I så fald kan du prøve følgende løsningsforslag:

Velkomstskærmen til Adobe Story
Velkomstskærmen til Adobe Story

Rettelser

Prøv at logge på Adobe Story på følgende måder:

1. Prøv at logge på Adobe Story CC (Classic). Hvis URL-adressen ikke fungerer i den nyeste version af din nuværende browser (f.eks. Chrome), kan du prøve at skifte til den nyeste version af Firefox.

2. Åbn Adobe Story CC i et privat vindue i browseren. Hvis det kan lade sig gøre der, er der muligvis problemer med cachen eller cookies i browseren. Ryd den, og prøv igen.

3. Nyeste versioner af Chrome og Firefox blokerer Flash-plugins som standard. Prøv at opdatere Flash-pluginet eller aktivere det separat i browseren. Luk alle browserne, og genstart computeren, når du har aktiveret eller opdateret Flash-pluginet i browseren.

Du aktiverer Flash-pluginet i Chrome på følgende måde:

1. Klik på plug-in-ikonet ved siden af adresselinjen i browseren.
    2. Klik på "Kør alle plug-ins" i dialogboksen.
    3. Browserfanen skal indlæses igen, før indstillingen træder i kraft.
    Aktivering af Flash-pluginet i Chrome
    Aktivering af Flash-pluginet i Chrome
    Aktivering af Flash-pluginet i Firefox
    Aktivering af Flash-pluginet i Firefox

Du kan få flere oplysninger i Sådan aktiveres Flash-pluginet i Chrome.

Se Sådan aktiveres Flash-pluginet i Firefox, hvis du vil aktivere Flash-pluginet i Firefox.

Hent Adobe Flash Player.

4. Opdater Adobe AIR, og prøv at logge på igen.

Du kan få flere oplysninger i Sådan logger du på Adobe AIR.