Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Problem

Du kan muligvis ikke logge på Adobe Story. I så fald kan du prøve følgende løsningsforslag:

Velkomstskærmen til Adobe Story
Velkomstskærmen til Adobe Story

Rettelser

Prøv at logge på Adobe Story på følgende måder:

1. Prøv at logge på Adobe Story CC (Classic). Hvis URL-adressen ikke fungerer i den nyeste version af din nuværende browser (f.eks. Chrome), kan du prøve at skifte til den nyeste version af Firefox.

2. Åbn Adobe Story CC i et privat vindue i browseren. Hvis det kan lade sig gøre der, er der muligvis problemer med cachen eller cookies i browseren. Ryd den, og prøv igen.

3. Nyeste versioner af Chrome og Firefox blokerer Flash-plugins som standard. Prøv at opdatere Flash-pluginet eller aktivere det separat i browseren. Luk alle browserne, og genstart computeren, når du har aktiveret eller opdateret Flash-pluginet i browseren.

Du aktiverer Flash-pluginet i Chrome på følgende måde:

1. Klik på plug-in-ikonet ved siden af adresselinjen i browseren.
    2. Klik på "Kør alle plug-ins" i dialogboksen.
    3. Browserfanen skal indlæses igen, før indstillingen træder i kraft.
    Aktivering af Flash-pluginet i Chrome
    Aktivering af Flash-pluginet i Chrome
    Aktivering af Flash-pluginet i Firefox
    Aktivering af Flash-pluginet i Firefox

Du kan få flere oplysninger i Sådan aktiveres Flash-pluginet i Chrome.

Se Sådan aktiveres Flash-pluginet i Firefox, hvis du vil aktivere Flash-pluginet i Firefox.

Hent Adobe Flash Player.

4. Opdater Adobe AIR, og prøv at logge på igen.

Du kan få flere oplysninger i Sådan logger du på Adobe AIR.