Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Nogle brugere kan ikke udskrive Story-dokumenter fra Google Chrome.

Løsning

Deaktiver PepperFlash-pluginet i Chrome. Benyt denne fremgangsmåde:

1. Åbn en ny fane i Chrome, og skriv chrome://plugins i adressefeltet. Tryk på Enter.
  2. Klik på Detaljer.
  3. Klik på Deaktiver under Adobe Flash Player på siden med plugins.
v2_image002
Deaktiver PepperFlash-pluginet

1. Genstart Chrome.