Nogle brugere kan ikke udskrive Story-dokumenter fra Google Chrome.

Løsning

Deaktiver PepperFlash-pluginet i Chrome. Benyt denne fremgangsmåde:

  1. Åbn en ny fane i Chrome, og skriv chrome://plugins i adressefeltet. Tryk på Enter.
  2. Klik på Detaljer.
  3. Klik på Deaktiver under Adobe Flash Player på siden med plugins.
v2_image002
Deaktiver PepperFlash-pluginet

  1. Genstart Chrome.

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online