Fejlfinding og hjælp

Brug oplysningerne i Installationsproblemer | Flash Player | Mac til at identificere dit problem og prøve den anbefalede afhjælpning.

Der er integreret Adobe Flash Player i Google Chrome (32-bit). Derfor er det ikke nødvendigt at downloade Flash Player separat til Chrome. For mere information om Flash Player og Google Chrome, se Flash Player med Google Chrome.

Brug oplysningerne i Flash Player | Windows 7 | Internet Explorer 64 bit til at identificere dit problem og prøve den anbefalede afhjælpning.

Brug oplysningerne i Flash Player-problemer | Windows 10 | Microsoft Edge til at fejlfinde dit problem.

Adobe anbefaler, at du har den senest opdaterede version af Flash Player. Du kan dog installere en tidligere version af Flash Player ved at følge instruktionerne i Installer en tidligere version.

Kontroller versionen af Flash Player på dit system ved at udføre den enkle test her: Flash Player Hjælp

Flash Player er indbygget i Internet Explorer i Windows 10.  Det er ikke nødvendigt at installere Flash Player. For mere information om Flash Player med IE på Windows 10, se Problemer med Flash Player | Windows 10 | Internet Explorer.

Hvis din Flash Player er gået ned, og du gerne vil have hjælp, skal du se Rapporter et Flash Player-nedbrud, der detaljeret beskriver de oplysninger, du har brug for at rapportere, og som vil hjælpe os med at fejlfinde dit problem.

Prøv løsningerne i dette fejlfindingsdokument til at løse almindelige problemer med Flash Player.

Fællesskab

Deltag i samtalen.

Relaterede apps og tjenester