Fejlfinding og hjælp

Adobe Fresco findes til Windows og iOS.

Fresco er nu tilgængelig på iPad, iPhone og Windows. For at identificere din iPad-model, se Apples supportside, Identificer din iPad-model. For at finde din iPhone-model, kan du se Identificer din iPhone-model. Alternativt kan du kigge efter modelnummeret bag på din iPad eller åbne Indstillinger Generelt Om på din Fresco-app.

For mere information om alle understøttede enheder, kan du se Adobe Fresco-systemkrav

Adobe Fresco fås som freemium-software, dvs. du kan starte med et gratis abonnement og senere opgradere til et betalt abonnement for at få de ekstra funktioner.

Hvis du har et af følgende abonnementer, har du adgang til alle premium-funktioner i Adobe Fresco:

• Adobe Fresco Single App-abonnement
  • Adobe Photoshop Single App-abonnement
  • Adobe Creative Cloud All Apps-abonnement

Adobe Fresco er en tegne- og male-app, der er udviklet til de nyeste enheder med berøringsskærm. Den indeholder en bred vifte vand- og oliefarver fra Sensei – vi kalder dem dynamiske pensler – som alle tegneentusiaster vil sætte pris på. Læs mere om Adobe Fresco, og find ud af, hvad du kan skabe vha. denne avancerede men samtidig brugervenlige app.

Adobe Fresco findes til iPad og Microsoft Surface Pro-enheder med Windows:

Brug blandepensler til at få adgang til Photoshop-baserede blandepensler i Fresco. Blandepensler hjælper med at simulere mere realistiske maleteknikker. Du kan lave overgange mellem og blande flere farver på lærredet, mens du maler. Du kan få mere at vide under Blandepensler.

Photoshop til iPad er designet til kreativt arbejde med billeder, herunder redigering på pixelniveau.

Adobe Fresco er en tegnings- og maleapp med kraftige børster, herunder pixel-, vektor-, akvarel- og oliebørster, der giver din fantasi liv. Adobe Fresco bruger den samme tegneteknologi, som anvendes i den fulde version af Photoshop.

Ja. Du kan importere Fresco-dokumenter til andre programmer, herunder Photoshop og Illustrator. Du kan læse om, hvordan du arbejder med Adobe Fresco-billeder i andre Adobe-produkter, i Adobe Fresco og Photoshop og Adobe Fresco og Illustrator.

Hvis du abonnerer på Adobe Fresco på enhver brugerflade (iOS eller Windows), får du adgang til Photoshop på iPad. Tilsvarende, hvis du abonnerer på Photoshop på iPad, får du adgang til Adobe Fresco på enhver brugerflade.Du kan også skifte med at bruge Photoshop på din computer, Photoshop på din iPad og Fresco ved hjælp af cloud-dokumenter

Ja, livestreaming er tilgængelig i Fresco. Du kan få mere at vide om at livestreame i Sådan livestreamer du fra Fresco.

Du kan eksportere dine billeder til Dropbox eller en anden cloudlagerløsning vha. funktionen Udgiv og eksportér eller funktionen Hurtig eksport i øverste højre hjørne af Adobe Fresco-arbejdsområdet.

Hvis du har et gratis abonnement på Adobe Fresco, skal du købe et betalt abonnement for at få mere lagerplads. Hvis du har et betalt abonnement og er løbet tør for plads, kan du tilkøbe ekstra lagerplads. Du kan læse mere i Opgradering af cloudlagerplads.

Problemet opstår typisk, når du ikke har tilstrækkelige rettigheder til den cache-mappe, der bruges af Creative Cloud Libraries. Problemer med brug af importerede pensler i Fresco.

Dette problem opstår, mens du ændrer penselindstillinger på Windows-enheder, der bruger grafikkortet GeForce Experience. Du kan finde yderligere oplysninger og midlertidige løsninger under Adobe Fresco går ned på Windows-enheder

Log på din Adobe-konto med dit Adobe ID (din e-mailadresse) og din adgangskode. Klik på fanen Adgangskode og sikkerhed, og skift derefter adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Læs, hvordan du annullerer et Adobe-prøveabonnement eller -abonnement, og læs om Adobes abonnementsbetingelser.