Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Adobe Fresco findes til Windows og iOS.

Adobe Fresco understøttes på følgende iPad-modeller:

• iPad Pro (alle modeller)
  • iPad Air (3. generation)
  • iPad (5. og 6. generation)
  • iPad mini (5. generation)

iOS-versionen skal være 12.4 eller nyere.

Er du i tvivl om modellen på din iPad? Du kan finde ud af, hvilken iPad-model du har, på denne Apple Support-side. Alternativt kan du kigge efter modelnummeret bag på enheden eller åbne Indstillinger > Generelt > Om på din iPad.

Adobe Fresco understøttes på følgende enheder med Windows:

• Surface Pro 4
  • Surface Pro 5
  • Surface Pro 6
  • Surface Book 1
  • Surface Book 2
  • Surface Studio 1
  • Surface Studio 2
  • Surface Go
  • Wacom Mobile Studio Pro 13"
  • Wacom Mobile Studio Pro 16"

Du kan læse mere om, hvilke enheder der understøttes, og hvilke systemkrav der stilles under iOS og Windows, i Systemkrav til Adobe Fresco.

Adobe Fresco fås som freemium-software, dvs. du kan starte med et gratis abonnement og senere opgradere til et betalt abonnement for at få de ekstra funktioner.

Hvis du har et af følgende abonnementer, har du adgang til alle premium-funktioner i Adobe Fresco:

• Adobe Fresco Single App-abonnement
  • Adobe Photoshop Single App-abonnement
  • Adobe Creative Cloud All Apps-abonnement

Almindelige problemer

Adobe Fresco er en tegne- og male-app, der er udviklet til de nyeste enheder med berøringsskærm. Den indeholder en bred vifte vand- og oliefarver fra Sensei – vi kalder dem dynamiske pensler – som alle tegneentusiaster vil sætte pris på. Læs mere om Adobe Fresco, og find ud af, hvad du kan skabe vha. denne avancerede men samtidig brugervenlige app.

Adobe Fresco findes til iPad og Microsoft Surface Pro-enheder med Windows:

Photoshop til iPad er designet til kreativt arbejde med billeder, herunder redigering på pixelniveau.

Adobe Fresco er en splinterny app til tegning og maling. Du kan starte med et tomt lærred og bruge avancerede pixel- og vektorbaserede vand- og oliefarver til for alvor at slippe kreativiteten løs. Adobe Fresco bruger den samme tegneteknologi, som anvendes i den fulde version af Photoshop.

Ja! Adobe Fresco-dokumenter kan åbnes og redigeres i Photoshop. Du kan behandle dem i begge programmer uden problemer. Adobe Fresco-dokumenter kan eksporteres til PDF, og du kan også eksportere dem til Adobe Illustrator inkl. alle lag til yderligere redigering. Du kan læse om, hvordan du arbejder med Adobe Fresco-billeder i andre Adobe-produkter, i Adobe Fresco og Photoshop og Adobe Fresco og Illustrator.

Du kan også skifte med at bruge Photoshop på din computer, Photoshop på din iPad og Fresco ved hjælp af cloud-dokumenter.

Du kan eksportere dine billeder til Dropbox eller en anden cloudlagerløsning vha. funktionen Udgiv og eksportér eller funktionen Hurtig eksport i øverste højre hjørne af Adobe Fresco-arbejdsområdet.

Hvis du har et gratis abonnement på Adobe Fresco, skal du købe et betalt abonnement for at få mere lagerplads. Hvis du har et betalt abonnement og er løbet tør for plads, kan du tilkøbe ekstra lagerplads. Du kan læse mere i Opgradering af cloudlagerplads.

Problemet opstår typisk, når du ikke har tilstrækkelige rettigheder til den cache-mappe, der bruges af Creative Cloud-bibliotekerne. Problemer med brug af importerede pensler i Fresco.

Kontoadministration

Log på din Adobe-konto med dit Adobe ID (din e-mailadresse) og din adgangskode. Klik på fanen Adgangskode og sikkerhed, og skift derefter adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Læs mere om, hvordan du opsiger dit Creative Cloud-medlemskab, og læs Adobes abonnementsvilkår.