Fejlfinding og hjælp

Almindelige problemer

Når jeg klikker på Kontakt os, kan jeg ikke logge på eller finde mit produkt på listen. Hvordan kontakter jeg support?

Hvis Adobe Contribute ejes af din virksomhed eller organisation, vises det ikke under dit Adobe ID. Chat med Adobes kundeservice.

Hvordan diagnosticerer jeg problemer med SFTP eller FTP?

I disse artikler kan du læse om test af henholdsvis SFTP- og FTP-funktioner.

Der er problemer med forbindelsen. Hvad kan jeg gøre?

Prøv løsningerne i denne vejledning til fejlfinding ved forbindelsesproblemer for at løse sporadiske eller vedvarende problemer med forbindelsen.

Hvorfor vises fejlen "InstallScript engine is missing"?

Hvorfor fryser Contribute?

Systemfejl kan få Contribute til at fryse eller flimre eller forårsage andre problemer. Få hjælp til løsning af systemfejl og fastfrysning i Windows eller Mac OS.

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Contribute?

Du kan læse mere om køb af Contribute i Contribute-købsvejledningen. Du kan få hjælp til problemer ved download under Fejlfinding af problemer ved download. Du kan få hjælp til installationsproblemer under Fejlfinding ved problemer med installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af Contribute?

Ja. Du kan downloade en 30-dages prøveversion af Contribute fra Adobe Downloads-siden. Du skal logge på med dit Adobe ID og din adgangskode for at kunne downloade en prøveversion. Du kan læse om installation af prøveversionen i Adobe Contribute 6.5: Kom godt i gang.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Læs disseenkle løsninger til fælles Adobe ID og indlogningsspørgsmål for at få adgang til din konto.

Hvor finder jeg tidligere udgaver af Contribute?

Du kan downloade Contribute CS4 og tidligere udgaver på siden Contribute Downloads.

Hvor finder jeg serienummeret?

Du kan finde serienummeret på omslaget til den originale dvd med produktet. Hvis du har downloadet programmet fra eller registreret det hos Adobe, kan du også finde serienummeret på siden med dine Adobe-konti. Du kan læse mere under Find serienummeret.

Almindelige opgaver

Hvordan opretter jeg forbindelse til et websted?

Vælg Rediger > Mine forbindelser, og klik på Ny. Du kan få flere oplysninger under Konfiguration af forbindelse til websted | Contribute.

Hvordan downloader jeg Contribute Publishing Server?

Gå ind på siden Contribute Publishing Server Downloads, hvor du kan finde det nyeste program.

Hvor finder jeg flere oplysninger om Contribute?

Under Ofte stillede spørgsmål om Contribute 6.5 kan du finde produktoplysninger og link til købsvejledningen, tekniske specifikationer, anmeldelser m.m. Du kan få flere oplysninger under ofte stillede spørgsmål om Contribute.

Hvor finder jeg oplysninger om installationen af Contribute?

Brugergruppe

Deltag i samtalen.

Populært Contribute-underforum

Relaterede apps og tjenester