Systemkrav for Fireworks CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5- og CS6-programmer understøtter også Windows 8. Se Ofte stillede spørgsmål om CS6 for at få mere information om undersøttelse af Windows 8.
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads under installationen (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1280 x 1024 med 16-bit-grafikkort
  • Dvd-rom-drev
  • Denne software fungerer ikke, hvis den ikke aktiveres. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.** Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intel processor
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5, CS5.5- og CS6-programmer understøtter Mac OS X Mountain Lion (v10.8), når de installeres på Intel-baserede systemer.*
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1 GB tilgængelig hard-disk plads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1280 x 1024 med 16-bit-grafikkort
  • Dvd-rom-drev
  • Denne software kan ikke køre uden aktivering. Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.** Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Få mere at vide om Mac OS X Mountaion Lion support.

**Dette produkt kan integreres med eller give adgang til visse onlinetjenester fra Adobe eller tredjepart ("Onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelige for brugere på 13 år og opefter og krævere yderligere betingelser for brug og Adobes online privatpolitik. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan ændres eller ophøre uden varsel. Yderligere gebyrer eller abonnementsbetaling kan forekomme.

Systemkrav for Fireworks CS5.5

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 anbefales), Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1 eller Windows 7
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads under installationen (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1280 x 1024 med 16-bit skærmkort
  • Dvd-rom-drev
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester og til løbende validering af abonnementsudgaven (hvis relevant)*

Mac OS

• Multicore Intel processor
  • Mac OS X v10.5.7 eller v10.6
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plads på harddisken, yderligere ledig plads kræves under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1280 x 1024 med et 16-bit grafikkort
  • Dvd-rom-drev
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

Med dette produkt kan du udvide funktionaliteten ved at anvende bestemte funktioner, der hostes online, herunder CS Live online ("online-tjenester"), det forudsætter dog, at du har en hurtig internetforbindelse. Onlinetjenesterne og visse funktioner er ikke tilgængelig i alle lande, på alle sprog eller i alle valutaer og kan ophøre helt eller delvist uden varsel. Brugen af disse onlinetjenester er underlagt særlige betingelser samt politik om beskyttelse af personlige oplysninger online. Adgang til tjenester kræver sommetider brugerregistrering. Nogle online-tjenester, herunder tjenester der oprindeligt tilbydes gratis, kan være underlagt ekstra gebyrer og kræver et separat abonnement. På www.adobe.com/dk er der yderligere oplysninger, og her kan du også se politikken vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger online.

Systemkrav for Fireworks CS5

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 anbefales), Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1 eller Windows 7
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads under installationen (der kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1280 x 1024 med et 16-bit grafikkort
  • Dvd-rom-drev
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

Mac OS

• Multicore Intel processor
  • Mac OS X v10.5.7 eller v10.6
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plads på harddisken, yderligere ledig plads kræves under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1280 x 1024 med et 16-bit grafikkort
  • Dvd-rom-drev
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

* Med dette produkt kan du udvide funktionaliteten ved at anvende bestemte funktioner, der hostes online, herunder CS Live online ("online-tjenester"), det forudsætter dog, at du har en hurtig internetforbindelse. Onlinetjenesterne og visse funktioner er ikke tilgængelig i alle lande, på alle sprog eller i alle valutaer og kan ophøre helt eller delvist uden varsel. Brugen af disse onlinetjenester er underlagt særlige betingelser samt politik om beskyttelse af personlige oplysninger online. Adgang til tjenester kræver sommetider brugerregistrering. Visse onlinetjenester, herunder tjenester, der indledningsvis tilbydes gratis, kan blive genstand for yderligere gebyrer og kræve et separat abonnement. På www.adobe.com/dk er der yderligere oplysninger, og her kan du også se politikken vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger online.

Systemkrav for Fireworks CS4

Windows

• 1-GHz processor eller hurtigere
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 2 (Service Pack 3 anbefales) eller Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 1 (certificeret til 32-bit Windows XP eller Windows Vista)
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads under installationen (der kan ikke installeres på flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) med et 16-bit grafikkort
  • Dvd-rom-drev
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

Windows 7-kompatibilitet

Mac OS

• PowerPC® G5 eller multicore Intel®-processor
  • Mac OS X version 10.4.11–10.5.4
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  •  1 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads på harddisken under installationen (kan ikke installeres på en enhed, der bruger et filsystem, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver, eller på flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) med et 16-bit grafikkort
  • Dvd-rom-drev
  • Kræver internetforbindelse med bredbånd til onlinetjenester*

Snow Leopard-kompatibilitet

*Med dette produkt kan du udvide funktionaliteten ved at anvende bestemte funktioner, der hostes online, herunder CS Live online ("online-tjenester"), det forudsætter dog, at du har en hurtig internetforbindelse. Onlinetjenesterne og visse funktioner er ikke tilgængelig i alle lande, på alle sprog eller i alle valutaer og kan ophøre helt eller delvist uden varsel. Brugen af disse onlinetjenester er underlagt særlige betingelser samt politik om beskyttelse af personlige oplysninger online. Adgang til tjenester kræver sommetider brugerregistrering. Visse onlinetjenester, herunder tjenester, der indledningsvis tilbydes gratis, kan blive genstand for yderligere gebyrer og kræve et separat abonnement. På www.adobe.com/dk er der yderligere oplysninger, og her kan du også se politikken vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger online.

Systemkrav for Fireworks CS3

Windows

• Intel Pentium 4-, Intel Centrino-, Intel Xeon- eller Intel Core Duo-processor (eller en tilsvarende kompatibel processor)
  • Microsoft Windows XP med Service Pack 2 eller Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate eller Enterprise (certificeret til 32-bit-udgaver)
  • 512 MB RAM eller derover (1 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plads på harddisken (yderligere ledig plads er nødvendig under installationen)
  • Skærmopløsning på 1.024 x 768 med et 16-bit grafikkort
  • Dvd-rom-drev
  • QuickTime 7-softwaren kræves til multimediefunktioner
  • Internet- eller telefonforbindelse er nødvendig for produktaktivering
  • Det kræves bredbåndsforbindelse til Adobe Stock Photos* og andre tjenester

Mac OS

• PowerPC G4 eller G5 eller multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.4.810.5 (Leopard)
  • 512 MB RAM eller derover (1 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plads på harddisken (yderligere ledig plads er nødvendig under installationen)
  • Skærmopløsning på 1.024 x 768 med et 16-bit grafikkort
  • Dvd-rom-drev
  • QuickTime 7-softwaren kræves til multimediefunktioner
  • Internet- eller telefonforbindelse er nødvendig for produktaktivering
  • Det kræves bredbåndsforbindelse til Adobe Stock Photos* og andre tjenester

*Online tjenester, herunder, men ikke begrænset til, Adobe Stock Photos og Adobe Connect er muligvis ikke tilgængelige i alle lande, på alle sprog og i alle valutaer. Tilgængeligheden af tjenesterne kan ændres. Brugen af online tjenester er underlagt vilkår og betingelser i en separat aftale og kan pålægges ekstra gebyrer.