Poista Adobe Bridge CS5 -asennus

Adobe Bridge CS5 asentuu automaattisesti kaikkien Creative Suite 5/5.5 -versioiden kanssa:

• Adobe Creative Suite Design Standard
  • Adobe Creative Suite Design Premium
  • Adobe Creative Suite Web Premium
  • Adobe Creative Suite Production Premium
  • Adobe Creative Suite Master Collection

Adobe Bridge CS5 asentuu automaattisesti myös seuraavien CS5, CS5.1 ja CS5.5 erillistuotteiden kanssa:

• Photoshop
  • Photoshop Extended
  • Illustrator
  • After Effects
  • InDesign
  • InCopy
  • Adobe Premiere Pro
  • Flash Professional
  • Adobe Captivate

Koska Adobe Bridge CS5 asentuu osana Creative Suite 5.x:ta tukevaa tuoteasentajaa, sitä ei voi poistaa itsenäisesti. Adobe Bridge CS5 -ohjelmiston poistamiseksi tietokoneeltasi on tarpeen poistaa kaikki Creative Suite 5.x -versiot ja tätä käyttävät sovellukset. Jos sinulla esimerkiksi on asennettuna sekä Photoshop CS5 että Illustrator CS5, poista molempien sovellusten asennukset saadaksesi Adobe Bridge CS5:n poistettua.

• Löydät ohjeet CS5-tuotteiden asennuksen poistamiseksi tuotteen julkaisutiedoista, jotka ovat saatavana tuotteen tukisivuilta.
  • Löydät ohjeet Creative Suite 5 -version asennuksen poistamiseksi täältä Poista Creative Suite | CS5, CS5.5

Poista Adobe Bridge CS4 -asennus

Kuten Bridge CS5, Bridge CS4 asentuu sitä tukevien CS4-tuotteiden kanssa, kuten Photoshop CS4. Bridge CS4 -ohjelmiston poistamiseksi on tarpeen poistaa tuotteet, jotka tukevat sitä. Löydät ohjeet CS4 -ohjelmistoa tukevien tuotteiden poistamiseksi tuotteiden julkaisutiedoista, jotka ovat saatavana CS5-tuotteen tukisivuilta.