Tutustuminen Creative Cloud ‑sivustoon

Ota selvää, miten voit tutustua Creative Cloud ‑sivustoon, jossa voit hankkia sovelluksia, aloittaa opiskelun ja käyttää luovaa työtäsi.

Creative Cloud ‑sivusto helpottaa Creative Cloud ‑jäsenyyteesi sisältyvien kymmenien sovellusten ja palveluiden käyttöä. Löydät nopeasti oikean sovelluksen tai työkalun ja voit käyttää erilaisia resursseja, joilla voit perehtyä työkalun toimintaan tai kehittää taitojasi.

Voit myös synkronoida ja jakaa tiedostoja, hallita tuhansia kirjasimia, käyttää kuvapankkikuvia ja suunnitteluresursseja sisältäviä kirjastoja sekä pitää yhteyttä luovaan yhteisöön. Creative Cloud ‑sivusto on ikkuna Creative Cloudin eloisaan maailmaan.

Creative Cloud ‑sivusto
Creative Cloud ‑sivusto

A. Välilehdet B. Haku- ja siirtymistoiminnot

Aloitus-välilehdessä pääset sovellusten käytössä nopeasti alkuun. Täältä löydät viimeksi käytetyt tiedostot sekä erilaisia opastusohjelmia, joilla pääset vauhtiin.

Sovellusten lataaminen ja asentaminen

Lataa ja asenna tilaukseesi sisältyvät Creative Cloud ‑sovellukset nopeasti. Valitse myös Selaa kaikkia sovelluksia selvittääksesi, miten voit käyttää muita Creative Cloud ‑sovelluksia.

Pikatoimintojen käyttäminen projekteissa

Pikatoiminnot-osiossa on helppokäyttöisiä työkaluja, jotka automatisoivat monipuoliset tehtävät ja tukevat luonnin aloittamista. Monia pikatoimintoja voidaan käyttää laitteeseen tai pilveen tallennetuissa kuvissa. Niihin kuuluvat muun muassa Poista taustaMuuta kuvan kokoa ja Muunna JPG-muotoon.

Äskeisten tiedostojen käyttäminen

Äskeiset-osio mahdollistaa viimeksi käytettyjen projektien ja resurssien nopean käytön.

Verkkosovellusten käyttäminen

Käytä käytettävissäsi olevia verkkosovelluksia ja sovellusten beetaversioita. Löydät tietoja näistä sovelluksista Aloitus-välilehden vasemmasta sivupalkista.

Profiilitietojen tarkasteleminen

Tarkastele tietoja siitä, mikä sopimus sinulla on, mitä muita sopimuksia on käytettävissäsi ja kuinka paljon pilvitallennustilaa sinulla on jäljellä. Käytä myös pikalinkkejä, joilla saat apua.

Lataa, asenna ja päivitä Creative Cloud ‑sovellukset Sovellukset-välilehdestä. Voit myös suodattaa sovellusluetteloasi käytettävissä olevien luokkien mukaan.

Napsauttamalla sovelluksen nimeä saat näkyviin yleiskuvauksen ja luettelon tärkeimmistä toiminnoista, sovelluksen tukemat kielet sekä sovelluksen asennukseen ja käyttöön liittyvät järjestelmävaatimukset.

Mitä muuta voit tehdä Sovellukset-välilehdessä?

• Jos haluat asentaa tietokonesovelluksen, valitse Asenna.
  • Jos haluat avata verkkosovelluksen tai ‑palvelun, valitse Käynnistä.
  • Jos haluat ladata linkkejä puhelimeesi tai lähettää niitä sähköpostitse, siirry Kaikki sovellukset ‑sivun Mobiililaite-osioon. Valitse sitten Lähetä linkki.

Valitse Tiedostot-välilehti ja siirry Creative Cloud ‑resursseihin, niin voit käyttää synkronoituja tiedostoja, pilvidokumentteja, julkaistuja resursseja, jaettuja resursseja ja Creative Cloud ‑kirjastoja.

Creative Cloud ‑resurssit
Creative Cloud ‑resurssit

Tutustu-välilehdessä käytettävissäsi on oppimisresursseja, luovia haasteita, Adoben suoratoistolähetyksiä, maksuttomia resursseja ja paljon muuta. Voit mukauttaa nämä resurssit mielenkiinnon kohteiden ja tuotteiden mukaan. Ota yhteyttä muihin luovien alojen osaajiin ja opi suoraan heiltä. Opi luovien alojen ammattilaisilta seuraamalla heidän suositeltuja suoratoistolähetyksiään ja katso Behance-gallerioita, jotka on kuratoitu mielenkiinnon kohteidesi perusteella.

Löydät haku- ja siirtymistoiminnot Creative Cloud ‑sivuston yläosasta. Näillä toiminnoilla voit suorittaa haun, pyytää apua, käyttää tiliäsi tai liikkua Adoben verkkosovellusten ja palveluiden välillä. Haku- ja siirtymistoiminnot ovat käytettävissä kaikista välilehdistä.

Hae tietoja sovelluksistasi

Hakupalkin avulla voit hakea sovelluksia, opastusohjelmia, ohjeartikkeleita, malleja ja Adobe Stock ‑resursseja. Parhaat tulokset tulevat näyttöön.

Näytä tilaukset

Tarkastele käytettävissäsi olevia sopimuksia. Valitse Näytä sopimukset ‑painike, jos haluat muuttaa sopimustasi.

Hanki ohjeita

Valitse Ohje-kuvake , jos etsit apua tai haluat ottaa yhteyttä Adobe-yhteisöön ja osallistua sen toimintaan.

• Ohjeita: Siirry Adobe Help Centeriin, josta löydät vastauksia joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin sekä saat ohjeita tilisi ja sovellusten käyttöön.
  • Kysy yhteisöltä: Ota yhteyttä asiantuntijoihin, joilta saat vastauksen kysymyksiisi.
  • Ota yhteyttä: Valitse tämä vaihtoehto, jos ongelmat eivät ratkea ja haluat keskustella kanssamme.

Näytä ilmoitukset

Napauttamalla ilmoituskellon kuvaketta voit tarkastella saamiasi ilmoituksia. Creative Cloudin ilmoitukset ovat yleensä sovelluksia, jäsenyyden tilaa sekä sovelluksiin ja palveluihin liittyviä tapahtumia koskevia päivityksiä, muiden yhteisön käyttäjien viestejä ja Adoben tärkeitä ilmoituksia. Jotta olet niistä varmasti tietoinen, kellon kuvakkeessa näkyy punainen merkki, kun saat uuden ilmoituksen.

Tilinhallinta

Valitsemalla Profiili-valikon kuvakkeen  voit tarkastella Adobe ID ‑tiliäsi tai kirjautua Adobe-tililtäsi ulos. Pääset myös tilisi tietoihin valitsemalla Profiili-valikossa Adobe-tili

Adoben kuvake

Napsauttamalla Adoben kuvaketta  voit siirtyä adobe.comin kotisivulle.