Ota selvää, miten voit tutustua Creative Cloud ‑sivustoon, jossa voit hankkia sovelluksia, aloittaa opiskelun ja käyttää luovaa työtäsi.

Creative Cloud ‑sivusto helpottaa Creative Cloud ‑jäsenyyteesi sisältyvien kymmenien sovellusten ja palveluiden käyttöä. Löydät nopeasti oikean sovelluksen tai työkalun ja voit käyttää erilaisia resursseja, joilla voit perehtyä työkalun toimintaan tai kehittää taitojasi.

Voit myös synkronoida ja jakaa tiedostoja, hallita tuhansia kirjasimia, käyttää kuvapankkikuvia ja suunnitteluresursseja sisältäviä kirjastoja sekä pitää yhteyttä luovaan yhteisöön. Creative Cloud ‑sivusto on ikkuna Creative Cloudin eloisaan maailmaan.

Työtila
Creative Cloud ‑sivusto

A. Välilehdet B. Haku- ja siirtymistoiminnot

Aloitus-välilehdessä pääset sovellusten käytössä nopeasti alkuun. Täältä löydät viimeksi käytetyt tiedostot sekä erilaisia opastusohjelmia, joilla pääset vauhtiin.

Pika-aloitus

Pika-aloitus-osassa on erilaisia toimintoja, joilla voit aloittaa luovan projektisi. Täältä löydät myös kirjasimia, ja voit lähettää tiedostoja sekä tarkastella Creative Cloud ‑sovellusten ja ‑palveluiden kokoelmaa.

Pika-aloitus
Pika-aloitus

Viimeksi käytetyt

Viimeksi käytetyt ‑osa mahdollistaa Spark-projektien ja viimeksi käytettyjen tiedostojen nopean käytön.

Aloita oppiminen

Aloita oppiminen ‑osassa pääset käyttämään erilaisia käytettävissäsi olevia resursseja. Perehdy muun muassa erilaisiin toimintoihin ja työnkulkuihin.

Napsauttamalla Kaikki opastusohjelmat voit siirtyä Opettelu-välilehteen ja etsiä opastusohjelmia kaikkia sovelluksia varten.

Opettelu-välilehdessä on opastusohjelmia suosituimpia sovelluksia varten. Voit myös seurata edistymistäsi ja kerrata suoritettuja kursseja.

Omat opastusohjelmat

Tässä osassa voit käyttää kaikkien Creative Cloud ‑sovellusten opastusohjelmia.

Aloita oppiminen

Selaa sinulle suositeltuja kursseja. Jokaisesta kurssista näet opastusohjelmien määrän, kokonaiskeston ja kurssin näyttökertojen määrän. Voit aloittaa opastusohjelmien katselun napsauttamalla pienoiskuvaa.

Jatka opiskelua

Tässä osassa on pikalinkkejä aloittamiisi opastusohjelmiin.

Opastusohjelmat sovelluksen mukaan

Tässä osassa voit suodattaa opastusohjelmat tiettyä Creative Cloud ‑sovellusta varten. Valitse sovellus Suodata sovelluksen mukaan ‑kohdasta, niin voit tarkastella vain kyseiseen sovellukseen liittyviä opastusohjelmia. Voit suodattaa opastusohjelmia tarkemmin sen mukaan, kuinka harjaantunut olet sovelluksen käytössä. Jos olet sovelluksen uusi käyttäjä, valitse Aloittelija. Jos olet kokenut käyttäjä ja haluat perehtyä edistykselliseen työnkulkuun, valitse Kokenut.

Opastusohjelmat sovelluksen mukaan
Opastusohjelmat sovelluksen mukaan

Suoritetut opastusohjelmat

Tämä osa sisältää luettelon suorittamistasi opastusohjelmista.

Lataa ja asenna sovellukset Sovellukset-välilehdestä. Voit myös suodattaa sovellusluetteloasi seuraavien luokkien mukaan:

• Kaikki sovellukset
  • Suunnittelu
  • Valokuvaus
  • Video ja ääni
  • Käyttökokemus ja verkko

Napsauttamalla sovelluksen nimeä saat näkyviin yleiskuvauksen ja luettelon tärkeimmistä toiminnoista, sovelluksen tukemat kielet sekä sovelluksen asennukseen ja käyttöön liittyvät järjestelmävaatimukset.

Tuotteen yleiskuvaus
Tuotteen yleiskuvaus
  • Jos haluat asentaa tietokonesovelluksen, napsauta Asenna.
  • Jos haluat käynnistää verkkosovelluksen tai ‑palvelun, napsauta Käynnistä.
  • Jos haluat asentaa mobiilisovelluksen, napsauta iOS tai Android.

Vertaile sovelluksia

Voit myös vertailla sovelluksia selvittääksesi, mikä niistä vastaa tarpeitasi parhaiten. Voit vertailla sovelluksia seuraavien vertailuehtojen mukaan:

Suunnittelu

• Graafinen suunnittelu
  • Luova kuvankäsittely
  • Taitto ja julkaisutoiminta
  • Piirustus, maalaus ja kuvitus

Valokuvaus

• Täydelliset valokuvapalvelut, mukaan lukien pilvitallennus
  • Valokuvien hallinta ja muokkaus
  • Parasta uusille käyttäjille
  • Sommittelu ja retusointi

Video ja ääni

• Videomuokkaus
  • Liikegrafiikka/VFX
  • Animaatio
  • Äänen muokkaus

Käyttökokemus ja verkko

• Suunnittelu ja tekniset tiedot
  • Prototyypit
  • Koodi
  • Verkkosivu

Valitse tämä välilehti, jos haluat siirtyä Creative Cloud ‑resursseihin ja käyttää tiedostojasi. Lisätietoja saat artikkelista Resurssien selaaminen, synkronointi ja hallinta

Creative Cloud ‑resurssit
Creative Cloud ‑resurssit

Haku- ja siirtymistoiminnot sijaitsevat Creative Cloud ‑sivuston yläosassa. Näillä toiminnoilla voit suorittaa hakuja, pyytää apua, käyttää tiliäsi tai liikkua Adoben verkkosovellusten ja palveluiden välillä. Haku- ja siirtymistoiminnot ovat käytettävissä kaikista välilehdistä.

Haku- ja siirtymistoiminnot
Haku- ja siirtymistoiminnot

A. Hakupalkki B. Pyydä apua ja anna palautetta C. Näytä ilmoitukset D. Käytä profiilivalikkoa E. Etsi tarvitsemasi sovellus F. Siirry Adobe.comiin

Hakupalkki

Hakupalkin avulla voit hakea sovelluksia, opastusohjelmia, ohjeartikkeleita, malleja ja Stock-resursseja. Parhaat tulokset tulevat näyttöön. Voit tuoda koko luettelon näkyviin valitsemalla Näytä kaikki.

Ohje-kuvake

Napsauta Ohje-kuvaketta , jos tarvitset apua tai haluat antaa palautetta.

Pyydä apua:

Tämä toiminto siirtää sinut Adobe Help Centeriin, josta löydät vastauksia joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin sekä ohjeita tilisi ja sovellusten käyttöön. Voit myös ottaa yhteyttä asiantuntijoihin, joilta saat vastauksen kysymyksiisi.

Anna palautetta:

Valitse tämä toiminto, jos haluat antaa palautetta kokemuksestasi. Voit liittää kommentteihisi myös tiedostoja.

Ilmoituskellon kuvake

Napsauttamalla ilmoituskellon kuvaketta voit tarkastella saamiasi ilmoituksia. Creative Cloudin ilmoitukset ovat yleensä sovelluksia, jäsenyyden tilaa sekä sovelluksiin ja palveluihin liittyviä tapahtumia koskevia päivityksiä, muiden yhteisön käyttäjien viestejä ja Adoben tärkeitä ilmoituksia. Jotta olet niistä varmasti tietoinen, kellon kuvakkeessa näkyy punainen merkki, kun saat uuden ilmoituksen.

Profiili-valikon kuvake

Napsauttamalla Profiili-valikon kuvaketta voit tarkistaa Adobe ID ‑tilisi tai kirjautua Adobe-tililtäsi ulos. Pääset myös tilisi tietoihin napsauttamalla Profiili-valikossa Tilinhallinta. Lisätietoja tilisi hallinnasta on artikkelissa Adobe ID ‑tilin hallinta.

Verkkosovellukset ja ‑palvelut ‑valikon kuvake

Napsauttamalla Verkkosovellukset ja ‑palvelut ‑valikon kuvaketta  voit valita ja käynnistää verkkosovelluksen. Voit myös liikkua vaivattomasti Creative Cloudin, Document Cloudin ja Experience Cloudin välillä sekä siirtyä valitsemasi pilvipalvelun Sovellukset-osaan, jos haluat etsiä tietokone- tai mobiilisovelluksia.

Verkkosovellukset ja ‑palvelut ‑valikko
Verkkosovellukset ja ‑palvelut ‑valikko

Adoben kuvake

Napsauttamalla Adoben kuvaketta  voit siirtyä adobe.comin kotisivulle.