Perehdy Creative Cloud ‑sovellusten avaamiseen asennuksen jälkeen.

Missä sovellukseni ovat?

Kun lataat ja asennat Creative Cloud ‑sovelluksia, ne asennetaan samaan paikkaan kuin minne sovellukset normaalisti asennetaan, kuten Ohjelmatiedostot-kansioon (Windows) tai Sovellukset-kansioon (Mac OS).

Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen ansiosta näet kaikki Creative Cloud ‑sovellukset helposti yhdellä silmäyksellä ja voit käynnistää ne yhdellä napsautuksella. Voit myös käynnistää sovellukset muiden tietokoneessa olevien sovellusten tapaan niiden asennussijainnista.

Sovellusten käynnistäminen Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen avulla

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus napsauttamalla työkalurivillä (Windows) tai osoittamalla Applen valikkopalkissa (Mac OS) olevaa Creative Cloud ‑kuvaketta. Jos se ei ole vielä valittuna, napsauta ikkunan yläosassa olevaa Apps-välilehteä.

Voit käynnistää sovelluksen Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen avulla seuraavasti:

2. Voit käynnistää asennetun sovelluksen etsimällä sovelluksen kuvakkeen Apps-paneelista ja valitsemalla Avaa.

Huomautus:

Joitakin sovelluksia, kuten Touch App Pluginsia tai Gaming SDK:ta, ei voi käynnistää Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta. Käynnistä nämä sovellukset alla kuvatulla vaihtoehtoisella tavalla (asennussijainnista).

Huomautus:

Oletusarvoisesti Creative Cloud ‑tietokonesovellus käynnistyy, kun kirjaudut tietokoneeseen. Jos et näe Creative Cloud ‑kuvaketta, olet ehkä sulkenut sovelluksen. Voit käynnistää sen uudelleen seuraavasti:

• Windows: Valitse Käynnistä > Ohjelmat > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS: Valitse Siirry > Sovellukset > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Voit ladata Adobe Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen manuaalisesti Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen sivulta.

Sovellusten käynnistäminen asennussijainnista

Mac OS

Creative Cloud ‑tietokonesovellus lataa ja asentaa sovellukset Sovellukset-kansioon. Finderin avulla voit siirtyä Ohjelmat-kansioon ja sitten käynnistää sovelluksen kaksoisosoittamalla sovelluksen kuvaketta.

Voit helpottaa sovelluksen käyttöä vetämällä sen kuvakkeen Dockiin. Lisätietoja saat Applen sivustossa olevasta ohjeaiheesta Macin perusteet: Dock.

Sovellukset-kansio

Windows 8

Creative Cloud ‑tietokonesovellus asentaa sovellukset Ohjelmatiedostot-kansioon. Se luo myös pikakuvakkeita aloitusnäyttöön tai Käynnistä-valikkoon.

Käynnistä asennetut sovellukset aloitusnäytössä. Avaa aloitusnäyttö Windows-näppäimellä tai ‑kuvakkeella. Etsi haluamasi sovellus vierittämällä näyttöä ja käynnistä sovellus napsauttamalla sitä.

Lisätietoja saat Microsoftin sivustossa olevasta Aloitusnäyttö-opastusohjelmasta.

Aloitusnäyttö

Windows 7

Creative Cloud ‑sovelluksia asennettaessa Windowsin tuotevalikkoihin lisätään sovellusten pikakuvakkeet. Valitse Käynnistä > Kaikki ohjelmat ja napsauta sovellusta.

Käytön helpottamiseksi voit kiinnittää pikakuvakkeen tehtäväpalkkiin. Valitse Käynnistä > Kaikki ohjelmat, napsauta hiiren kakkospainikkeella sovelluksen nimeä ja valitse Kiinnitä tehtäväpalkkiin.

Kiinnitä tehtäväpalkkiin