Mitä tiedostoja voin lisätä Creative Cloud ‑kirjastoihin?

Creative Cloud ‑kirjastojen avulla voit lisätä kuvia, värejä, tekstityylejä ja muita resursseja useimpiin Creative Cloud ‑tietokonetuotteisiin, mobiilisovelluksiin tai verkkoon ja käyttää niitä sitten muissa Adoben sovelluksissa.

Minkä tyyppisiä resursseja voit tallentaa kirjastoon?

Ota selvää, minkä tyyppisiä resursseja kullakin sovelluksella voi tallentaa kirjastoon tai käyttää kirjastosta. (Voit tarkastella taulukon sisältöä kokonaisuudessaan käyttämällä taulukon lopussa olevaa vierityspalkkia.)

Photoshop  Illustrator  InDesign  Adobe Bridge  Premiere Pro  After Effects  Premiere Rush  Animate  Dimension
Dreamweaver  Adobe XD  Capture  Adobe Stock  Fresco

Kappaletyylit

Merkkityylit

Värimallit

Väriteemat

Tekstit

Kuviot

Liukuvärit

InDesign-sivukohteet

Illustrator-kuvat

Photoshopin tasot ja tasoryhmät

Photoshopin tasotyylit

Grafiikka *

Siveltimet

Lumetri Colorin look-teemat

Animaten animaatiot ja symbolit

3D-mallit ja valot

3D-materiaalit

XD-komponentit

Video

Mallit

Ääni

(*Kaikki Ai-, PNG-, Bmp-, Psd-, SVG-, Gif-, Jpg-, Tif-, PDF-, Heic-, Heif- ja Dng-muodoissa olevat tiedostot. Tiedostotyypin tuki määräytyy sovelluksen mukaan.)

Mitkä tiedostotyypit ovat tuettuja Creative Cloud ‑kirjastoissa?

Käytä tietokonesovellusten Kirjastot-paneelia tai Creative Cloud ‑tietokonesovellusta, jos haluat lisätä resursseja kirjastoosi. Vedä ja pudota yksi tai useampi tiedosto macOS:n Finderista tai Windowsin Resurssienhallinnasta avattuna olevaan kirjastoon. (Tällä hetkellä vetämällä ja pudottamalla voi tuoda vain grafiikkaa, malleja, videoita ja ääntä.) Voit täyttää kirjaston olemassa olevasta resurssikansiosta millä tahansa seuraavista tiedostomuodoista.

Elementin tyyppi   Tuettu muoto
Grafiikka Ai, Png, Bmp, Psd, SVG, Gif, Jpg, Tif, PDF Heic, Heif, Dng
Mallit Psdt, Ait, indt
Animaatio FLA-tiedostot, XFL-tiedostot ja animoidut pienoisohjelmatiedostot (.oam)
Siveltimet Illustrator-siveltimet, Photoshop-siveltimet, Adobe Capture ‑siveltimet
Video MPEG-, MP4-, QuickTime- ja Windows Media ‑videomuodot
Ääni MPEG Audio Layer II (.mp2), MPEG-1 Audio Layer III (.mp3), MPEG-4 (.m4a), Waveform Audio (.wav), MPEG-2 Audio Advanced Coding (.acc), Audio Interchange (.aif, .aiff)
Liikegrafiikkamallit  After Effects- ja Premiere Pro ‑liikegrafiikkamallit
Värimallit Prosessi- ja spottivärit
Väriavaruudet RGB, CMYK, Lab, harmaasävy ja HSB
Kuviotäytöt Rasteri- ja vektorikuviotäytöt
3D-mallit
OBJ, Photoshop 3D ‑tiedostot (.psd), Aero 3D ‑tiedostot (.glb) ja Dimension 3D ‑tiedostot (.dn)
3D-materiaalit MDL-tiedostot ja Substance-materiaalit (SBSAR)