Miten voin käyttää Creative Cloud -tiedostoja?

Pyrimme parantamaan tiedostotukea Creative Cloudissa. Tämä kattaa myös sen, miten Creative Cloud auttaa käyttäjiä tekemään luovaa yhteistyötä muiden kanssa. Tehdessämme parannuksia saatat huomata muutoksia siihen, miten voit käyttää joitakin Creative Cloud -tiedostoja ja -resursseja Creative Cloud -sovelluksissa.

Muutokset

• Työsi > Tiedostot on nimetty uudelleen, se on nyt Tiedostot > Omat tiedostot
  • Kirjastot on nyt Omat kirjastot. Kirjasto ja julkiset kirjastot näkyvät molemmat täällä.
  • Julkaistu-osio on nyt käytettävissä kohdassa Tiedostot > Omat tiedostot.
  • Jos haluat jakaa pilvidokumentteja, siirry Creative Cloud ‑sivustoon ja valitse pilvidokumentti. Valitse sitten Jaa. Valitse mieleisesi käytettävissä olevat vaihtoehdoista sen mukaan, haluatko kutsua avustajia muokkaamaan pilvidokumenttiasi vai jakaa sen julkisena linkkinä.
  • Voit tarkastella Adobe Stock ‑resursseja sekä asentaa kirjasimia ja laajennuksia Stock & Markkinapaikka ‑välilehdessä.
  • Opettelu-välilehdessä voit aloittaa minkä tahansa Creative Cloud ‑sovelluksen käyttöön ja perehtyä perusteisiin.

Miten voin käyttää synkronoituja tiedostojani?

Voit jatkaa synkronoitujen tiedostojen käyttöä seuraavasti:

• Voit avata sen suoraan Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus ja valitse Tiedostot. Valitse näytön alaosassa olevasta vasemmasta sivupalkista Avaa synkronointikansio.
  • Valitse Tiedostot-osiosta Omat tiedostot > Synkronoidut tiedostot.

Kuulemme mielellämme palautetta tehdessämme tuotteeseen parannuksia. Kerro meille, mikä sinulle on tärkeintä luovan työsi ja yhteistyön hallinnan kannalta, ottamalla meihin yhteyttä Creative Cloud -käyttäjäpalautefoorumin kautta.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa