Pyrimme parantamaan tiedostotukea Creative Cloudissa. Tämä kattaa myös sen, miten Creative Cloud auttaa käyttäjiä tekemään luovaa yhteistyötä muiden kanssa. Tehdessämme parannuksia saatat huomata muutoksia siihen, miten voit käyttää joitakin Creative Cloud -tiedostoja ja -resursseja Creative Cloud -sovelluksissa.

Tehdyt muutokset

Creative Cloud -tiedostojen käyttäminen

Creative Cloudiin synkronoitujen tiedostojen käyttöä voidaan jatkaa seuraavilla tavoilla:

Kuulemme mielellämme palautetta tehdessämme tuotteeseen parannuksia. Kerro meille, mikä sinulle on tärkeintä luovan työsi ja yhteistyön hallinnan kannalta, ottamalla meihin yhteyttä Creative Cloud -käyttäjäpalautefoorumin kautta.