Apps-paneeli ei näytä asennettuja Creative Cloud -sovelluksia

Ongelma

Creative Cloud -työpöytäsovelluksen Apps-välilehden luettelossa ei näy asennettuja sovelluksia. Tai ne näkyvät asennettujen sovellusten luettelossa, mutta niitä ei ole Käynnistys-valikossa tai Sovellus-kansiossa.

Ratkaisu

1. Valitse Creative Cloud -tietokonesovelluksen Profiili-valikosta Kirjaudu ulos.

Valitse Kirjaudu ulos

2. Sulje Creative Cloud -tietokonesovellus:

• Versio 5.0 ja uudemmat: Paina komento+Q (macOS) tai Ctrl+W (Windows)
    • Versio 4.9 tai sitä aikaisemmat versiot: valitse Creative Cloud -tietokonesovelluksen oikeassa yläkulmassa oleva kolmen pystysuuntaisen pisteen kuvake ja sitten Lopeta.
  3. Toimi käyttöjärjestelmästäsi riippuen seuraavien ohjeiden mukaan.

macOS

a) Valitse Järjestelmä > Apit > Lisäapit.

b) Valitse Avainnipun käyttö ja poista tunnistetiedot kohdasta Adoben käyttäjätiedot.

Windows

a) Valitse Ohjauspaneeli > Käyttäjätilit > Hallitse tunnistetietoja.

b) Valitse Windows-tunnistetiedot. Poista sitten tunnistetiedot kohdasta Adoben käyttäjätiedot.

Avainnipun käyttö

Tunnistetietojen hallinta

4. Käynnistä Adobe Creative Cloud uudelleen.

5. Kirjaudu sisään Creative Cloud ‑tietokonesovellukseen.

Sovellukset näkyvät nyt asennettuina Creative Cloud -tietokonesovelluksen sovelluspaneelin luettelossa.