Creative Cloud -työpöytäsovelluksen Apps-välilehden luettelossa ei näy asennettuja sovelluksia. Tai ne näkyvätasennettujensovellusten luettelossa, mutta niitä ei ole Käynnistys-valikossa tai Sovellus-kansiossa.

Ratkaisu

1. Valitse Creative Cloud -työpöytäsovelluksen Profiili-valikosta Kirjaudu ulos.

2. Napsauta hammasrataskuvaketta Creative Cloud-työpöytäsovelluksessaja valitse Lopeta.

3. Siirry seuraavaan sijaintiin ja nimeä opm.db uudelleen:

• macOS: Macintosh HD/Users/[käyttäjätunnus]/Library/Application Support/Adobe/OOBE
    • Windows: C:\Users\[käyttäjätunnus]\AppData\Local\Adobe\OOBE

Vaihda nimeksi opm.db.old

4. Käynnistä Adobe Creative Cloud uudelleen.

5. KirjaudusisäänCreative Cloud -työpöytäsovellukseen.

Kirjaudu sisään

Sovellukset näkyvät nyt asennettuina Creative Cloud -työpöytäsovelluksen Apps-paneelin luettelossa.