Musta näyttö kirjauduttaessa | Creative Cloud -tietokonesovellus

Ongelma

Creative Cloud -tietokonesovellus näyttää kirjauduttaessa mustan näytön.

Ratkaisut

Ratkaisu 1

1. Sulje Creative Cloud Tehtävienhallinnassa (paina Ctrl+Alt+Del, Avaa Tehtävienhallinta).
  2. Poista OPM.db-tiedosto kohdasta C:\Users\{user_name}\AppData\Local\Adobe\OOBE\.
  3. Siirry sijaintiin C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\ACC\.
  4. Napsauta Creative Cloud.exe-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella.
  5. Valitse Ominaisuudet.
  6. Valitse Yhteensopivuus-välilehti.
  7. Lisää valintamerkki Vain 256 näyttöväriä -kohtaan ja napsauta Käytä.
  8. Käynnistä Creative Cloud -tietokonesovellus.
  9. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi sisään.
  10. Sulje Creative Cloud -tietokonesovellus.
  11. Poista valintamerkki Vain 256 näyttöväriä -kohdasta Ominaisuudet-ikkunan Yhteensopivuus-välilehdeltä.
  12. Käynnistä Creative Cloud -tietokonesovellus.

Ratkaisu 2

1. Käynnistä tietokone Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilassa

Ohjeet tietokoneen käynnistämiseen Vikasietotila ja verkkoyhteydet -tilassa on seuraavissa artikkeleissa:

Windows 7 :

http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows/advanced-startup-options-including-safe-   mode#1TC=windows-7

Windows 8 :

http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows-8/windows-startup-settings-safe-mode

2. Käynnistä Creative Cloud -tietokonesovellus ja tarkista.

3. Käynnistä tietokone uudelleen.