Kun käynnistät joitakin Creative Cloud -sovelluksia, sovellusikkuna välkkyy ja sovellus kaatuu antamatta virheilmoitusta.

Ratkaisu

Kirjaudu ulos Creative Cloud -käyttäjätililtä ja kirjaudu sitten takaisin. Tämä palauttaa tilin tiedot, minkä ansiosta Creative Cloud -sovellus voidaan käynnistää.

1. Mac OS: Valitse Ohjelmat > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Windows: Valitse Käynnistä-valikosta Haku ja kirjoita Adobe Creative Cloud.

2. Valitse profiilivalikostasi Kirjaudu ulos.

3. Kirjaudu uudelleen sisään kirjoittamalla Adobe ID -tunnuksesi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasana ja napsauttamalla sitten Kirjaudu sisään.

Huomautus:

Jos Creative Cloud -työpöytäsovellus kaatuu antamatta virheilmoitusta, katsoCreative Cloud -työpöytäsovellus sulkeutuu heti käynnistämisen jälkeen.