Päivitä Creative Cloud -jäsenyyteen liittyvän luottokortin tiedot.

Voit muuttaa luottokortin tietoja tai lunastaa Creative Cloud -lisenssin lunastuskoodin. Noudata seuraavia ohjeita.

Luottokorttitietojen muuttaminen

Huomautus:

Nämä ohjeet koskevat vain Creative Cloud -jäsenyyksiä. Jos olet Creative Cloud -työryhmien järjestelmänvalvoja, ota yhteyttä Adobeen laskutustietojen muuttamista varten. Et pysty muuttamaan sitä itse. Saat palvelua nopeiten kirjautumalla sisään maksullisia tukivaihtoehtoja varten.

1. Siirry Adobe ID -tiliisi verkossa napsauttamalla tästä ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksella ja salasanalla tai sometilisi tunnuksilla (Facebook tai Google).

Jos olet jo kirjautuneena sisään, napsauta ylälaidassa olevasta siirtymispalkista omaa nimeäsi.

Tilin hallinta -näyttö tulee näkyviin.

2. Etsi Tilaukset ja tuotteet -kohdasta oma Creative Cloud -jäsenyytesi ja valitse Muokkaa maksutietoja.

Muokkaa maksuja -sivu

Eikö Muokkaa maksutietoja -linkkiä näy?

Maissa, joissa palveluntarjoajana on Digital River, Adoben sähköisen kaupankäynnin kumppani, maksutietoihin pääsee hieman eri paikasta. Jos omien jäsenyystietojen alla ei näy Muokkaa maksutietoja -linkkiä, valitse Tilauksen hallinta ja sitten Muokkaa maksutietoja.

Jos et vieläkään saanut selville, miten voit muokata maksutietojasi tai lisätä ne, katso Eikö luottokorttitietojen muuttaminen onnistu?

3. Tee Muokkaa maksutietoja -ikkunassa tarvittavat maksutietojen muutokset ja valitse sitten Tallenna.

Uusi maksutapa otetaan käyttöön seuraavalla laskutuskierroksella.

Vaihda maksutapa luottokortista PayPaliin tai päin vastoin

Jos haluat vaihtaa maksutavan luottokortista PayPaliin tai päin vastoin, ota meihin yhteyttä.

Luottokorttiongelmien vianmääritys

Eikö luottokorttitietojen muuttaminen onnistu?

Seuraavia ongelmia voi esiintyä, kun yrität muuttaa maksutietoja:

• Muokkaa maksua -linkki ei näy.
  • Kun napsautat Muokkaa maksua -linkkiä, näkyy tyhjä lomake.
  • Päivitettyjä luottokorttitietoja ei voi tallentaa.

Ratkaise nämä ongelmat seuraavasti:

1. Kirjaudu Adobe ID -tilillesi verkossa, ja varmista, että tilaustietosi näkyvät Tilaukset ja tuotteet -sivulla. Jos ne eivät näy, varmista, että olet kirjautunut sillä Adobe ID -tunnuksella tai Facebook- tai Google-tilillä, joka on liitetty Creative Cloud -tilaukseesi.

2. Tarkista, että evästeet on otettu selaimessa käyttöön.

3. Jos et edelleenkään pysty muuttamaan luottokorttitietoja, kokeile kirjautua tilillesi toisella selaimella.

Huomautus:

Jos nämä toimenpiteet eivät auta, ota meihin yhteyttä, jotta voimme päivittää luottokorttitietosi.

Ratkaise maksun epäonnistumiseen tai luottokortin hylkäämiseen liittyvät ongelmat

Mahdollisia ratkaisuja epäonnistunutta maksua tai hylättyä luottokorttia koskeviin ongelmiin on ohjeessa Löydä ratkaisut epäonnistunutta tai hylättyä maksua koskeviin ongelmiin.

Onko tilausmaksu jäänyt suorittamatta? Käynnistä maksuprosessi uudelleen.

Jos maksusi on jostain syystä jäänyt suorittamatta, voit käynnistää maksuprosessin uudelleen. Katso tarkat ohjeet kohdasta Tilausmaksu on jäänyt suorittamatta. Miten maksuprosessin voi käynnistää uudelleen?Tässä dokumentissa on ohjeita myös seuraavan virheen vianmääritykseen: ”Voi ei! Hiljattain suorittamaasi maksuun liittyen ilmeni ongelma. Päivitä maksutietosi palvelun keskeytymättömän toiminnan varmistamiseksi.”

Lunastuskoodin käyttö

Jos ostit Adobe-tuotteen Adobe-jälleenmyyjältä, saatoit saada lunastuskoodin. Lunasta tämä koodi ennen tuotteen käyttöä. Lisätietoja lunastuskoodin lunastamisesta on kohdassa Lunastuskoodia koskevat ohjeet.