Käyttöopas Peruuta

Creative Cloud Market ei ole enää saatavana.

1. Creative Cloudin käyttöopas
  2. Creative Cloudin esittely
    1. Yleisiä kysymyksiä | Creative Cloud
    2. Creative Cloudin järjestelmävaatimukset
  3. Lataus, asennus, määritys ja päivitys
    1. Creative Cloud ‑sovellusten lataaminen
    2. Creative Cloud ‑sovellusten avaaminen
    3. Käynnistys-työtila
    4. Creative Cloud ‑sovellusten päivittäminen
    5. Creative Cloud ‑sovellusten kielen vaihtaminen
    6. Creative Cloud -tietokonesovelluksen asennuksen poistaminen
    7. Creative Cloud ‑sovellusten asennuksen poistaminen tai poistaminen
  4. Tilin hallinta
    1. Creative Cloud ‑kokeiluversion muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi
    2. Adobe-salasanan vaihtaminen
    3. Adobe-sopimuksen muuttaminen
    4. Luottokortin ja laskutusosoitteen päivittäminen
    5. Adoben laskun tarkasteleminen, lataaminen tai lähettäminen sähköpostitse
    6. Epäonnistuneen tai maksamattoman maksun korjaaminen
    7. Adoben kokeilujakson tai tilauksen peruuttaminen
  5. Creative Cloud ‑palvelut
    1. Adobe Stockin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    2. Adobe Fontsin käyttäminen Creative Cloud ‑sovelluksissa
    3. Creative Cloud Market ei ole enää saatavana
  6. Yhteistyö- ja tallennuspalvelut
    1. Mitä pilvidokumentit ovat?
    2. Pilvidokumentit | Yleisiä kysymyksiä
    3. Pilvidokumenttien luominen tai tiedostojen muuntaminen pilvidokumenteiksi
    4. Pilvidokumenttien määrittäminen offline-käyttöä varten
    5. Palaaminen pilvidokumentin aikaisempaan versioon
    6. Työsi jakaminen tarkistamista varten
    7. Miksi en näe pilvidokumenttejani offline-tilassa?
    8. Creative Cloud ‑kirjastot
    9. Yhteistyö Creative Cloud -kirjastojen ja kansioiden parissa
    10. Yhteistyön usein kysytyt kysymykset
    11. Tiedostojen synkronointi pilvitallennustilan avulla
    12. Käytettävissä olevan pilvitallennustilan selvittäminen
    13. Synkronointiasetusten määrittäminen
  7. Creative Cloud -mobiilisovellukset
    1. Yleisiä kysymyksiä | Mobiilisovellukset
    2. Adobe Creative Cloud for mobile
  8. Yritykset ja työryhmät
    1. Yritykset – Opettelu & tuki
    2. Työryhmät – Opettelu & tuki
    3. Pika-aloitusopas työryhmän jäsenille

Creative Cloud Market ei ole enää saatavana Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen versiosta 4.8 alkaen. Ota selvää, miten voit käyttää Adoben muita tuotteita tarpeidesi mukaan.

Mitkä tuotteet korvaavat Creative Cloud Marketin?

Haluamme auttaa sinua siirtymään sujuvasti joihinkin muihin Adoben tuotteisiin, jotka vastaavat tarpeitasi.

Etsi oikeat suunnitteluresurssit luovia projektejasi varten

Kokeile Adobe Stockia, josta löydät Creative Cloud ‑sovelluksissa suoraan ja ilman rajoituksia käytettävissä olevia tiedostoja, malleja ja suunnitteluresursseja. Kaikki resurssit, jotka olivat aikaisemmin käytettävissä Creative Cloud Marketissa, löytyvät nyt Adobe Stockista.

Lataa Kyle T. Websterin suunnittelemia digitaalisia siveltimiä

Jos etsit Kyle T. Websterin laadukkaita digitaalisia siveltimiä, voit hankkia ne Adobe Creative Cloud ‑jäsenyydelläsi ilman lisämaksua. Lataa ja asenna suosittuja sivellinpaketteja ja luo niillä monipuolisia digitaalisia maalauselämyksiä Adobe Photoshopissa ja Photoshop Sketchissä. Lisätietoja näiden siveltimien käytöstä on artikkelissa Kyle T. Websterin siveltimien käyttäminen malleissasi tänään.

Luo mukautettuja siveltimiä Adobe Capturessa ja käytä niitä Photoshopissa ja Adobe Sketchissä

Ota selvää, miten voit luoda omat siveltimesi tallennetuista kuvista ja käyttää niitä Adobe Capturessa omiin luonnoksiisi. Käytä näitä siveltimiä luonnosteluun iPhonen, iPadin tai Android-laitteen Adobe Capturessa ja Photoshop Sketchissä, kun olet liikkeellä. Viimeistele sitten taideteoksesi tietokoneella Photoshopin avulla.

Usein kysytyt kysymykset

Aikaisemmin lataamasi resurssit ovat edelleen käytettävissä projekteissasi.

Kyllä, voit edelleen selata Creative Cloud Market ‑resursseja iPadin, iPad Pron ja iPhonen Photoshop Sketchillä. Saat lisätietoja Adobe Photoshop Sketchin usein kysytyistä kysymyksistä.