Virhekoodi 86 päivitettäessä Creative Cloud -työpöytäsovellusta.

Virhekoodi 86 ilmaisee, että yritettäessä päivittää Creative Cloud -työpöytäsovellusta syntyy ristiriita toisen tietokoneella käynnissä olevan Creative Cloud -sovelluksen esiintymän kanssa.

Virhekoodin 86 valintaikkuna

Ratkaisu 1: Sulje ristiriidassa oleva sovelluksen tai prosessin esiintymä

Sulje ristiriidassa oleva Creative Cloud -työpyötäsovelluksen esiintymä tai muu Adobeen liittyvä prosessi tämän virheen korjaamiseksi. Tee se suorittamalla käyttöjärjestelmässäsi alla olevat vaiheet.

Windows

Sulje Creative Cloud -työpöytäsovellus:

1. Varmista, että koneellasi on avoinna oleva Creative Cloud -työpöytäsovellus.
  2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Creative Cloud -kuvaketta Tehtäväpalkin valikossa.
  3. ValitseLopeta.

Prosessin sulkeminen:

1. Napsauta tehtäväriviä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tehtävienhallinta.
  2. Valitse Prosessit-välilehti ja valitse Näytä kaikkien käyttäjien prosessit.
  3. Valitse ristiriidan aiheuttava prosessi luettelosta ja valitse Lopeta prosessi.
  4. Toista vaihe 3, jos ristiriitaisia prosesseja on useampia.

Mac OS

Sulje Creative Cloud -työpöytäsovellus:

• Paina Ctrl-näppäintä, osoita sovelluksen kuvaketta ja valitse Lopeta.

Prosessin sulkeminen:

1. Valitse Finder-etsimistoiminnosta Siirry > Apuohjelmat.
  2. Kaksoisosoita Järjestelmän valvonta -sovellusta.
  3. Anna prosessin nimi Järjestelmän valvonta -ikkunan oikean yläkulman hakuruutuun.
  4. Kaksoisosoita ristiriidan aiheuttavaa prosessia luettelosta ja valitse Lopeta prosessin ikkunassa. Osita sitten Pakota lopetus.
  5. Toista vaiheet 3 ja 4 muille ristiriidan aiheuttaville prosesseille.

Huomautus: Jos tätä prosessia ei löydy Järjestelmän valvonta -ikkunasta, siirry Spotlight-hakuun. Kirjoita prosessin nimi ja napsauta prosessin nimeä hakuluettelossa. Noudata sitten ohjeita 1–4.

Ratkaisu 2: Suorita Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen poisto-ohjelma

Jos ristiriidan aiheuttavan esiintymän poisto ei onnistu, suorita Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen poisto-ohjelmaTämä ohjelma pakottaa kaikki ristiriidan aiheuttavat prosessit lopettamaan osana asennuksen poistoprosessia.