Virheen 131 korjaaminen Creative Cloud -tietokonesovellusta päivitettäessä

Näetkö virheen 131, kun yrität päivittää Creative Cloud -tietokonesovellusta? Kokeile alla annettuja ohjeita.

Miksi näen virheen 131 Creative Cloud -tietokonesovelluksessa?

Kun näet virheen 131, saat seuraavat virheviestit Creative Cloud -tietokonesovelluksessa:

• Synkronointi ei onnistu. Asenna synkronointikomponentit ja yritä uudelleen. Virhekoodi 131
  • Creative Cloudin päivittämisessä ilmeni ongelmia. Virhekoodi 131
  • Creative Cloudin päivitys epäonnistui. Sovellusta ei voitu päivittää. Virhekoodi 131
Virhekoodi 131

Creative Cloud -tietokonesovelluksen virhe 131

Creative Cloud -tietokonesovelluksen virhe 131

Virhekoodi 131 tarkoittaa sitä, että sinun pitää lopettaa tietyt Creative Cloud -taustaprosessit (CoreSync, CCLibrary, CCXProcess ja Node) ennen kuin voit päivittää Creative Cloud -tietokonesovelluksen.

Miten voin korjata virheen 131?

Voit korjata virheen 131 pakottamalla seuraavien Creative Cloud -taustaprosessien lopetus:

• CCXProcess
  • CCLibrary
  • CoreSync
  • Node

Katso, miten taustaprosessit lopetetaan, noudattamalla käyttöjärjestelmäsi ohjeita.

1. Napsauta tehtäväriviä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tehtävienhallinta.

2. (Valinnainen) Valitse Lisätietoja, jos Tehtävienhallinta ei näy täysikokoisena.

Valitse Lisätietoja

3. Valitse Lisätiedot-välilehdeltä CCXProcess. Valitse sitten Lopeta tehtävä.

Lopeta taustaprosessin tehtävä

4. Toista vaihe 3 CCLibrary-, CoreSync- ja Node-prosesseille.

5. Kokeile päivittää Creative Cloud -tietokonesovellus uudelleen.

1. Valitse Finder-ikkunasta Siirry > Apuohjelmat.

Valitse Siirry > Apuohjelmat

2. Kaksoisnapsauta Järjestelmän valvontaa.

Järjestelmän valvonta

3. Kirjoita CCXProcess Järjestelmän valvonta -ikkunan oikean yläkulman hakuruutuun.

Hakuruutu
    Lopeta CCX Process

4. Kaksoisnapsauta CCXProcessia luettelosta ja valitse prosessin ikkunasta Lopeta.

Lopeta-ikkuna

5. Valitse Pakota lopettamaan.

Pakota prosessien lopetus

6. Toista vaiheet 3–5 Core Sync- ja CCLibrary-prosesseille.

7. Kokeile päivittää Creative Cloud -tietokonesovellus uudelleen.