Virhe: ”msvcp110.dll -tiedosto puuttuu”

Ota selvää, miten voit ratkaista ”msvcp110.dll -tiedosto puuttuu” -virheen, joka saattaa ilmetä, kun käynnistät Adobe Creative Cloud -sovelluksen.

Ongelma: Tapahtuu virhe ”msvcp110.dll -tiedosto puuttuu”, kun yrität käynnistää Adobe-sovelluksen.

Joidenkin Adoben sovellusten (esimerkiksi Photoshopin, Illustratorin ja Premiere Pron) 64-bittisen version käynnistäminen tuo näyttöön virheilmoituksen, jonka mukaan msvcp110.dll-tiedosto puuttuu. Tämä virhe ilmenee siksi, että VC:n edelleenjaeltavia tiedostoja ei ole asennettu tietokoneeseen oikein.

Ratkaisu 1: Päivitä Creative Cloud -tietokonesovellus uusimpaan versioon.

Päivitä Creative Cloud ‑tietokonesovellus uusimpaan versioon.

Kun seuraavan kerran käynnistät Creative Cloud -tietokonesovelluksen, sinua pyydetään tekemään päivitys. Jos et käynnistä sovellusta 24 tunnin sisällä, saat päivityskehotuksen. Lataa ja asenna uusin versio valitsemalla Päivitä ja käynnistä sitten sovellus uudelleen.

Ratkaisu 2: Asenna tiedostot uudelleen suorittamalla vcredist_x64.exe -tiedostot.

Asenna tiedostot uudelleen suorittamalla vcredist_x64.exe -tiedostot.

1. Lataa tämän sivun ”Visual Studio 2015, 2017, 2019 ja 2022” ‑osiosta seuraava suoritettava tiedosto: x64: vc_redist.x64.exe.

2. Suorita ladattava suoritettava tiedosto.

3. Käynnistä tietokone uudelleen.

4. Avaa Adoben sovellus.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa