Ongelma: Tapahtuu virhe "msvcp110.dll -tiedosto puuttuu”, kun yrität käynnistää Adobe-sovelluksen.

Joidenkin Adobe-tuotteiden (esimerkiksi Photoshop tai Bridge) 64-bittisen version käynnistäminen synnyttää virheviestin, joka kertoo, että msvcp110.dll-tiedosto puuttuu. Virhe ilmenee, kun olet päivittänyt Adobe Creative Cloud -työpöytäsovelluksen versioon 1.5 (julkaistu 19.3.2014).

Ongelma johtuu siitä, että VC:n edelleenjaeltavia tiedostoja ei ole asennettu oikein.

Ratkaisu 1: Päivitä Creative Cloud -työpöytäsovellus uusimpaan versioon.

Asenna Creative Cloud -työpöytäsovelluksen uusin versio.

Kun seuraavan kerran käynnistät Creative Cloud -työpöytäsovelluksen, sinua pyydetään tekemään päivitys. Jos et käynnistä sovellusta 24 tunnin sisällä, saat päivityskehotuksen. Lataa ja asenna uusin versio valitsemalla Päivitä, ja käynnistä sen jälkeen sovellus uudelleen.

Katso lisätietoja: Sovellusten ja palveluiden hallinta Creative Cloud -työpöytäsovelluksella.

Ratkaisu 2: Asenna tiedostot uudelleen suorittamalla vcredist_x64.exe -tiedostot.

Asenna tiedostot uudelleen suorittamalla vcredist_x64.exe -tiedostot seuraavista sijainneista. Käytä Windowsin Resurssienhallintaa ja siirry seuraaviin sijainteihin tietokoneellasi.

Suorita vcredist_x64.exe seuraavissa sijainneissa ratkaistaaksesi tämän ongelman:

\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\CoreSync\customhook\vcredist_x64.exe

\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\CoreSyncV1\customhook\vcredist_x64.exe