Creative Cloud -tietokonesovelluksen sovelluspaneelissa ei näy uusia versioita

Jos Creative Cloud -sovelluksen uusi julkaisuversio ei näy Creative Cloud -tietokonesovelluksessa, kokeile päivittää sovelluspaneeli jommallakummalla seuraavista tavoista.

Kirjaudu ulos Creative Cloud -tietokonesovelluksesta ja sen jälkeen uudelleen sisään

Creative Cloud -tietokonesovelluksesta uloskirjautuminen ja sen jälkeen sisäänkirjautuminen saattaa palauttaa sovelluksen, minkä jälkeen järjestelmä päivittää saatavilla olevien sovellusten luettelon.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Napsauta Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa olevaa -kuvaketta.)

2. Napsauta profiilikuvaketta sovelluksen oikeassa yläkulmassa ja valitse Kirjaudu ulos.

Uloskirjautuminen Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta

3. Kirjaudu Adobe-tilillesi uudelleen.

Uusien sovellusten lataaminen suoraan verkkosivulta

Voit ladata ohjelmiston uusimman version myös Adobe.comista.

1. Kirjaudu Creative Cloudin sovellusluettelosivulle.

2. Valitse ladattavan sovelluksen vierestä Lataa. Sovelluksen lataaminen alkaa.