Jos Creative Cloud -sovelluksen uusi julkaisuversio ei näy Creative Cloud -työpöytäsovelluksessa, kokeile päivittää sovelluspaneeli jommallakummalla seuraavista tavoista. Uusi julkaisu ilmestyy tällöin työpöytäsovellukseen julkaisua varten.

Kirjaudu ulos Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta ja sen jälkeen uudelleen sisään

Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta uloskirjautuminen ja sen jälkeen sisäänkirjautuminen saattaa palauttaa sovelluksen, minkä jälkeen järjestelmä päivittää saatavilla olevien sovellusten luettelon.

1. Avaa Creative Cloud -työpöytäsovellus valitsemalla tehtäväpalkista (Windows) tai Omenavalikosta (Mac OS) Creative Cloud -kuvake.

2. Valitse profiilivalikostasi Kirjaudu ulos.

3. Kirjaudu uudelleen sisään kirjoittamalla Adobe ID -tunnuksesi (yleensä sähköpostiosoitteesi) ja salasana ja napsauttamalla sitten Kirjaudu sisään.

Lataa uudet sovellukset suoraan verkkosivustolta

Voit myös ladata uusimman ohjelmistoversion siirtymällä suoraan Adobe.com-sivustolle

1. Kirjaudu Adobe-tilillesi Adobe ID -tunnuksellasi ja -salasanallasi.

2. Napsauta Creative Cloud -sovellusluettelosta Lataa-painiketta sen sovelluksen kohdalla, jonka haluat ladata. Sovelluksen lataaminen alkaa.