Uusia versioita puuttuu Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen Sovellukset-paneelista

Lue, miten voit ratkaista ongelman, kun Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta puuttuu jonkin Creative Cloud ‑sovelluksen uusi versio.

Jos Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta puuttuu jonkin Creative Cloud ‑sovelluksen uusi versio, yritä päivittää Sovellukset-paneeli jommallakummalla seuraavista tavoista.

Kirjaudu Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta ulos ja sitten uudelleen sisään

Kirjautumalla ulos ja sitten uudelleen sisään voit nollata Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen ja saada järjestelmän päivittämään käytettävissä olevien sovellusten luettelon.

1. Avaa Creative Cloud ‑tietokonesovellus. (Valitse Windowsin työkalurivillä tai macOS:n valikkopalkissa oleva -kuvake.)

2. Valitse Creative Cloud ‑tietokonesovelluksen versiosta riippuen oikeasta yläkulmasta Tili-kuvake ja valitse sitten Kirjaudu ulos
    .

Uloskirjautuminen Creative Cloud ‑tietokonesovelluksesta

3. Kirjaudu uudelleen Adobe-tilillesi.

Lataa uudet sovellukset suoraan sivustosta

Voit ladata ohjelmiston uusimman version myös Adobe.comista.

1. Kirjaudu sisään Creative Cloud ‑sovellusten Luettelo-sivulle.

2. Valitse Lataa-painike sen sovelluksen vierestä, jonka haluat ladata. Sovelluksen lataus käynnistyy.