Kun asennat Creative Cloud -työpöytäsovelluksen, järjestelmään luodaan kansio, jonka nimi on Creative Cloud Files , ja tämän kansion pikakuvake kiinnitetään Windowsin siirtymispaneeliin.

Joskus haluat ehkä poistaa tämän pikakuvakkeen siirtymispaneelista. Vaikka pikakuvake voidaan poistaa, se tulee jälleen näkyviin, kun Creative Cloud -työpöytäsovellus päivitetään tai asennetaan uudelleen.

shortcut
Creative Cloud Files -kansiokuvake siirtymispaneelissa

Ratkaisu

Tee seuraavien ohjeiden mukaiset rekisterimuutokset, jotka poistavat Creative Cloud Files -kansion pikakuvakkeen siirtymispaneelista ja estävät pikakuvakkeen tulemisen uudelleen näkyviin.

Huomautus:

Creative Cloud Files -kansiota käytetään resurssien synkronoimiseen tai lataamiseen Creative Cloud -palveluun, ja pikakuvakkeen tarkoitus on helpottaa kansioon siirtymistä. Pikakuvakkeen poistamista suositellaan vain, jos et käytä tiedostojen synkronointia.

1. Lataa PinCCF.zip ja pura sen sisältö työpöydälle.

2. Etsi puretusta kansiosta unPinCCF.reg ja kaksoisnapsauta sitä.

Huomautus:

Jos haluat palauttaa Creative Cloud Files -kansiokuvakkeen siirtymispaneeliin, etsi puretusta kansiosta rePinCCF.reg-tiedosto, kaksoisnapauta sitä ja noudata alla olevia ohjeita.

3. Näyttöön tulee ilmoitus, jossa vahvistetaan, että haluat lisätä unPinCCF.reg-tiedoston rekisteriin. Valitse Kyllä.

warning
  4. Saat vahvistussanoman, kun rekisteri on päivitetty onnistuneesti. Valitse OK.

confirmation
  5. Käynnistä järjestelmä uudelleen.