Huomautus: Nämä ohjeet koskevat ActionScript-projekteja. Flex-projektien ohjeet:Overlay AIR SDK on Flex SDK | Flash Builder

Jos haluat Flash Builderin käyttävän ActionScript-projekteihin eri AIR SDK:n versiota, korvaa esiasennettu AIR SDK -versio sillä versiolla, jota haluat käyttää.

Seuraavat ohjeet kertovat, miten AIR SDK -versio 3.4 korvataan uusimmalla saatavissa olevalla AIR SDK -versiolla. Ohjeet ovat kuitenkin yleisesti sovellettavissa. Voit näillä ohjeilla korvata Flash Builderissa minkä tahansa AIR SDK -version.

Hae Adobe Gaming verkkosivustolta uusimmat uutiset, SDK-työkalu, muut työkalut, dokumentoinnit ja koodinäytteet.

Edellytykset AIR SDK:n päivittämiseksi Flash Builderissä

• Lataa Adobe AIR SDK & Compiler lataussivustolta ja tallenna se paikalliseen järjestelmään.
    Tai vaihtoehtoisesti lataa käyttöjärjestelmääsi yhteensopiva AIR SDK & Compiler AIR SDK versiot -dokumentista.

• Poistu Flash Builderista ennenkuin aloitat AIR SDK:n päivittämisen.

AIR SDK:n päivittämisen vaiheet Flash Builderissa

1. (Valinnainen) Tee varmuuskopio AIR SDK:sta kopioimalla koko hakemisto.

Esimerkiksi Flash Builderissa löydät kopioitavan AIRSDK-hakemiston täältä:

• Windows 7: C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Flash Builder 4.7\eclipse\plugins\com.adobe.flash.compiler_4.7.0.349722
    • Mac OS: /Applications/Adobe Flash Builder 4.7/eclipse/plugins/com.adobe.flash.compiler_4.7.0.349722
  2. Poista kaikki AIRSDK-kansion sisältö otettuasi ensin AIR SDK:sta varmuuskopion.

3. Erota ladatun AIR SDK zip-/dmg-tiedoston sisältö nyt tyhjään AIRSDK-kansioon.

• Windows: Napsauta hiiren kakkospainikkeella ZIP-tiedostoa ja valitse ExtractAll, tai käytä haluamaasi purkutyökalua.
    • Mac OS: Suorita seuraavat komennot pääteohjelmassa:
      • hdiutil liitä AIRSDK_Compiler.dmg
      • cp -rf /Volumes/AIR\ SDK/* /polku-tyhjään-AIRSDK-hakemistoon

Huomautus: Jos sinulla on ongelmia Mac OS -käyttöjärjestelmässä tiedostojen ylikirjoittamisessa tiedosto-oikeuksien takia, kokeile näitä komentoja:

• sudo hdiutil liitä AIRSDK_Compiler.dmg
    • sudo cp -rf /Volumes/AIR\ SDK/* /polku-tyhjään-AIRSDK-hakemistoon
  4. (Pätee vain AIRin 3.6-versiota edeltäville versioille) Kopioi AIR SDK:n varmuuskopion aot-kansion (AIRSDK_back_up\lib\aot) sisältö uuden AIR SDK:n aot-kansioon (AIRSDK\lib\aot).

5. Kun olet päivittänyt SDK:n, päivitä AIRin nimitila projektin sovelluksen kuvaustiedostossa oikeaan versioon.

Esimerkki: <application xmlns="http://ns.adobe.com/air/application/3.4"> to <application xmlns="http://ns.adobe.com/air/application/3.7">

Huomautus:

AIR Release Notes:ista löydät uusimmat päivitykset.