Käyttöopas Peruuta

Adobe Fresco kaatuu Windows-laitteilla

Fresco kaatuu, kun sivellinasetuksia muutetaan Windows-laitteella.

Ongelma voi ilmetä seuraavissa laitteissa, jos niissä käytetään Nvidian GeForce-näytönohjainta:

• Surface Book
  • Surface Book 2
  • Surface Studio ja
  • Wacom Mobile Studio Pro, 16-tuumainen

Etkö ole varma, mikä näytönohjain laitteessasi on? Selvitä asia napsauttamalla tästä

Tilapäisratkaisuna voit poistaa näytönohjaimen In-Game Overlay (Pelinsisäinen peittokuva) -asetuksen käytöstä. Se tehdään seuraavasti:

1. Käynnistä GEForce Experience -sovellus laitteellasi.

2. Siirry kohtaan Settings > General (Asetukset > Yleinen).

3. Poista IN-GAME OVERLAY -asetus käytöstä siirtämällä kytkintä.

In-Game Overlay -asetuksen kytkin
    In-Game Overlay (Pelinsisäinen peittoasetus) Nvidian GeForce-näytönohjaimessa

Edelleen ongelmia? Lähetä kysymyksesi Adobe Fresco -yhteisöön, niin saat vastauksia.

Selvitä, mikä näytönohjain laitteessasi on

1. Kirjoita Suorita käynnistyskuvakkeen viereiseen hakuruutuun käynnistääksesi Suorita-sovelluksen.
  2. Kirjoita dxdiag Avaa-kohdan viereen ja valitse OK.
    DirectX-vianmääritystyökalu
    tulee näkyviin.
  3. Napauta Display (Näyttö) -välilehteä, niin näet laitteesi käyttämän näytönohjaimen.