Lue tämä artikkeli, jos haluat tietää, miten Liitetty sivusto ei ole tämän käyttäjän käytettävissä -virhe ratkaistaan julkaistaessa Business Catalystiin.

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Virhe ”Liitetty sivusto ei ole tämän käyttäjän käytettävissä”, kun yrität julkaista Muse-sivuston Business Catalystille päivitettyäsi versioon Muse CC 2015.2.

Virhe julkaistaessa Adobe Muse -sivustoa Business Catalystiin
Virhe julkaistaessa Adobe Muse -sivustoa Business Catalystiin

Syy

Ongelma johtuu ongelmista Muse-käyttäjätilin liittämisessä vastaavaan Business Catalyst -käyttäjätiliin.Tämän vuoksi Musen Julkaise Business Catalystiin -valintaikkunassa ei voida näyttää käyttäjän olemassa olevia Business Catalyst -sivustoja.

Tilapäisratkaisu

1. Luo uusi Muse-sivusto.

2. Julkaise se Business Catalystiin uutena kokeilusivustona.

3. Sulje Muse ja käynnistä se uudelleen.

4. Avaa kyseinen Muse-sivusto.

5. Julkaise se Business Catalystiin.