Tämä artikkelin ohjeiden avulla voit ratkaista haitaripienoisohjelmien ongelmat, jotka ilmenevät, kun niitä tarkastellaan Google Chrome -selaimessa Android-käyttöjärjestelmässä.

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Ongelma

Kun avaat julkaistun sivustosi, haitaripienoisohjelmat, joiden Voi sulkea kaikki -asetus on otettu käyttöön, kutistuvat heti kosketustoiminnon suorittamisen jälkeen.
Tämä ongelma ilmenee varsinkin Google Chrome -versiossa 55.0.2883.91, jota käytetään Android-käyttöjärjestelmässä.

Ratkaisu

1. Lataa .mulib-tiedosto osoitteesta https://adobe.ly/2jhRZIZ.

2. Avaa ladattu tiedosto Adobe Musessa kaksoisnapsauttamalla sitä.
    Ladattu tiedosto lisätään kirjastokohteena Adobe Museen.

3. Vedä tämä kirjastotiedosto pää- tai alisivulle sen mukaan, missä haitaripienoisohjelman ongelma ilmenee.

Huomautus:

Kun vedät tiedoston, varmista, että tiedosto ei ole päällekkäinen minkään muun sivun sisältöruudun kanssa.

4. Vie ja julkaise verkkosivusto uudelleen.