Suorita Adobe Muse -verkkosivujen suunnittelu- ja asetteluongelmien vianmääritys. Etsi piilotettuja objekteja ja marginaalien ulkopuolella olevia objekteja.

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Kohdistusongelmat ovat yleensä seurausta asettelun ulkopuolisista objekteista. Ongelma esiintyy yleisimmin, kun sisältöä kopioidaan asettelusta toiseen ja alkuperäisen asettelun mitat ovat uutta suurempia. Kun esimerkiksi kopioit ja liität sisältöä työpöytäasettelusta mobiiliasetteluun, on mahdollista, että jotkin kohteet sijoitetaan asettelun ulkopuolelle. Ne ovat näkymättömiä varsinkin, jos olet poistanut käytöstä kehysten reunat.

Kun tällaisia objekteja sisältävä asettelu julkaistaan, selain lisää objektit sisältävän tilan asettelun ulkopuolelle. Lisätyn tilan vuoksi sivu näyttää tavallista pienemmältä ja väärin kohdisteltulta.

Asettelun ulkopuolella sijaitsevien objektien poistaminen

1. Valitse Muokkaa > Valitse kaikki.

2. Etsi asettelun ulkopuolella sijaitsevat objektit.

3. Siirrä objektit tilanteen mukaan nykyiseen asetteluun tai poista ne.

Huomautus:

Voit välttää liitettyjen objektien poistamisen vahingossa valitsemalla Objekti > Poista kaikkien lukitus sivulla.

Vältä liitettyjen objektien poistaminen valitsemalla Objekti > Poista kaikkien lukitus sivulla
    Vältä liitettyjen objektien poistaminen valitsemalla Objekti > Poista kaikkien lukitus sivulla

Piilotettujen tasojen etsiminen

1. Valitse Ikkuna > Tasot.

2. Varmista, että kaikki tasot ovat näkyvissä. (Kaikilla tasoilla on oltava näkyvissä silmäkuvake.)

3. Jos taso on piilotettu, tuo se näkyviin napsauttamalla vasemmalla olevaa saraketta.

4. Valitse Muokkaa > Valitse kaikki ja etsi objekteja tai säilöjä asettelun ulkopuolelta.

Valitse Muokkaa > Valitse kaikki, jos haluat etsiä objekteja asettelun ulkopuolelta
    Valitse Muokkaa > Valitse kaikki, jos haluat etsiä objekteja asettelun ulkopuolelta
  5. Siirrä objektit tilanteen mukaan nykyiseen asetteluun tai poista ne.

Etsi objekteja, jotka ovat lähellä marginaalia tai joissa on käytetty varjotehostetta

Jos käytät Musen vanhempaa versiota, etsi objekteja, jotka ovat lähellä marginaalia ja joissa on käytetty varjotehostetta. Vedä koko objekti tehosteineen asetteluun.