Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Adobe Muse CC 2014 -sovelluksen käyttöliittymä on liian suuri Windows-laitteissa, kun skaalausasetuksena on 125 %

Adobe Musen skaalausongelma ilmenee, kun Windowsin skaalausasetukseksi säädetään 125 %. Adobe Muse mukauttaa käyttöliittymänsä Windowsin skaalausasetuksen ja ympäristömuuttujan perusteella arvoon 100 %, 150 % tai 200 %. Jos ympäristömuuttujaa ei ole määritetty ja Windowsin skaalausasetuksena on 125 %, Adobe Musen käyttöliittymä näkyy tarkkuudella 150 %.

Jos haluat ennemmin säilyttää voimassa olevan Windowsin skaalausasetuksen, voit määrittää ympäristömuuttujan, joka pakottaa Adobe Musen käyttöliittymän näyttöasetukseksi 100 %.

Mukautetun ympäristömuuttuja-arvon lisääminen

Windowsin skaalausasetukset vaikuttavat yleisesti Windowsin näytön esittämiseen. Kun lisäät ympäristömuuttuja-arvon, voit hallita pelkkiä Adobe Museen liittyviä asetuksia, jolloin asetukset eivät vaikuta Windowsiin näyttöön yleisesti.

1. Napsauta työpöydältä Tietokone-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.
  2. Valitse avautuvan Järjestelmä-ikkunan vasemmasta reunasta Järjestelmän lisäasetukset.
  3. Siirry Järjestelmän ominaisuudet -ikkunan Lisäasetukset-välilehdelle ja valitse Ympäristömuuttujat.
  4. Napsauta Järjestelmämuuttujat-kohdasta Uusi. Jos haluat rajata asetuksen koskemaan ainoastaan parhaillaan kirjautuneena olevaa käyttäjää, voit määrittää asetuksen ennemmin kohtaan Käyttäjämuuttujat.
  5. Kirjoita Uusi järjestelmämuuttuja -ikkunassa Muuttujan nimi -kenttään MUSE_UI_SCALE_FACTOR.
  6. Anna Muuttujan arvo -kenttään luku 1.
  7. Valitse OK.
MuseUIScaleFactor