Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka ylimääräiset tilat Adobe Muse -ohjelmalla luoduilla verkkosivuilla korjataan. Korjaa asettelu, joka näyttää tarkoitetulla laitteella suunniteltua pienemmältä.

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Ongelma

Adobe Muse -ohjelmalla luoduilla verkkosivuilla saattaa esiintyä seuraavanlaisia ongelmia:

• Ylimääräiset tilat Adobe Muse -ohjelmalla luoduilla verkkosivuilla
  • Ulkoasu näyttää suunniteltua pienemmältä laitteella jolle se on suunniteltu

Katso alta ratkaisut tähän ongelmaan.

Ratkaisu 1: Etsi sivuelementtejä, jotka on sijoitettu sivun ulkopuolelle.

Etsi Suunnittele-näkymässä sivuelementtejä, jotka olet saattanut vahingossa sijoittaa sivun ulkopuolelle. Sivuelementtejä voi korostaa valitsemalla Näkymä > Näytä kehyksen reunat tai valitsemalla Muokkaa > Valitse kaikki. Poista tai sijoita uudelleen sivuelementit, jotka ovat sivun ulkopuolella.

Ratkaisu 2: Varmista, että sivuelementit, joita pienennetään tai laajennetaan, ovat viennin aikana sivulla.

Riippuen siitä, mikä sisältöalue on kyseessä, Haitarit ja Koosteet saattavat viedä enemmän tilaa, kun niitä laajennetaan. Varmista, että widgetin sisältö on viennin aikana sivulla.

Ratkaisu 3: Tarkista upotetun HTML-sisällön ja muiden valmistajien widgetien esimääritetty koko.

Monet upotetut HTML-sisällöt ja muiden valmistajien widgetit sallivat sivuelementin koon muuttamisen
Suunnittele-näkymässä. Monien tällaisten sivuelementtien esimääritetyt mitat on merkitty koodiin. Siksi viennin yhteydessä joidenkin sivuelementtien koko ei ole sama kuin se, joka on määritelty Suunnittele-näkymässä.

Jos on kyse tästä, ota yhteyttä upotetun HTML-sisällön tai widgetin jälleenmyyjään.

Ratkaisu 4: Tarkista sisäkkäisten sivuelementtien laajennettu koko.

Mitkä tahansa sisäkkäiset sivuelementit laajentavat ylätason säilön kokoa, kun niitä laajennetaan. Varmista, että sisäkkäiset elementit eivät laajenna ylätason säilöä sivun rajojen yli.

Ratkaisu 5: Tarkista sivuelementit responsiivisessa asettelussa

Jos ongelma ilmenee responsiivisessa asettelussa, varsinkin puhelin- tai taulutietokoneasettelua vastaavissa keskeytyskohdissa, käytä pyyhintä ja esikatsele asettelua kaikissa keskeytyskohdissa. Tarkista, liikkuuko jokin sivuelementti pyyhinalueen ulkopuolelle, kun muutat sivun kokoa ja esikatselet asettelua.

Jos osa kohteista jää pyyhkimen ulkopuolelle, näiden kohteiden Koon muuttaminen -ominaisuuden arvoksi on todennäköisesti määritetty Ei mitään.

Poista ylimääräinen tila toimimalla seuraavasti:

• Määritä näiden elementtien Koon muuttaminen -arvoksi Responsiivinen leveys tai Venytä selaimen leveyteen.
  • Luo uusi keskeytyskohta siinä leveyden kohdassa, jossa elementit siirtyvät pyyhkimen ulkopuolelle. Muuta näiden sivuelementtien kokoa ja asemaa uudessa keskeytyskohdassa.

Muita mahdollisia ratkaisuja

• Ota käyttöön alareunassa pysyvä alatunniste, jos se ei jo ole käytössä.
  • Tarkista lisättyjen elementtien välistys ja täyte.
  • Poista verkkosivulta muiden valmistajien HTML-sisältö.