Typekit-virhe 400, kun Adobe Muse -sivusto julkaistaan tai viedään

Lue tämä artikkeli ratkaistaksesi ”Virhe 400: Kirjasin ei saatavilla”, kun sivustoja julkaistaan tai viedään Adobe Musesta.

Kirjasin ei saatavilla, kun julkaiset tai viet sivustoa

Kun julkaiset tai viet sivustoasi Adobe Musesta, näet seuraavan virheen: ”Koodin luonti yhden tai useamman Web Fonts -kirjasimen käyttöönottoa varten sivulla ei onnistu. [Error 400: Font not Available]"

Ratkaisu: Korvaa tietyt Typekit-kirjasimet

Seuraavat Typekit-kirjasimet voivat aiheuttaa ongelman:

• Proxima Nova Soft
  • Adage Script
  • Veer Annabelle
  • Baroque Text
  • Bookman
  • Buena Park
  • Corner Store
  • Hooligan
  • Peachy Keen
  • Tamarillo
  • Instant
  • Federico
  • Franklin Gothic URW Condensed SC Book ja Medium
  • Baucher Gothic URW Alt ja Alt Extended
  • Leitura News
  • Velino Poster
  • Acta
  • Estilo
  • Penna
  • Le Monde Sans Std Extra Demi
  • Le Monde Sans Std 2 Extra Demi
  1. Jos käytät jotakin yllämainituista kirjasimista, vaihda ne vastaaviin "JF"-kirjasimiin (esimerkiksi Adage Script JF).

2. Typekit on poistanut Typekit-kirjastosta seuraavat kirjasinperheet: Alverata PE, Alverata Informal PE, Alverata Irregular PE ja Proxima Nova Soft . Ne korvataan vastaavasti nimetyillä kirjasimilla, jotka eivät ole PE-kirjasimia, kuten Alverata-kirjasinperheen sivulla kerrotaan.

3. Jos käytät Proxima Nova Soft -kirjasinta, sinun täytyy manuaalisesti vaihtaa kirjasin Proxima Softiksi. Vaihda kirjasin seuraavasti:

1. Napsauta Tiedosto > Lisää/poista Web-kirjasimia.
    2. Valitse Typekitissä Proxima Soft, ja napsauta OK.
    3. Valitse Adobe Muse -sivulla teksti, jossa on käytetty Proxima Nova Softia.
    4. Valitse tekstin pudotusvalikosta lisäämäsi Proxima Soft -kirjasin.
    5. Tallenna tiedosto ja vie tai julkaise HTML-tiedostot.
  4. Jos et käytä jotain yllämainituista kirjasimista tai jos kirjasimen korvaaminen ei ratkaise ongelmaa, toimi seuraavasti:

1. Poistu Adobe Musesta.
    2. Kirjaudu ulos Creative Cloud -sovelluksesta ja kirjaudu uudelleen sisään.
    3. Käynnistä Adobe Muse uudelleen.

Jos ongelma esiintyy edelleen, käy Asiakaspalvelu-sivulla ja napsauta Tarvitaan vielä apua.