Lue tämä artikkeli ratkaistaksesi ”Virhe 400: Kirjasin ei saatavilla”, kun sivustoja julkaistaan tai viedään Adobe Musesta.

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Huomautus:

Typekit on nyt Adobe Fonts, ja se sisältyy Creative Cloudiin ja muihin tilauksiin. Lisätietoja.

Kirjasin ei saatavilla, kun julkaiset tai viet sivustoa

Kun julkaiset tai viet sivustoasi Adobe Musesta, näet seuraavan virheen: ”Koodin luonti yhden tai useamman Web Fonts -kirjasimen käyttöönottoa varten sivulla ei onnistu. [Error 400: Font not Available]"

Muse Virhe 400: Kirjasin ei saatavilla

Ratkaisu: Korvaa tietyt Typekit-kirjasimet

Seuraavat Typekit-kirjasimet voivat aiheuttaa ongelman:

• Proxima Nova Soft
  • Adage Script
  • Veer Annabelle
  • Baroque Text
  • Bookman
  • Buena Park
  • Corner Store
  • Hooligan
  • Peachy Keen
  • Tamarillo
  • Instant
  • Federico
  • Franklin Gothic URW Condensed SC Book ja Medium
  • Baucher Gothic URW Alt ja Alt Extended
  • Leitura News
  • Velino Poster
  • Acta
  • Estilo
  • Penna
  1. Jos käytät jotakin yllämainituista kirjasimista, vaihda ne vastaaviin "JF"-kirjasimiin (esimerkiksi Adage Script JF).

2. Typekit on poistanut Typekit-kirjastosta seuraavat kirjasinperheet: Alverata PE, Alverata Informal PE, Alverata Irregular PE ja Proxima Nova Soft . Ne korvataan vastaavasti nimetyillä kirjasimilla, jotka eivät ole PE-kirjasimia, kuten Alverata-kirjasinperheen sivulla kerrotaan.

3. Jos käytät Proxima Nova Soft -kirjasinta, sinun täytyy manuaalisesti vaihtaa kirjasin Proxima Softiksi. Vaihda kirjasin seuraavasti:

1. Napsauta Tiedosto > Lisää/poista Web-kirjasimia.
    2. Valitse Typekitissä Proxima Soft, ja napsauta OK.
    3. Valitse Adobe Muse -sivulla teksti, jossa on käytetty Proxima Nova Softia.
    4. Valitse tekstin pudotusvalikosta lisäämäsi Proxima Soft -kirjasin.
    5. Tallenna tiedosto ja vie tai julkaise HTML-tiedostot.
  4. Jos et käytä jotain yllämainituista kirjasimista tai jos kirjasimen korvaaminen ei ratkaise ongelmaa, toimi seuraavasti:

1. Poistu Adobe Musesta.
    2. Kirjaudu ulos Creative Cloud -sovelluksesta ja kirjaudu uudelleen sisään.
    3. Käynnistä Adobe Muse uudelleen.

Jos ongelma esiintyy edelleen, käy Asiakaspalvelu-sivulla ja napsauta Tarvitaan vielä apua.