Lue, miten voit ratkaista ”Adobe Muse -tilauksen vahvistus ei onnistu” -virheen, joka ilmenee Adobe Musen käynnistyksen yhteydessä.

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Virhe ”Adobe Muse -tilauksen vahvistus ei onnistu” Adobe Muse -ohjelmistoa käynnistettäessä

Saatko seuraavan virheilmoituksen käynnistäessäsi Adobe Musen?

”Adobe Musen tilausta ei voi vahvistaa. Emme ole voineet vahvistaa Adobe Musen tilausta vähään aikaan. Muodosta Internet-yhteys, jotta voit jatkaa Adobe Musen käyttämistä.”

Tässä dokumentissa on ratkaisuohjeita otsikon ongelmatilanteisiin.

Adobe Musen tilausta ei voi vahvistaa
Adobe Musen tilausta ei voi vahvistaa

Noudata käyttöjärjestelmäkohtaisia ohjeita.

Huomio: Varmista, että poistat oikeat tiedostot ja kansiot oikeista sijainneista, jotta tietoja ei menetetä peruuttamattomasti. Jos olet epävarma, ota yhteyttä tukeen.

Mac OS

1. Siirry Finderissa kansioon /Kirjasto/Ohjelmien tuki/Adobe.

Huomautus:

Eikö Kirjasto-kansio näy? Katso lisäohjeita artikkelista Piilotettujen käyttäjäkirjastotiedostojen käyttäminen | Mac OS 10.7 Lion.

2. Vedä MBL Store- ja OOBE-kansiot roskakoriin.

MBL Store- ja OOBE-kansioiden poistaminen macOS-järjestelmässä
    MBL Store- ja OOBE-kansioiden poistaminen

3. Siirry Finderissa kansioon Kirjasto/Asetukset.

4. Vedä AdobeMuse-kansio (Asetukset-kansiosta) roskakoriin.

Vedä Adobe Muse -kansio roskakoriin.
    Vedä Adobe Muse -kansio roskakoriin.

5. Käynnistä Adobe Muse ja noudata näytölle tulevia ohjeita. Adobe Muse pyytää antamaan uudestaan joitakin määritystietoja, kuten Adobe-tunnuksen ja käyttöliittymän kielen.

Windows

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Windows 7: Siirry resurssienhallinnassa sijaintiin [käyttäjänimesi]\AppData\Local\Adobe.
    • Windows XP: Siirry resurssienhallinnassa sijaintiin [käyttäjänimesi]\Local Settings\Application Data\Adobe.
  2. Valitse hiiren kakkospainikkeella MBL Store- ja OOBE-kansiot ja valitse Poista.

Win7_MBL_Store_OOBE
    MBL Store- ja OOBE-kansioiden poistaminen Windows-koneelta

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Windows 7: Siirry resurssienhallinnassa sijaintiin [käyttäjänimesi]\AppData\Roaming.
    • Windows XP: Siirry resurssienhallinnassa sijaintiin [käyttäjänimesi]\Local Settings.
  4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella AdobeMuse -kansiota (Roaming/Local Settings-kansiossa) ja valitse Poista.

Poista AdobeMuse-kansio Windows-koneelta.
    Poista AdobeMuse-kansio Windows-koneelta.

5. Käynnistä Adobe Muse ja noudata näytölle tulevia ohjeita. Adobe Muse pyytää antamaan uudestaan joitakin määritystietoja, kuten Adobe-tunnuksen ja käyttöliittymän kielen.

Käynnistä verkkoselain, kuten Firefox tai Internet Explorer, ja siirry osoitteeseen https://na1mbls.licenses.adobe.com.

• Jos siirtyminen sivustolle onnistuu, tietokone pystyy muodostamaan yhteyden Adoben tilauspalvelimelle. Siirry seuraavaan vaiheeseen (Lähetä PDApp.log-tiedosto Adobelle).
  • Jos sivustolle siirtyminen ei onnistu, tietokone ei pysty muodostamaan yhteyttä Adoben tilauspalvelimelle. Kyseessä voi olla palomuuriongelma. Keskustele verkon ylläpitäjän kanssa tai tutustu kotiverkkosi palomuurin ohjeisiin.

1. Etsi PDApp.log-tiedosto:

• Mac OS: Siirry Finderissa kansioon Kirjasto/Lokit/PDApp.log.
    • Windows: Siirry resurssienhallinnassa sijaintiin [käyttäjänimesi]\AppData\Local\Temp.
    PDApp.log-tiedoston etsiminen macOS-järjestelmässä
    PDApp.log-tiedoston etsiminen macOS-järjestelmässä

PDApp.log-tiedoston etsiminen Windows-järjestelmässä
    PDApp.log-tiedoston etsiminen Windows-järjestelmässä

2. Lähetä PDApp.log-tiedosto osoitteeseen muse-support@adobe.com käyttämällä haluamaasi sähköpostiohjelmaa, kuten Microsoft Outlookia tai Gmailia.

Adobe Muse -tiimi analysoi lokitiedoston, määrittää ongelman ja ottaa sinuun yhteyttä neuvoakseen seuraavissa vaiheissa.