Lue, miten voit ratkaista ”Adobe Muse -tilauksen vahvistus ei onnistu” -virheen, joka ilmenee Adobe Musen käynnistyksen yhteydessä.

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Virhe ”Adobe Muse -tilauksen vahvistus ei onnistu” Adobe Muse -ohjelmistoa käynnistettäessä

Saatko seuraavan virheilmoituksen käynnistäessäsi Adobe Musen?

”Adobe Musen tilausta ei voi vahvistaa. Emme ole voineet vahvistaa Adobe Musen tilausta vähään aikaan. Muodosta Internet-yhteys, jotta voit jatkaa Adobe Musen käyttämistä.”

Tässä dokumentissa on ratkaisuohjeita otsikon ongelmatilanteisiin.

Adobe Musen tilausta ei voi vahvistaa
Adobe Musen tilausta ei voi vahvistaa

1. Poista Adobe Musen määrityskansiot.

Noudata käyttöjärjestelmäkohtaisia ohjeita.

Huomio: Varmista, että poistat oikeat tiedostot ja kansiot oikeista sijainneista, jotta tietoja ei menetetä peruuttamattomasti. Jos olet epävarma, ota yhteyttä tukeen.

Mac OS

1. Siirry Finderissa kansioon /Kirjasto/Ohjelmien tuki/Adobe.

Huomautus:

Eikö Kirjasto-kansio näy? Katso lisäohjeita artikkelista Piilotettujen käyttäjäkirjastotiedostojen käyttäminen | Mac OS 10.7 Lion.

2. Vedä MBL Store- ja OOBE-kansiot roskakoriin.

MBL Store- ja OOBE-kansioiden poistaminen macOS-järjestelmässä
    MBL Store- ja OOBE-kansioiden poistaminen

3. Siirry Finderissa kansioon Kirjasto/Asetukset.

4. Vedä AdobeMuse-kansio (Asetukset-kansiosta) roskakoriin.

Vedä Adobe Muse -kansio roskakoriin.
    Vedä Adobe Muse -kansio roskakoriin.

5. Käynnistä Adobe Muse ja noudata näytölle tulevia ohjeita. Adobe Muse pyytää antamaan uudestaan joitakin määritystietoja, kuten Adobe-tunnuksen ja käyttöliittymän kielen.

Windows

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Windows 7: Siirry resurssienhallinnassa sijaintiin [käyttäjänimesi]\AppData\Local\Adobe.
    • Windows XP: Siirry resurssienhallinnassa sijaintiin [käyttäjänimesi]\Local Settings\Application Data\Adobe.
  2. Valitse hiiren kakkospainikkeella MBL Store- ja OOBE-kansiot ja valitse Poista.

Win7_MBL_Store_OOBE
    MBL Store- ja OOBE-kansioiden poistaminen Windows-koneelta

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Windows 7: Siirry resurssienhallinnassa sijaintiin [käyttäjänimesi]\AppData\Roaming.
    • Windows XP: Siirry resurssienhallinnassa sijaintiin [käyttäjänimesi]\Local Settings.
  4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella AdobeMuse -kansiota (Roaming/Local Settings-kansiossa) ja valitse Poista.

Poista AdobeMuse-kansio Windows-koneelta.
    Poista AdobeMuse-kansio Windows-koneelta.

5. Käynnistä Adobe Muse ja noudata näytölle tulevia ohjeita. Adobe Muse pyytää antamaan uudestaan joitakin määritystietoja, kuten Adobe-tunnuksen ja käyttöliittymän kielen.

2. Varmista, että yhteyden muodostaminen Adoben tilauspalvelimille onnistuu..

Käynnistä verkkoselain, kuten Firefox tai Internet Explorer, ja siirry osoitteeseen https://na1mbls.licenses.adobe.com.

• Jos siirtyminen sivustolle onnistuu, tietokone pystyy muodostamaan yhteyden Adoben tilauspalvelimelle. Siirry seuraavaan vaiheeseen (Lähetä PDApp.log-tiedosto Adobelle).
  • Jos sivustolle siirtyminen ei onnistu, tietokone ei pysty muodostamaan yhteyttä Adoben tilauspalvelimelle. Kyseessä voi olla palomuuriongelma. Keskustele verkon ylläpitäjän kanssa tai tutustu kotiverkkosi palomuurin ohjeisiin.

3. Lähetä Adobelle PDApp.log-tiedosto..

1. Etsi PDApp.log-tiedosto:

• Mac OS: Siirry Finderissa kansioon Kirjasto/Lokit/PDApp.log.
    • Windows: Siirry resurssienhallinnassa sijaintiin [käyttäjänimesi]\AppData\Local\Temp.
    PDApp.log-tiedoston etsiminen macOS-järjestelmässä
    PDApp.log-tiedoston etsiminen macOS-järjestelmässä

PDApp.log-tiedoston etsiminen Windows-järjestelmässä
    PDApp.log-tiedoston etsiminen Windows-järjestelmässä

2. Lähetä PDApp.log-tiedosto osoitteeseen muse-support@adobe.com käyttämällä haluamaasi sähköpostiohjelmaa, kuten Microsoft Outlookia tai Gmailia.

Adobe Muse -tiimi analysoi lokitiedoston, määrittää ongelman ja ottaa sinuun yhteyttä neuvoakseen seuraavissa vaiheissa.